Orange va face concurenta celor de la RDS?

Orange, cel mai mare operator de telefonie mobilă din ţara noastră, va lansa în acest an servicii de televiziune prin satelit, intrând astfel în concurenţă cu operatori precum RCS&RDS, UPC şi Romtelecom, conform surselor Capital.

Orange România, operatorul telecom care are nu mai puţin de 10.214.262 de clienţi, caută în prezent companii care oferă servicii de instalare echipamente de tip DTH, compania urmând să lanseze anul acesta servicii de televiziune prin satelit.

Jean-François Fallacher, CEO-ul Orange, a declarat recent că operatorul analizează posibilitatea de a distribui servicii de televiziune, inclusiv prin satelit. Orange a dobândit,  deja, dreptul de a furniza servicii de retransmisie a programelor media audiovizuale liniare prin intermediul reţelelor radio celulare publice (tip Mobile TV), conform ANCOM.


Pe site-ul de specialitate hdsatelit.blogspot.ro au apărut informaţii conform cărora Orange efectuează în prezent teste pe satelit. Momentan sunt transmise posturile Acasă TV HD, Sport ro HD, Pro Tv HD, Kanal D, toate necodat!

Pe forumul rdi-forum.info un utilizator a postat o scrisoare pe care Orange o trimite viitorilor colaboratori.

Compania dumneavoastra a fost identificata ca un potential furnizor pentru servicii de instalare echipamente de tip DTH. In aceasta situatie, aveti oportunitatea de a dezvolta un parteneriat cu Orange Romania.

Author:

Facebook Comment