Americanu traieste din alocatia copiilor?

Actorul Emil Mitrache, cunoscut publicului drept ”Americanu” din serialul ”La Bloc”, a ajuns cu veniturile la limită, și trăiește din indemnizațiile de creștere a copiilor.
Emil Mitrache este aproape de a ajunge un caz social. De când nu mai este implicat în nici un proiect de televiziune și și-a închis și restaurantul, actorul nu are alte venituri decât cele de creșetere a copiilor, după cum a declarat la emisiunea ”Cancan TV”, de la postul Acasă.
”Americanu”, din serialul ”La bloc”, a mărturisit totodată că s-a retras din viața profesională pentru că nu mai avea de lucru, preferând în schimb să-și crească cei doi băieți, Teo și Edi.
”S-au terminat proiectele și nu au mai venit altele. Să sperăm că reality-showurile se vor mai duce și că vor reveni sitcomurile. Am fost la niște castinguri de spoturi publicitare, dar nu am prins niciunul. Am avut o cârciumă, dar a trebuit să o vând pentru că au început lucrări în zonă și aveam o groapă la intrare. Nu mai venea nimeni", a povestit Emil Mitrache.
În prezent, actorul trage speranță să-și facă un trai mai bun cu noua ocupație, aceea de broker de asigurări.
”Mai nou, chiar de nici o săptămână, sunt consilier financiar în asigurări. Fac asigurări de viaţă, de sănătate, rente de studii pentru copii", a continuat actorul.

Author:

Facebook Comment