Andreea Mantea nu il merita pe Stefan Stan

Toată lumea aștepta să îi vadă în fața altarului, pentru a-și uni destinele, însă la câteva săptămâni după ce s-au logodit, Ștefan și Andreea au hotărât să-și spună ”adio”. Conform apropiaților artistului, relația lor nu mai mergea în ultima vreme, cuplul hotărând să se despartă.
Erau frumoși, și plănuiau să devină soț și soție. Însă destinul le-a rezervat altceva lui Ștefan Stan și Andrei Mantea.
”Ștefan și Andreea nu mai sunt împreună de luni, de când s-au întors în țară. Fuseseră plecați într-un mic concediu. Nu se mai înțelegeau de ceva vreme și au hotărât că este mai bine să se despartă”, ne-a declarat un prieten de-al artistului.
Ruptura intervine la doar puțin timp după ce ”Vocea României” o ceruse de soție pe prezentatoarea Kanal D. Se întâmpla la începutul lunii când Ştefan i-a pregătit o surpriză iubitei lui, pusă la cale alături de prieteni, dar şi de cei care trebuiau să le fie naşi, Cristian Popescu Piedone şi soţia lui.
Ştefan aşteptat-o pe brunetă la restaurant, i-a oferit un buchet superb de flori şi a îngenuncheat în faţa ei, cu un  superb inel de logodnă. Emoţionată, Andreea a spus "Da!". "E jumătatea veţii mele. Au fost foarte multe momente frumoase până acum în relaţia noastră. Dar acesta este unul important", declara Andreea Mantea.

Author:

Facebook Comment