Oana Roman nu mai lucreaza la Kanal D

Scaunul Oanei Roman de la emisiunea "Drept la ţintă" pare să se clatine. Se pare că vedeta nu mai este în graţiile şefilor de la Kanal D şi urmează să fie înlocuită de către o altă vedetă de la noi.
Circulă zvonuri că Oana nu mai este în graţiile şefilor de la Kanal D pentru că prezentatoarea şi-ar fi luat ar fi început sa deranjeze multă lume cu atitudinea ei, de la cameramani, pana la directori. Se pare că fiica lui Petre Roman ar fi ajuns chiar să nu-şi respecte obligaţiile din contract şi refuză să accepte sfaturi profesionale, chiar dacă sunt de la producătorul emisiunii.
Se pare că Oana ar putea fi înlocuită cu Gabriela Cristea, care este deja familiarizată cu turcii de la Kanal D pentru că a prezentat "Noră pentru mama". În plus, bruneta este acum şi în atenţia presei din cauza divorţului de Marcel Toader.
Oana Roman prezintă din octombrie 2012 emisiunea "Drept la ţintă" de la Kanal D, în locul lui Mădălin Ionescu, iar suma pe care o încasează se situează în jurul a 6.000 de euro pe lună. Emisiunea are drept concurenţi direcţi emisiunile "Acces Direct" de la Antena 1 şi "Happy Hour" de la Protv.

Author:

Facebook Comment