Actorii din Show-ul Mondenii

Alexandru Bogdan este din Targu-Ocna, “un orasel pierdut undeva prin Subcarpati, cu o singura sosea, pe care il traversezi in 10 minute cu un mers lejer”.

A facut sport de performanta si este mandru de faptul ca “un baiat dintr-un orasel mic, a devenit peste ani campion mondial la atletism”.

Dupa ce a absolvit Colegiul National “C. Negri”, Alexandru a urmat cursurile Universitatii Hyperion, la sectia actorie.
Andreea s-a nascut in Constanta, pe 30 octombrie 1978, oras in care si-a petrecut copilaria si a urmat cursurile liceului "George Calinescu", la sectia engleza-franceza.
Printre mentorii sai, din perioada liceului, se numara si profesorul de limba si literatura romana, Paul Iruc, cel care i-a indreptat atentia spre ceea ce inseamna adevarata cultura.

Angel Popescu s-a nascut in Bucuresti si, dupa cum marturiseste, „cel mai exaltat membru al familiei a fost cainele Ben care, dupa instalarea mea in casa parinteasca, s-a tot alergat in jurul cozii pret de cateva zile”.
A absolvit Liceul de Matematica – Fizica, apoi a dat la Institutul de Politehnica, la Facultatea de Metalurgie, pe care a frecventat-o doar doi ani, pentru ca nu s-a inteles cu forja. A urmat apoi cursurile Faculatii de Constructii, insa dupa alti doi ani s-a retras, de aceasta data betonul fiind de vina, pentru ca era „prea concret... prea rigida treaba asta..."
Bogdan Cotleţ  A terminat Facultatea de Actorie la U.N.A.T.C. si a fost coleg de clasa cu Andreea Gramosteanu si Mirela Zeta. Primul contact cu actoria l-a avut pe vremea cand era elev la Colegiul National Gheorghe Lazar, unde a facut parte dintr-o trupa de teatru condusa de Andi Vasluianu.

Bogdan Cotleţ, caci despre el este vorba, este din Suceava si se caracterizeaza ca fiind “un pic sincer, pseduo-inteligent si cateodata inspirat”. 
Mirela Zeta Venirea pe lume a viitoarei actrite nu a fost lipsita de probleme, dar totul s-a terminat cu bine cand micuta Mirela si-a "salutat" parintii cu un scancet de bun venit, pe 17 august 1982.

"Sunt un caz la un milion... asa spunea doctorul care m-a adus pe lume, printr-o operatie cezariana. Noua luni in burta mamei au fost cruciale pentru mine. Am stat cuminte si nu m-am miscat. Am stiut ca orice miscare poate fi fatala nasterii mele", povesteste Mirela.

Author:

Facebook Comment