Grasu XXL revine după teribilul accident

Grasu XXL va reveni pe scenă după teribilul accident de pe Valea Oltului

Cunoscutul rapper român Grasu XXL va reveni pe scenă la mijlocul acestei luni, acesta fiind primul concert susţinut de artist după accidentul auto în care a fost implicat în luna februarie.

Cântăreţul va cânta luni, 15 aprilie, alături de live band în cadrul primei ediţii a Galei On Air Music Awards, care se va desfăşura la Teatrul Naţional din Bucureşti. Membrii live band-ului, Ştefan Mihăilescu (chitară), Vlad Bolborea (tobe), Relu Batog (clape) şi Radu Dumitriu (bass), au pregătit alături de Grasu XXL şi Mitză binecunoscutul single „Turbofin“, dar şi noul single „Tare Frate“, care se va lansa cu numai câteva zile înainte de premiile muzicale.
Momentul muzical va marca o premieră, întrucât Grasu XXL va cânta pentru prima oară în varianta cu band în Bucureşti, scrie eva.ro.
Rapperul a postat un mesaj cutremurator pe pagina sa de Facebook in care anunta ca renunta muzica pentru cateva luni imediat după accidentul din februarie.”O sa razi dar primu` lucru la care m-am gândit dupa accident a fost ca e vina lu` Basescu…ca dacă eram pe autostrada nu se întâmpla…apoi ca ar fi trebuit sa ramanem la Baia-Mare, apoi ca mai bine mai beam o cafea la benzinarie…din păcate asa a fost sa fie. In săptămâna care trecuse terminasem noul clip…lucram la album si eram gata de lansare,acum nu stiu, totul pare asa…fără sens.O luna, poate doua,eu nu o sa mai cant, nu ma lasa nici corpul, nici mintea, clipu` la fel, nu pot sa ma gândesc la asta acum. Stiu ce înseamnă sa pierzi pe cineva drag si gandurile mele merg spre familiile celor 5…are viața asta un mod de a te aduce cu picioarele pe pământ…ooooffff.Ma întorc in studio, acolo unde răul nu ajunge. va pup“, a scris Grasu XXL.

Author:

Facebook Comment