Fosta doamna Reghecampf vrea bani

Laurentiu Reghecampf a fost chemat în judecată de prima lui soție, Mariana Pfeiffer, care-i cere mai mulți bani.În loc de 300 de euro pe lună, cât primea până acum pentru copilul lor, fosta doamnă Reghecampf vrea acum 5000 de euro.

Avocații Marianei Pfeiffer consideră că aceste pretenții sunt justificate, având în vedere câștigurile actuale ale antrenorului echipei Steaua, informează Antena 1.

”Veniturile domnului  Reghecampf au crescut, având în vedere că este unul dintre cei mai buni antrenori de fotbal. Necesitățile minorului au crescut. Suferă și de o anumită boală, trebuie supravegheat și monitorizat permanent și să urmeze un tratament ”, a declarat George Moloman, avocatul Marianei Pfeiffer.

Calculul l-au făcut înainte să ceară de la fisc declarația de venit a antrenorului. Conform estimărilor, Reghecampf este plătit la Steaua cu 15.000 de euro pe lună, iar bonusul de performanță este de 100.000 de euro, dacă ia titlul de campion.

Laurențiu şi Mariana Boldea (acum Pfeiffer) s-au cunoscut într-un bar din Târgovişte. A fost dragoste la prima vedere, în ciuda diferenței de vârstă: ea este mai mare cu 10 ani decât el.

Din acel moment, au fost nedespărțiți. Împreună au avut o fetiță, Ana-Lisa, care s-a stins din viață în 1998, la doar un an şi patru luni, din pricina unei afecțiuni a inimii. Dorința lor avea un copil a devenit realitate trei ani mai târziu, în Germania, când a venit pe lume Luca.

Author:

Facebook Comment