Parkour de senzatie in semifinalele romanii au talent

 ZBURĂTORII, dansatorii care au sărit peste masa juraţilor la preselecţiile ROMÂNII AU TALENT, au prezentat în SEMIFINALA 4 de la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3, un număr foarte dinamic, în cadrul căruia cei doi tineri de 22 de ani din Timişoara au sărit unul peste altul şi peste obstacole, pe ritmuri de dubstep.

Mihai Petre a comentat prestaţia trupei ZBURĂTORII la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 SEMIFINALA 4,  despre care a spus: "E cel mai bun număr de parkour pe care l-am văzut până acum, e bine că s-a terminat cu linişte, înseamnă că a fost bine, a fost linişte. Este numărul meu favorit din semifinala asta şi vă vreau în finală. Bravo, băieţi!".
 Despre ZBURĂTORII de la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 SEMIFINALA 4, Andra a declarat : "La mine e simplu. Noi, muritorii de rând, nu zburăm, voi chiar zburaţi. Bravo, vouă, nu ştiu ce e mai frumos, faptul că vă învingeţi frica sau emoţia pe care o vedeţi la noi".

Andi Moisescu, comentând prestaţia celor de la ZBURĂTORII de la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 SEMIFINALA 4, a spus: "M-aţi convins, problemele voastre nu sunt de la cap, sunt de la picioare".

Author:

Facebook Comment