Mutu este ruinat pentru o greseala din trecut

Chelsea Londra, fosta echipa a lui Adrian Mutu si adversara a Stelei in optimile Europa League, a depus astazi un memoriu la FIFA impotriva clubului Juventus, in care solicita compensatii de mai multe milioane de lire sterline dupa ce acestia l-au legitimat pe atacant fara a avea acordul clubului Chelsea, care il concediase pentru consum de substante interzis.

Potrivit purtatorului de cuvant al lui Chelsea, "clubul va actiona pe toate caile legale pentru a-si recupera banii cuveniti si va continua sa faca asta pana ii va recupera", noteaza si Press Assoctiation.

Adrian Mutu a fost concediat de Chelsea in 2004, in urma testarii pozitive cu cocaina, iar dupa expirarea suspendarii a semnat cu Juventus Torino. Totusi, Mutu a semnat cu Juventus prin intermediul gruparii Livorno - care a actionat ca si intermediar, deoarece Juve depasise limita de jucatori extracomunitari, detaliu care poate ingreuna si mai mult procesul.

In cazul in care echipa lui Roman Abramovich va castiga la FIFA, Juventus l-ar putea da la randul ei in judecata pe Mutu pentru a-si recupera banii.

Instantele elvetiene l-au obligat pe Mutu sa plateasca daune compensatorii in valoare de 17,2 milioane de euro catre Chelsea, insa acesta nu a achitat suma, fapt care a dus la aceasta masura luata de clubul englez.

De asemenea, Chelsea a urmat toate caile legale pentru a recupera trei proprietati detinute de Mutu la Miami, acestea valorand cateva milioane de lire in total.

In prezent, Adrian Mutu evolueaza in Franta, la Ajaccio AC, echipa la care este remunerat cu 1 milion de euro.

Author:

Facebook Comment