Simona Gherghe nu mai lucreaza la Acces Direct

Simona Gherghe a trecut prin mai multe situaţii dificile de-a lungul timpului, prezentând emisiunea "Acces Direct". A mai gafat, a fost pusă şi în ipostaze pe care nu şi le-ar fi dorit, iar acum mărturiseşte, pentru fanii de pe Facebook că, trăgând linie, totul a fost o experienţă extraodinară, cu bune şi cu rele.
Vedeta Antenei 1 a postat astăzi pe reţeaua de socializare un mesaj la ceas aniversar, când se împlinesc 11 ani de când lucrează pentru acest post.
"Astăzi, 15 aprilie 2013, se împlinesc 11 ani de când lucrez pentru Antena 1. Le mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături, în această perioadă, care m-au ajutat să evoluez ca om de televiziune şi care au muncit pentru succesul emisiunii pe care o prezint. O echipă de nota 11!!! S-au întâmplat multe în ultimii 11 ani, unele lucruri bune, altele şi mai bune:). Au fost şi evenimente neplăcute, care mi-au arătat că, la fel ca orice om, mai greşesc, iar alteori că există mulţi judecători de ocazie, "supraoameni", demni de filosofia lui Nietzsche. Una peste alta, de 11 ani trăiesc intensitatea muncii de televiziune, cu emoţiile, bucuriile şi neplăcerile aferente. Vă mulţumesc pentru cuvintele bune şi gândurile pe care mi le transmiteţi în fiecare zi şi de care ţin cont. Cu drag, Simona", a scris prezentatoare.
Legat de zvonurile apărute astăzi în toată presa, cum că ea ar urma să părăsească emisiunea "Acces Direct", din cauza probelemelor ivite pe parcurs cu invitaţii, Simona a ţinut să precizeze: "Astăzi este 15 aprilie, nu 1 aprilie. O iau ca pe o păcăleală de aprilie, ştirea difuzată astăzi că aş intenţiona să plec de la Acces Direct".

Author:

Facebook Comment