Concurs Winston freedom13.ro

Concurs Winston freedom13.ro
Campania se va desfasura pe teritoriul Romaniei, in perioada 01 Iulie 2013 (orele 0:00:00) – 08 Septembrie 2013
La Campanie participa pachetele de tigarete marca Winston, din portofoliul S.C. JT INTERNATIONAL (ROMANIA) SRL, comercializate pe teritoriul Romaniei:
 Winston Base – urmatoarele sortimente: Winston Classic, Winston Blue si Winston Silver;
 Winston Super Slims – urmatoarele sortimente: Winston Super Slims Blue, Winston Super Slims Silver si Winston Super Slims Fresh Menthol;
 Winston 100′s – urmatoarele sortimente: Winston Classic 100′s si Winston Blue 100′s;
In perioada 01 Iulie – 08 Septembrie 2013, consumatorii pot inscrie in Campanie, prin sms la 1866 si/sau prin intermediul website-ului Campaniei www.freedom13.ro, coduri promotionale
In cadrul Campaniei se vor acorda 30.792 de premii, in valoare comerciala minima de: 1.709.056 LEI (cu TVA), dupa cum urmeaza:
4.1.1. 600 premii garantate constand in camere foto digitale subacvatice rezistente la socuri TG-320, 14MP, acordate saptamanal, participantilor care inregistreaza saptamanal 15 coduri valide necastigatoare de premii instant, numai prin intermediul
4
site-ului www.freedom13.ro, si salveaza in “Coltul Meu” de pe site 3 puncte de interes aferente TEMEI SAPTAMANALE, din cele 6 disponibile in fiecare saptamana.
Premiile garantate se vor acorda, conform tabelului de mai jos, astfel:
o primilor 50 de participanti, care indeplinesc cele doua cerinte descrise mai sus, in fiecare din saptamanile 1, 2, 7, 8, 9 si 10 de Campanie;
o primilor 75 de participanti, care indeplinesc cele doua cerinte descrise mai sus, in fiecare din saptamanile 3, 4, 5 si 6 de Campanie.
70 premii instant, cu o rata de castig de 1 premiu pe zi, constand in Mini tablete electronice Wi-Fi, 4G, cu capacitate de 32GB, care se acorda instant prin inregistrarea, prin SMS la 1866 sau pe website-ul Campaniei www.freedom13.ro, a unui cod unic valid, conform unor momente orare prestabilite.
29.970 premii instant, care se pot castiga prin inregistrarea, prin SMS la 1866 sau pe website-ul Campaniei www.freedom13.ro, a unui cod unic valid, conform unor momente orare prestabilite, constand in:
 26.570 pachete de Produse promotionale, descrise la Art. 2.1. acordate in limita stocului* disponibil;
 2.500 ochelari de soare, Police model S1800;
 800 MP3 player cu capacitate de 2 GB;
 100 sistem de andocare Sony (fara telefon mobil);
*In cazul epuizarii stocului de pachete de Produse promotionale (care contin taloane cu coduri), Organizatorul isi rezerva dreptul de a completa numarul de premii cu pachete de tigarete din aceleasi tipuri: Winston Classic, Winston Blue, Winston Silver, Winston Super Slims Blue, Winston Super Slims Silver, Winston Super Slims Fresh Menthol, Winston Classic 100′s si Winston Blue 100′s, dar care nu contin in interior talon cu cod de participare la Campanie.
4.1.4. 100 premii votare constand in geanta de umar Samsonite acordate instant, conform unor momente orare prestabilite, participantilor care voteaza una dintre lucrarile din galerie, expuse pe site-ul de Campanie in perioada 28 august – 08 septembrie 2013
2 Premii Mari, acordate primilor 2 care inregistreaza la sfarsitul Campaniei cele mai multe voturi pentru lucrarile lor (primele 2 pozitii), inscrise in concurs pe website-ul Campaniei www.freedom13.ro, pe baza voturilor primite pe www.freedom13.ro conform art 5.5., si consta in 2 (doua) calatorii pentru doua persoane (castigator si insotitor) pe Freedom Island, in Caraibe.
Participa la promotia Winston
Read More

Concurs Dr. Oetker - Musli Vitalis

Concurs Dr. Oetker - Musli Vitalis
Concurs online: "Musli Vitalis - Premii la micul dejun" - Concurs Dr. Oetker pe Facebook

Concurs: Castiga o bicicleta, un mp3 player sau un set de mic dejun

Concursul are loc in perioada: 26 Iunie 2013 - 31 Iulie 2013 

Ce castigi:

36 x set mic dejun Musli Vitalis, 6 x mini MP3 player pentru alergat, 3 x bicicleta cu cos

Ce trebuie sa faci:
  1. Intra in contul tau pe Facebook + devino fan Musli Vitalis (daca nu esti deja). 
  2. Achizitioneaza Musli Vitalis in perioada campaniei si pastreaza bonul fiscal pentru inscriere.
  3. Intra in aplicatia de pe Facebook Musli Vitalis si incarca o poza cu mic dejunul tau alaturi de cutia de Musli Vitalis cumparata + completeaza formularul de concurs cu datele tale de contact + numarul bonului fiscal si data de achizitie a produselor.
Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

 

Read More

takeyourseat.ro te trimite la la Disneyland Paris

takeyourseat.ro te trimite la la Disneyland Paris
Concurs: Castiga o excursie la Disneyland Paris + multe alte premii
Concursul are loc in perioada:20 Iunie 2013 - 25 Iulie 2013
Ce castigi:
2 x excursie la Disneyland Paris (4 bilete Air France pentru Paris 2 nopti cazare), 50 x bilet de acces in cele 2 parcuri Disneyland, 35 x voucher Mickey de 200 euro, reduceri de 20 euro din pretul biletului de intrare la Disneyland pentru toti concurentii care detin o rezervare Air France sau KLM pentru o cursa la Paris
Ce trebuie sa faci:

    Inregistreaza-te pe site-ul campaniei takeyourseat.ro + completeaza quizul saptamanal raspunzand corect la intrebari + obtine un punctaj cat mai mare.
    Optional iti poti mari punctajul daca achizitionezi sau iti faci rezervari Air France valabile si introduci codul de rezervare.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.
Read More

Brosura Avon c12 Polonia 2013

Brosura Avon c12 Polonia 2013
Catalog Avon c12 2013 Polonia
Katalog Avon 12 - 2013 Polska 12 este online. Este foarte asemanator cu cel romanesc.
Valabilitate 15 august - 4 septembrie,
Read More

Brosura IKEA 2014

Brosura IKEA 2014

Asteptam cu nerabdare aparitia noului catalog IKEA 2014, undeva la sfarsitul lunii iulie.

Pana atunci puteti rasfoi catalogul IKEA Romania valabil pana in 31 august 2013:

Cat 2013 Romania

Read More

O emisiune cu greutate Concurs KissFM

O emisiune cu greutate Concurs KissFM
Concursul “O emisiune cu greutate” se va desfasura in perioada 24 iunie – 23 august 2013. Pentru a putea participa la promotie, ascultatorii Kiss Fm trebuie sa acceseze site-ul kissfm.ro, sa intre pe pagina de concurs, sa estimeze care va fi greutatea lui Johnny la urmatoarea cantarire, apoi sa completeze formularul de inscriere la promotie, introducand datele proprii de contact. Dupa apasarea butonului “Trimite” participantul este inscris in concurs. Luni, 24 iunie, in jurul orei 9.00, va avea loc prima cantarire oficiala. Pe parcursul celor 9 saptamani de concurs, realizatorul emisiunii va fi cantarit purtand acelasi echipament. In fiecare zi de vineri, din intervalul 24 iunie – 23 august, dupa cantarirea oficiala, se va purcede la alegerea castigatorului saptamanii. In cazul in care un participant la promotie ghiceste exact care va fi greutatea lui Johnny dupa cantarire, acesta este declarat castgator.
In cazul in care vor exista mai multi participanti care au ghicit aceeasi greutate, castigatorul va fi ales, dintre cei care au ghicit exact, cu ajutorul unui soft de extragere random. In cazul in care niciun participant la campanie nu ghiceste exact greutatea lui Johnny, vor fi selectate raspunsurile cu o eroare de +/- 100 de grame. Daca exista un singur participant care a raspuns corect in acest interval, acesta este declarat castigator. In cazul in care vor exista mai multi participanti care au estimat greutatea lui Johnny in acest interval, castigatorul va fi ales din randul acestora, cu ajutorul unui soft random. Daca nici in intervalul +/- 100 de grame nu exista castigator, operatiunea de mai sus se repeta, marind, respectiv micsorand intervalul cu cate 100 de grame, pana la momentul in care exista unul sau mai multi participanti care au estimat corect. Vor fi oferite 9 premii, constant in cate o tableta – 3 tablete Samsung Galaxy Tab in valoare de 2/600 lei si 6 tablete Allview in valoare de 400 lei. Valoarea totala a premiilor este de 10.200 lei.
Read More

Ceresit te trimite in vacanta

Ceresit te trimite in vacanta
Păstrează bonul fiscal/factura fiscală în original, constituind dovada achiziționării produsului. În fiecare săptămână de concurs, Ceresit premiază clienții cu câte 50 geamantane de călătorie.
Concursul a început pe 17 iunie 2013 și se va încheia la data de 31 iulie 2013.Cumpără produse Ceresit CE 40, CE 33 sau CS 25 în valoare de minim 40 lei și poți câștiga o vacanță de 6 zile pentru familia ta la Port Aventura, Spania. Pentru asta, cere bonul fiscal care atestă că ai achiziționat produse Ceresit de minim 40 lei și trimite numărul bonului fiscal prin SMS la 1862.
Read More

Omul care merge pe sarma deasupra marelui canion

Omul care merge pe sarma deasupra marelui canion
Nik Wallenda, acrobatul supranumit “Regele mersului pe sârmă”, a intrat în istorie drept primul om care a traversat Marele Canion mergând pe sârmă. Wallenda s-a aflat la cea mai mare înălţime pe care a încercat-o până acum, adică la 457 de metri deasupra râului Little Colorado - o înălţime mai mare decât cea a Empire State Building.
Discovery Channel a difuzat în direct evenimentul în Statele Unite şi în alte 223 de ţări din întreaga lume, inclusiv România, luni, 24 iunie, de la ora 03.00. În România, evenimentul poate fi urmărit şi în reluare pe 25 iunie, de la ora 20.00.
Am vizitat Marele Canion când eram copil şi de atunci am tot am visat să merg pe sârmă într-un decor atât de spectaculos ,” a declarat Wallenda care reprezintă a şaptea generaţie a legendarei familii de acrobati Flying Wallenda. “Le sunt incredibil de recunoscător localnicilor Navajo care mi-au îngăduit să îmi îndeplinesc acest vis şi canalului Discovery Channel, care a avut încredere în mine.”
Wallenda a traversat Marele Canion mergând pe sârmă pe o distanţă de aproximativ 425 metri, fără a folosi hamuri sau alte echipamente de siguranţă. De altfel, Wallenda este de părere că hamul creează un fals sentiment de siguranţă şi ştirbeşte măiestria pe care familia lui o şlefuieşte de generaţii. În plus, această încercare fără echipamente de siguranţă i-a oferit lui Nick şansa de a-i aduce un omagiu străbunicului său, legendarul Karl Wallenda, care şi-a găsit sfârşitul căzând în timpul unei asemenea demonstraţii de mers pe sârmă în Porto Rico, în 1978.
Read More

Concurs Bere Ciucas 2013

Concurs Bere Ciucas 2013
Cumpara Bere Ciucas in perioada 1.07.2013 – 30.09.2013, uita te sub capac si poti castiga pe loc:
* una din cele 10 Dacia Logan
* 100.000 baxuri cu bere
Daca ai castigat suna la 021.207.00.50 (tarif normal)
Detalii in magazine, pe etichetele de bere Ciucas si pe www.bereciucas.ro
Read More

Concurs Winston 2013 pe www.yournewstyle.ro

Concurs Winston 2013 pe www.yournewstyle.ro
Iaca a venit si vara, sezonul promotiilor, iar Winston este cel care da startul.
Cumpara orice pachet de Winston participant la promotia "Your New Style" (Winston XStyle si Winston Fresh XSpression) si cere talonul razuibil. Dupa razuire vei gasi un cod unic alfanumeric pe care trebuie sa il introduci pe www.yournewstyle.ro pentru a intra in cursa premiilor. Daca nu ai acces la internet, poti inscrie codul in concursul Winston "Your New Style", prin SMS la 1782.

Premii garantate:
-la patru coduri corecte introduse pe www.yournewstyle.ro primesti garantat un pachet de Winston
Lista magazinelor ce detin taloane razuibile se gaseste pe www.yournewstyle.ro/pdf/regulament.php.

Promotia se desfasoara in perioada 17 iunie - 01 septembrie 2013.
Pentru mai multe detalii dar si pentru a introduce codul unic Winston "Your New Style" intra pe www.yournewstyle.ro.
Read More

Promoveaza-ti afacerea ta pe internet

Promoveaza-ti afacerea ta pe internet
AfacereaTaOnline este un proiect care te poate ajuta pe tine, antreprenorul roman, sa-ti cresti afacerea promovand-o pe internet printr-un website de prezentare.
In cativa pasi simpli iti poti crea un website personalizat, facandu-ti astfel intrarea pe piata digitala si deschizand portile afacerii tale catre publicul larg. www.afacereataonline.ro te ajuta sa economisesti timp, bani si resurse. Pentru a-ti crea un website, nu e nevoie decat de datele tale pentru inregistrare, apoi de cativa pasi simpli prin care trebuie sa treci pentru a-l publica.
www.afacereataonline.ro iti este alaturi de tine si te ajuta, prin diverse instrumente, sa-ti personalizezi website-ul, sa-l promovezi si sa comunici cu cumparatorii afacerii tale.
Pentru inregistrare intra pe www.afacereataonline.ro.
Read More

Concurs Mennen Speed Stick 2013

Concurs Mennen Speed Stick 2013
Scapa de orice fara transpiratie noul concurs Lady Speed Stick sau Mennen Speed Stick chizitioneaza orice deodorant Lady Speed Stick sau Mennen Speed Stick si trimite unul din cuvintele "Lady Speed Stick" sau "Mennen Speed Stick", urmat de numarul bonului de casa sau al facturii prin SMS la 1868 (numar cu tarif normal) sau intra in aplicatia de pe Facebook Mennen Speed Stick Romania sau Lady Speed Stick Romania
Concursul are loc in perioada: 13 Iunie 2013 - 11 August 2013.
Ce ai de castigat? O masina Smart for two coupe si multe alte premii instant.
Read More

Alexandra Stan amenintata de Marcel sa isi retraga plangerea?

Alexandra Stan amenintata de Marcel sa isi retraga plangerea?
Deși în prezent se află la spital, medicii încercând să o pună pe picioare, Alexandra Stan încă se simte în pericol. Și asta pentru că Marcel Prodan, cel care sâmbătă seara a bătut-o crunt, ar fi luat legătura cu ea și ar fi amenințat-o.
Alexandra Stan le-a promis fanilor că se va reface și va reveni în forță. Aflată în spital, medicii încearcă să o pună pe picioare, timp în care artista încearcă să-și regăsească și liniștea sufletească. Acest lucru însă pare destul de greu de realizat, deoarece Marcel Prodan, agresorul ei, ar fi luat din nou legătura cu ea.
Vedeta trăiește în continuare în tensiune, pentru că impresarul ar fi sunat-o recent și i-ar fi cerut, amenințând-o, să-și retragă plângerea depusă la poliție
„Continuă să fie ameninţată pentru a-şi retrage plângerea", au spus sursele, care au lăsat de înțeles că vedeta ar fi fost contactată de acesta și după ce ea a depus la poliție plângerea împotriva lui. 
Alexandra Stan a fost bătută crunt sâmbătă seara de managerul ei, în urma unor certuri în mașină, legate de bani. După ce a fost lovită, solista a coborât din mașină, discuția aprinsă a continuat și pe marginea drumului, managerul ei fiind la fel de agresiv ca și până atunci. Norocul vedetei a fost că exact în acel moment pe lângă ei a trecut un echipaj al poliției, care a salvat-o din mâinile agresorului.
Sâmbătă seara o veste îi punea pe jar pe fanii Alexandrei Stan. "Alexandra Stan a fost implicată într-un accident. În prezent se recuperează. Vom reveni cu informații", a anunțat managerul pe pagina ei oficială de Facebook, fără a preciza despre ce fel de incident este vorba.
Read More

Beck's Green Lemon concurs pe facebook

Beck's Green Lemon concurs pe facebook
Beck's desfășoară concursul "Lasă-te purtat de val" în perioada 12 iunie - 15 iulie 2013 pentru marca Beck's Green Lemon pe pagina www.facebook.com/BecksRomania.
Cum poți participa:
Intră în aplicația de concurs pentru că îți dorești o experiență altfel vara asta.
Decizi ce mesaj te reprezintă și poate să te ducă peste mări și țări în lumea largă.
Hotărăști din ce punct al lumii vrei ca mesajul tău să-și înceapă călătoria.
Poți urmări traseul mesajului tău purtat cu Beck's Green Lemon.
În fiecare zi poți alege un mesaj nou pe care să-l pui înauntru sticlei.
Poți câștiga o cameră Go Pro Hero 3 să poți înregistra orice moment al călătoriei tale, fie că e pe apă sau la câțiva metri adâncime.
Read More

Patru nunti si o provocare la Pro tv

Patru nunti si o provocare la Pro tv
Patru nunti si-o provocare, asta le propune ProTv mirilor din aceasta vara. Miresele care si-au planuit pas cu pas fiecare moment al celei mai importante zile din viata lor isi pot face nunta vedeta in cadrul noului show realizat de ProTv, iar premiul pus la bataie este o luna de miere de cinci stele.
Tinerele dornice sa intre in competitie trebuie sa acceseze formularul de inscriere de pe http://www.protv.ro/stiri/miresele-intra-in-competitie-pentru-o-luna-de-miere-de-cinci-stele.html.
Formatul de succes Four Weddings al celor de la ITV Studios Global Entertainment a mai fost realizat in SUA, Australia, Canada, Finlanda si Franta.
Miresele din Romania au din aceasta vara parte de un show care va surprinde emotiile si experientele traite in cea mai importanta zi din viata lor. Fie ca vor alege sa fie sofisticate sau relaxate, traditionale sau nonconformiste, toate intra in lupta pentru un premiu cu totul si cu totul special: o luna de miere de vis pentru ele si alesul lor.
Invitate rand pe rand la nunta fiecareia, femeile trebuie sa critice si sa jurizeze in secret fiecare moment in parte, iar cea care obtine cel mai bun scor pleaca intr-o vacanta de neuitat.
Read More

Brosura Oriflame C11 2013

Brosura Oriflame C11 2013
Catalog brosura Oriflame C11 2013 online. Noutatea din catalogul irlandez este Crema Skin Dream BB de la Oriflame 5 in 1.

1. hidratare pentru intreaga zi ;
2. SPF 30;
3. acopera petele si imperfectiunile;
4. creează instant luminozitate
5. nu contine uleiuri
Catalogul romanesc va incepe din 28 iunile si va tine pana pe 18 august.2013.
Read More

Brosura Avon C12 august - septembrie 2013

Brosura Avon C12 august - septembrie 2013
Catalog Avon campania 12 2013 online (brosura c12 august - septembrie).
In Romania campania a 12-a este valabila intre 15.08.2013-04.09.2013.Noutatile din actualul catalog pot fi urmarite daca cunoasteti si ceva mai multa limba rusa(ucraineana). Varianta in romana va fi si aici.
Read More

Concurs bautura Tazovsky 2013

Concurs bautura Tazovsky 2013
Ati auzit se bautura Tazovsky?
Calatoria noastra a pornit cu secole in urma, in Imperiul Rus, cu un om numit Arsenitch. In acele vremuri era cunoscut ca regele vodcii rusesti iar reteta lui a ramas multa vreme un secret. Cand era intrebat de ea, obisnuia sa glumeasca spunand: „Vodka este ca oamenii. Trebuie distilata ca sa isi arate adevaratele calitati”.
www.tazovsky.ro Concurs Tazovsky 2013
- Tazovsky premiaza alegerile inspirate.
Concursul se desfasoara intre 3 iunie si 18 august 2013.

Trimite codul etichetei promotionale de pe orice sticla de Tazovsky prin SMS la  1860 .
Premii:
-umbrele de plaja;
-seturi de 2 pahare
12 vauchere de 2000RON
Read More

Brosura Avon C11 - 2013

Brosura Avon C11 - 2013
Brosura Avon Campania 11 iulie-august 2013 completa in format electronic. Comenzile din catalogul Campaniei C11 vor avea loc in perioada 25.07.2013-14.08.2013. Pentru a vizualiza catalogul in fullscreen (mare) dati click pe imagine iar pentru inca o marire, mai dati un click pe imagine. Ce parere aveti despre produse si preturile acestora? Catalog Avon iulie-august 2013:
Read More

Alexandra Stan implicata intr-un accident?

Alexandra Stan implicata intr-un accident?
Echipa de impresariat a Alexandrei Stan a făcut pe Facebook un anunț care i-a șocat pe fani. Vedeta a fost implicată într-un accident, iar în prezent se reface după incident.

”Alexandra Stan a fost implicată într-un accident. În prezent se reface. Vom reveni cu informații. Echipa Alexandrei Stan,” este anunțul făcut pe Facebook în limba engleză de cei din staff-ul vedetei.

Colaboratorii ei însă nu precizează ce fel de accident a avut vedeta și dacă s-a petrecut în România sau în străinătate.

Varianta unui accident auto provocat chiar de vedeta din România este exclusă însă, cunoscut fiind faptul că solista nu posedă carnet de conducere.

Blonda a dezvăluit recent întrun interviu pentru o publicație online din Italia că nu are permis și nici autoturism.

”Nu am avut niciuna (mașină, n.r.) în viaţa mea. Nici măcar permis nu am. Am încercat să iau ore, dar după aceea n-am mai avut timp”, mărturisea Alexandra pentru site-ul auto panorama-auto.it
Read More

Brosura Deichmann iulie 2013

Brosura Deichmann iulie 2013
Deichmann catalog iulie 2013
Catalog Deichmann online program de lucru
Catalog / brosura Deichmann 2013 vara
Magazine Deichmann:
-Alba Iulia Calea Motilor, langa Kaufland
-Arad langă Kaufland · Atrium Center
-Brasov Eliana Mall · Retail Park
-Bucuresti Grand Arena · Iris Mall Titan ; Liberty Center · Militari Shopping; AFI PALACE Cotroceni; Sun Plaza ; Mihai Bravu, lângă Kaufland ; Orhideea
-Bacau Hello Shopping Park · Arena Mall

-Baia Mare Gold Plaza
-Bistrita - Str. Independentei, langa Kaufland
-Botosani - Family Center
-Braila - Promenada Mall
-Buzau - Aurora Mall
-Campina - langa Kaufland
-Constanta - Maritimo
-Craiova - Electroputere · Galeria Real
-Cluj - Polus Center; Iulius Mall
-Drobeta Turnu Severin - Severin Shopping Center
-Fagaras - Str. Tudor Vladimirescu, langa Lidl
-Focsani - Promenada Mall
-Galaţi - Galeria Real
-Giurgiu Family Center
-Iasi - Felicia; Str. Păcurari langa Kaufland; Palas
-Medias Calea Sibiului, langa Kaufland
-Odorheiu Secuiesc - Str. Bethlen Gabor, langa Lidl
-Oradea - Lotus Center
-Piatra Neamt - Galeria Shopping Center
-Pitesti Euromall; Str. Exercitiului, langa Kaufland
-Ploiesti B-dul Republicii, Kaufland; Shopping City DN1B, comuna Blejoi
-Ramnicu Valcea - Family Center
-Reghin Str. Garii, Kaufland
-Resita B-dul Muncii, langa Kaufland
-Roman Str. Sucedava, langa Lidl
-Slobozia DN2A,Kaufland
-Sibiu - Shopping City
-Sighetu Marmaţiei Str. Sighetu Marmaţiei, Kaufland
-Suceava Shopping City
-Targu Mures - Galeria Real; Promenada Mall
-Tecuci Str. 1 Decembrie Lidl
-Timisoara Iulius Mall · Piaţa Huniade
-Vaslui Proxima Mall
-NOU Galaţi Prelungirea Brailei, Kaufland
Read More

Concurs Pur 2013 pe purparty.ro

Concurs Pur 2013 pe purparty.ro
FunkyChefs îți gătesc și tu te distrezi cu prietenii. Cumpără rice produs Pur în perioada 27 mai - 27 iulie și poți face party la tine acasa.
Pentru a participa la această promotie, in cazul premiilor acordate prin tragere la sorti, clienţii trebuie să achiziţioneze din magazinele participante, unul sau mai multe produse detergent de vase apartinand marcii Pur, pe un singur bon fiscal de casa.
Pentru a se inscrie in campanie, clientii au doua posibilitati, si anume:

prin trimiterea unui mesaj text de tip SMS la numarul de SMS 1767, numar cu tarif normal in retelele Orange, Vodafone si Cosmote, care sa contina numele si prenumele complet al participantului sau
prin accesarea si completarea Formularului de Participare disponibil pe website-ul www.purparty.ro.

Păstrează bonul fiscal de la magazin. Poți participa de până la 5 ori pe toată durata promoției.

In cadrul acestei promotii se vor acorda prin tragere la sorti 5 cine pregătite de Funky Chefs (Alex Petricean și Bogdan Alexandrescu, foști concurenți Master Chef).
Read More

Abonamente Orange TV orange.ro/tv

Abonamente Orange TV orange.ro/tv
Abonamente Orange TV pe http://www.orange.ro/tv
Abonamentele Orange TV iti aduc canale TV nationale si internationale pentru toate gusturile, pe care poti sa le vezi atat la televizor, cat si pe computer. Deja in mullte tari acest serviciu este disponibil.
Local HD de la 3,5 euro 36 de canale 6 canale HD incluse
World HD de la 5,6 euro 65 de canale 19 canale HD incluse
Universe HD de la 8,4 euro 95 de canale 37 canale HD incluse
Pentru cele mai urmărite canale româneşti de interes general, ştiri, sport, muzică şi lifestyle; abonamentul include 6 canale HD.
Read More

Splash Vedete la apa in curand la A1

Splash Vedete la apa in curand la A1
Anda Adam, Daniel Buzdugan şi Cătălin Preda, multiplu campion naţional şi internaţional la sărituri în apă, vor fi membrii juriului emisiunii „Splash - vedete la apă“, care va începe în curând la Antena 1.

„Mi-am dorit ca o televiziune din România să cumpere acest format, «Splash – vedete la apă» şi soarta a făcut să fiu solicitat să fac parte din juriu. Tot ce pot să spun, deocamdată, până când telespectatorii vor avea ocazia să vadă acest format pe micile ecrane, începând din iulie, este că există puţine show-uri la fel de spectaculoase ca «Splash»“, a spus Cătălin Preda. Cătălin Preda a început acest sport la şapte ani, iar la 13 ani s-a mutat cu întreaga echipă la Bacău, unde a stat trei ani. Reîntors în Bucureşti la 16 ani, Cătălin afăcut performanţă la clubul Steaua, iar după terminarea liceului, a primit bursa la Coventry University, în Marea Britanie, specializarea jurnalism şi media. Anul acesta, din toamnă, va intra în cel de-al treilea an.
Read More

Brosura Wellness Oriflame 2013 c9 -13

Brosura Wellness Oriflame 2013 c9 -13
Ce avem in noul catalog Wellness c9-c13 pe anul 2013, al treia brosura a anului?
Catalogul de ​​frumusete Oriflame 09-13 (2013)
Stai la aer curat! - si bucura-te de soarele de vara!
Acizi grasi nesaturati continute în complexul 3 Omega va face sa aratati si sa va ​​simtiti minunat toata vara:
- piele neteda hidratata;
- inima sanatoasa si sistemul circulator.
Omega 3 suplimente Wellness pentru a ajuta la mentinerea nivelului bun de energie pe tot parcursul zilei , iar ingredientele sale actioneaza asupra radiatiilor UV. Perfect pentru vara!
Catalogul Wellness c9-c13 2013.
Avem doar variantele poloneza si rusa. Revenim si cu cel romanesc incepand cu 16 iunie 2013.
Read More

Campanie promotionala Domo.ro 2013

Campanie promotionala Domo.ro 2013
Află cum poți câștiga un autoturism Ford B-max, unul din cele 5 telefoane Samsung Galaxy S4 sau una din cele 10 tablete E-boda.
Pregătește-te de vară cu Domo. Ce trebuie să faci pentru a participa la promoția Domo:
Achizitioneză minim un produs din magazinul Domo.ro din Baneasa Shopping City, etaj 2 sau de pe www.domo.ro, în perioada campaniei 08.06.2013 - 31.07.2013.
La achizitia oricarui produs, bonul fiscal va avea tiparit un cod unic promo de identificare a achizitiei.

Pentru a participa la campanie, clientul trebuie sa inscrie codul promo si numarul bonului fiscal, site-ul vacanta.domo.ro.
Tragerea la sorți va avea loc pe 12 august 2013.
Read More

Concurs sprite 2013 pe www.sprite.ro

Concurs sprite 2013 pe www.sprite.ro
Campania se va desfasura in perioada: 10 iunie 2013 – 04 august 2013 inclusiv (denumita in continuare “Perioada Campaniei”).
Marcile si ambalajele participante la Campanie, denumite in continuare “Produse Promotionale”,sunt:
a. Marca de bautura carbo -gazoasa “Sprite”in ambalaj de 500ml PET ;1L PET; 2LPET; 2,5LPET
Ambalajele promotionale aferente Produselor Promotionale vor putea fi identificate prin cele 2
elemente definitorii:
a. Etichetele promotionale care vor contine mesajul “Castiga premii care ne fac tot noua reclama”
si textul versiunii scurte a Regulamentului Oficial;
b. Capacele promotionale de culoarea galbena care vor avea tiparit pe partea superioara, in
exterior, mesajul “Cauta sub capac”, si in interior un cod unic alfanumeric format din 8
caractere.
Puteti trimite codul fie prin sms:
Numarul de SMS: 1724 (tarif standard 0.05 Euro per SMS in retelele din Romania: Vodafone, Orange si Cosmote)
WEBSITE: www.sprite.ro
Premii:
* premii pe ora: 3360 Rucsacuri Sprite
* premii pe zi: 56 biciclete Pegas
* Marele premiu: un autoturism Nissan Juke
Trimite codul tau acum
Read More

Bingo România numai la Acasa TV

Bingo România numai la Acasa TV
S-a descoperit o nișă câștigătoare: show-urile de tip bingo au revenit pe micile ecrane. Bingo România este pe urmele Super Bingo România și dau premii consistente. Ne vom referi numai la concursul cu taloane răzuibile. Dacă cumperi minim 3 bilete de joc, primeşti un talon gratuit răzuibil. Răzuieşte spaţiul marcat al acestuia pentru a afla dacă ai câştigat unul din premiile instant: o serie de bilete (3 bilete + 1 talon), 2 serii de bilete, 200, 100 sau 50 de lei. Dacă ai descoperit un cod alfanumeric, intri automat în cursa pentru marele premiu săptămânal, o mașină Toyota. Uită-te pe www.bingo-romania.ro sau urmărește emisiunea de pe Acasa TV să afli dacă ai câștigat. Mai multe taloane, mai multe șanse de câștig.
Read More

Vitamina D trateaza astmul?

Vitamina D trateaza astmul?

Timpul pe care pacientii care sufera de astm si-l petrec la soare ar putea avea un efect pozitiv asupra acestei boli, conform unui nou studiu realizat de o echipa de cercetatori de la King’s College din Londra, informeaza BBC News.
Conform acestora, un nivel mai redus de vitamina D, vitamina care este sintetizata de organism, in piele, sub incidenta razelor soarelui, este legat de o inrautatire a simptomelor de astm. Acest studiu indica faptul ca vitamina D in cantitate suficienta are efectul de a calma partea hiperactiva a sistemului imunitar in cazurile de astm.
Totusi, deocamdata nu a fost testata tratarea bolnavilor de astm pe baza de vitamina D. Oamenii care sufera de astm ajung sa aiba dificultati de respiratie atunci cand caile lor aeriene superioare devin inflamate si se ingusteaza in timpul crizei de astm. Majoritatea acestor pacienti primesc un tratament pe baza de steroizi, dar acesta nu are efecte in toate cazurile.
“Stim faptul ca oamenii cu niveluri mai ridicate de vitamina D isi pot controla mai bine accesele de astm – iar aceasta conexiune este foarte importanta,” sustine Prof. Catherine Hawrylowicz, coordonatorul acestui studiu.
Echipa sa de oameni de stiinta a studiat impactul vitaminei D asupra unei substante chimice din organismul uman, interleukina-17. Aceasta substanta este o componenta vitala a sistemului imunitar si are un rol important in lupta impotriva infectiilor. Daca nivelul sau este insa prea ridicat, ea poate pune probleme si are implicatii in cazurile de astm.
In acest studiu, publicat in ultimul numar al revistei Journal of Allergy and Clinical Immunology, se demonstreaza ca vitamina D poate reduce nivelul de interleukina-17, atunci cand aceasta vitamina este adaugata in mostrele de sange prelevate de la 28 de pacienti.
Echipa de cercetatori desfasoara in prezent o serie de teste clinice pentru a verifica reducerea intensitatii simptomelor astmatice la pacientii care primesc un surplus de vitamina D. Grupul tinta pentru aceste teste este format din pacienti cu astm care nu raspund la tratamentul obisnuit, pe baza de steroizi, pentru ca in organismul acestora se poate afla un nivel de interleukina-17 de pana la 7 ori mai ridicat decat la ceilalti pacienti care raspund la tratamentul clasic antiastmatic.
“Noi suntem de parere ca prin tratamentul cu vitamina D, pacientii rezistenti la medicamentele antiastmatice pe baza de steroizi pot beneficia de aceste medicamente, iar cei care isi pot controla mai bine astmul ar putea sa ia mai putine medicamente pe baza de steroizi”, conform Prof. Catherine Hawrylowicz.
Ea a mai adaugat ca aceasta “cultura” a fugii din fata soarelui si a folosirii cremelor de plaja a dus la o crestere a incidentei imbolnavirilor de astm, “dar este un mesaj care trebuie interpretat cu atentie pentru ca si o prea mare expunere la soare este nociva”. (Sursa imagine: adagioholistic.com)
Read More

Boxerul Lucian Bute s-a casatorit cu Elena

Boxerul Lucian Bute s-a casatorit cu Elena
Boxerul Lucian Bute s-a casatorit, sambata, cu aleasa inimii sale, Elena.
Cei doi s-au casatorit civil la Busteni, in gradina Castelului Cantacuzino, in prezenta familiilor si prietenilor, printre care s-a numarat si Ionut Iftimoaie, informeaza Realitatea TV.

"Au fost emotii chiar foarte mari, dar ma bucur ca am facut acest pas. Asteptam de opt ani de zile acest moment si sunt fericit, sunt foarte fericit", a spus Lucian Bute.

Lucian si Elena se vor casatori religios sambata viitoare la Galati si apoi vor pleca in luna de miere in Insulele caraibe.
Boxerul Lucian Bute şi Elena Aprozeanu, iubita lui, se pregătesc de nuntă.
Căsătoria religioasă va avea loc o săptămână mai târziu, pe 15 iunie 2013, la Galaţi, unde sunt aşteptate să participe peste 400 de persoane.
Read More

Concurs Rama 2013 pe facebook

Concurs Rama 2013 pe facebook
Pentru a participa la concurs, participanții trebuie sa acceseze in cadrul paginii www.facebook.com/MargarinaRama aplicatia “Campioni la micul dejun!”. Un mic dejun sanatos te ajuta sa incepi ziua in forta si sa ai energie pentru toate activitatile pe care ti le-ai propus. Demonstreaza ca ai crescut un campion la mic dejun care stie sa pregateasca sandwich-uri sanatoase si Rama, impreuna cu Nadia Comaneci il va premia cu una dintre cele 3 biciclete sau unul dintre cele 6 MP3 Playere puse in concurs.
Încarcă in aplicatie o fotografie cu un sandwich realizat de copilul inscris si mentineaza ingredientele din care este alcatuit sandwich-ul, numele copilului, clasa la care invata si numele scolii.
Vor mai exista 3 categorii de premiere:
1. Cel mai sanatos sandwich – 3 premii
2. Cel mai colorat sandwich – 3 premii
3. Cel mai zambaret sandwich – 3 premii
Castigatorii de la categoriile de mai sus vor fi alesi de un juriu format din Nadia un nutritionist si un bucatar din partea Rama România.
Read More

Cutitul Miracle Blade taie dintr-o singura lovitura

Cutitul Miracle Blade taie dintr-o singura lovitura
Cutitul Miracle Blade poate taia legumele si fructele doar dintr-o singura lovitura. Cutitul Miracle Blade are lama din otel inoxidabil, rezistent si durabil cu performanta mare de taiere.
Este perfect echilibrat, cu maner nituit, lama cu fata concava, forjat la cald pentru a asigura duabilitate, flexibilitate si sa nu rugineasca.
Intra pe www.topshop.ro si comanda GRATIS acest minunat cutit. sau telefonic la numarul 021/301.72.88.
Comanda se poate face in limita stocului dissponibil.
Read More

inghetate.tv te trimite in vacanta

inghetate.tv te trimite in vacanta
Îmi face plăcere să aud că marca mea preferată de înghețată intră în rândul companiilor care organizează campanii promoționale cu premii mari.
Concursul "Alpin te trimite în vacanță" este de tip "introdu codul" cu câteva modificări față de o promoție tradițională. Caută în magazine înghețatele Alpin din frigiderul galben și savurează-le. Descoperă codurile de pe băț sau răzuind eticheta caserolei și introdu-le pe www.inghetate.tv. Fiecare cod reprezintă o șansă la tragerile la sorți. Mai multe coduri mai multe șanse de câștig. Mai poți căuta coduri virtuale în videoclipul Deepcentral accesând site-ul promoției.
Premii:
- o excursie pentru 2 persoane în Turcia.
- în săptămânile impare și pare se vor oferi telefoane Galaxy S3 și iPod-uri Shuffle.
Durata promoției: 1 iunie - 25 august 2013.
Read More

Concurs Nutline 2013 pe www.nutline.ro

Concurs Nutline 2013 pe www.nutline.ro
Achizitioneaza produse Nutline participante la promotie, si poti castiga una din cele 2 masini plus sofer platit de nutline timp de un an de zile, plus alte premii. Promotia incepe la data de 10 iunie 2013 si se termina la data de 11 august 2013.
In perioada mentionata trebuie sa achizitionezi produse Nutline participante si sa trimiti codul de pe ambalaj, eticheta promotionala sau sticker prin SMS la 1877, sau sa-l inscriipe site-ul www.nutline.ro.
Poti castiga:
20 x Premii instant zilnic.
10 x Cupon de calatorie cu taxiul.
10 x Cartela prepaid de 25 euro sau contravaloarea in lei.
2 x Masina la alegere plus sofer platit timp de un an de zile de Nutline.
Read More

Detectorul de minciuni poate fi pacalit?

Detectorul de minciuni poate fi pacalit?
Cercetatorii britanici sustin ca testul cu poligraf poate fi trecut cu usurinta daca subiectul reuseste sa-si reprime anumite amintiri.
Celebrul detector de minciuni, infailibil in cercetarile politistilor, ar putea fi pacalit de cel chestionat. Nu este deloc usor, dar este posibil, spun cercetatorii britanici, convinsi ca exista oameni care stiu cum sa nu "caute" in anumite parti ale creierului pentru a nu "activa" amitirile care i-ar da de gol in cazul in care ar minti la test.

La cercetarea efectuata de profesori de la universitatile din Kent, Magdeburg si Cambridge au participat subiecti care au "comis" crime, in timpul testului monitorizandu-li-se activitatea creierului. S-a descoperit, astfel, ca "centrul vinovatiei" din creier nu este atins intotdeauna de intrebarile de la testul cu poligraf, ceea ce poate induce in eroare organele de cercetare penala.

Poligraful are ca principiu de functionare raspunsul corpului omenesc la stress. Aparatul masoara reactile (respiratia, tensiunea si pulsul) subiectului in timp ce acesta este supus unei serii de intrebari. Prin folosirea de senzori atasati pe corp se poate determina daca cel cercetat minte.
Read More

Comedia romaneasca (Vacanta mare) se intoarce

Comedia romaneasca (Vacanta mare) se intoarce
Veşti bune pentru iubitorii de comedie. Trupa Vacanţa Mare ar putea să-şi încânte din nou publicul, de data aceasta cu un lungmetraj care s-ar putea difuza din toamnă. Mugur Mihăescu, interpretul personajelor Garcea şi Leana a dezvăluit pentru ziarul Ring că se află la un pas de revenirea în televiziune.   

Dacă lucrurile merg conform planului, Vacanţa Mare va filma un lungmetraj care s-ar putea difuza cel mai devreme în toamnă.

"Suntem în discuţii avansate, ne-am făcut temele şi aşteptăm OK-ul. Va fi un lungmetraj, o colaborare direct cu o televiziune. Scenariul e scris, urmează să se aprobe finanţarea şi să filmăm. Nu ştim când pentru că nu mai depinde doar de noi. E ca într-o relaţie, trebuie să vrea amândoi, că altfel se numeşte viol", a declarat Mugur Mihăescu, pentru ziarul Ring.

25 de ani au trecut de la înfiinţarea grupului umoristic Vacanţa Mare, în anul 1988, iar patru ani se împlinesc de când grupul Vacanţa Mare a părăsit televiziunea, odată cu încheierea emisiunii de la Kanal D.
Read More

Campanie Nivea pe multibonus.ro

Campanie Nivea pe multibonus.ro
Vara incepe cu vesti energizante de la MultiBonus!
Spune Da timpului liber si relaxarii, cu MultiBonus si NIVEA.
Foloseste cardul MultiBonus la fiecare alimentare din benzinariile MOL din perioada 24 mai – 30 iunie 2013 si seria cardului tau MultiBonus te aduce mai aproape de unul dintre cele 500 de premii energizante de la NIVEA, constand in crème de zi NIVEA Q10 Plus Anti-Rid:
200 de creme NIVEA Q10 Plus Anti-Rid de 50ml
300 de mini-creme NIVEA Q10 Plus Anti-Rid (3 x 5ml)
Tot ce trebuie sa faci este sa introduci mai jos seria cardului tau MultiBonus si sa bifezi optiunile de participare. Esti astfel inscris la tragerea la sorti de la final, cu toate tranzactiile de carburant din perioada promotiei. Cu cat alimentezi mai mult, cu atat ai mai multe sanse de castig.
Consulta Regulamentul promotiei clic aici.
Spune DA timpului liber!
Read More

Extragerile Loto 2 iunie 2013

Extragerile Loto 2 iunie 2013
Duminică, 2 iunie 2013 (02.06.2013), de la ora 19.00, în cadrul emisiunii “Lozul cel mare” vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Joi, 30 mai, Loteria Romana a acordat 23.090 de premii in valoare totala de peste 5,9 milioane lei.
La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de aproximativ 36 milioane lei (peste 8,3 milioane euro), iar la Noroc este in joc un report cumulat in valoare de peste 1,4 milioane lei (aproximativ 339.000 de euro).
La Noroc Plus se inregistreaza la categoria I un report in valoare de 41.470 de lei iar la categoria II-a de peste 19.795 lei.
La Loto 5/40, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 256.420 lei (peste 59.192 euro), iar la Super Noroc reportul la categoria I este in valoare de 52.836 lei.
Vă prezentam numerele ieşite câştigătoare la extragerile Loto 6 din 49, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40, Super Noroc si Noroc de duminică, 02 iunie 2013 (02.06.2013).
Loto 6/49
6,34,36,9,26,16

Joker
31,18,11,7,39/15
Loto 5 din 40
10,16,12,39,6,33

Noroc
3585254



Super Noroc
370977

Noroc Plus
554024
Read More

David Beckham va deveni actor?

David Beckham va deveni actor?
Harvey Weinstein, unul dintre cei mai mari producatori de filme de la Hollywood, considera ca fostul fotbalist David Beckham ar avea un viitor starlucit in actorie.
Cineastrul este de parere ca Beckham are tot ce-i trebuie pentru a juca in filme de succes, fiind un actor desavarsit, potrivit The Sun.

Acesta l-a comparat pe fostul capitan britanic cu Michael Jordan, care a luat o pauza de la baschet si a ajuns sa joace in celebrul film Space Jam din 1996. "David poate fi absolut orice isi doreste sa fie, poate deveni chiar un star de cinema. Nu are nevoie de sfaturi de la mine, poate face ce vrea", a spus Weinstein.

David Beckham, un adevarat brand - cifrele care atesta succesul sau

"Il stiu pe David de multi ani, este ca un fiu al lui Michael Jordan. L-am intalnit doar de cateva ori, insa de fiecare data am constatat ca talentul lui este din ce in ce mai impresionant. Sunt un mare fan. Cred ca ar putea face multe in televiziune si in cinematografie", a adaugat acesta.

Harvey Weinstein, alaturi de fratele sau Bob, este fondatorul Miramax Films, fiind un bun cunoscator al talentelor actoricesti.
Read More

OZN filmat din avion de un pasager

OZN filmat din avion de un pasager
Obiectul zburator neidentificat a fost suprins de un pasager.
Un OZN a fost filmat deasupra Iranului, de un pasager care calatorea cu avionul. Omul a vazut pata alba care zbura sub el si a avut inspiratia sa inregistreze totul si sa posteze filmuletul pe Internet. 
Obiectul zburator neidentificatse deplaseaza cu o viteza considerabila.
Tu ce crezi ca este in aceasta imagine? Lasa-ne parerea ta la sectiunea de comentarii!
Read More

Stefan o vrea inapoi pe Zana Andreea Marin

Stefan o vrea inapoi pe Zana Andreea Marin
Ştefan Bănică Jr. nu este deloc încântat că fosta lui soţie, Andreea Marin, are o nouă relaţie. Se pare că artistul este extrem de afectat şi ar vrea să se împace cu mama fetiţei lui.

Ştefan Bănică şi Andreea Marin au fost un cuplu timp de şapte ani, până pe 10 ianuarie, când au anunţat pe conturile lor de socializare că au luat decizia de a se despărţi. Bănică şi Marin au împreună o fetiţă pe nume Violeta, iar cei doi au considerat că nu mai pot continua împreună, chiar dacă încă se mai iubesc.
„În adâncul sufletului, Ştefan n-a crezut că despărţirea va fi definitivă. A tot vrut să facă pasul decisiv spre o împăcare, dar până la urmă a fost prea târziu”, a dezvăluit un apropiat al cuplului, potrivit click.ro.
Andreea Marin radiază de fericire lângă turcul Tuncay Ozturk, cu care petrece în România.
Read More

Uite-o pe Loredana Groza in bratele lui Vandam

Uite-o pe Loredana Groza in bratele lui Vandam
Loredana Groza este una dintre cele mai îndrăgite cântreţe de la noi. Artista s-a reinventat de-a lungul timpului, iar succesul ei este cunoscut şi apreciat şi peste hotare.
Loredana Groza a fost invitată la un eveniment Fashion TV, la Cannes, acolo unde a lansat pe plan internaţional, într-un spectacol total, piesa "Viva Mamaia!". După show, Lori s-a întreţinut şi cu vedetele invitate la petrecere, prin care şi cunoscutul actor Jean-Claude Van Damme. Cei doi au stat destul de mult timp de vorbă, au râs şi au glumit, ei fiind prieteni mai vechi.
Altfel, considerată una dintre cel mai bine îmbrăcate vedete autohtone, Loredana Groza nu pierde nici o ocazie pentru a se înnoi. Mare admiratoare a ţinutelor cu motive etno şi ţigăneşti, artista a dat iama în noua colecţie a unui designer de la noi, ce a fost lansată recent într-un mall bucureştean.
Read More

Ce contine apa q10 care o bea Dana Savuica

Ce contine apa q10 care o bea Dana Savuica
Dana Savuica s-a numarat printre primele vedete care au testat apa cu coenzima Q10, un produs ce a ajuns si in Romania, si care ar avea efect de incetinire a procesului imbatranirii
Coenzima Q10 stimuleaza sistemul imunitar, creste
productia de anticorpi si ajuta la mentinerea sanatatii pielii.
Lansarea BeautyWaterQ10 s-a facut in Jackie O Ristorante, deschis recent in Bucuresti, cu bucatari italieni. Despre bautura fresh cu ingrediente speciale, coenzima Q10 si vitamina E, o puteti gasi pe www.beautywater.ro si este ca este o fantana de frumusete intr-o sticla.
beautywater® Q10 este prima bautura pentru frumusete din Romania; o bautura wellness care iti asigura necesarul zilnic de coenzima Q10 si ti-l suplimenteaza pe cel de vitamina E cu 6 mg (50% din doza zilnic recomandata). beautywater® Q10 dispune de inovatoarea forma solubila de coenzima Q10.

Ingredinte: apă, fructoză, acid citric, aromă naturală de grapefruit si alte arome naturale, regulator de aciditate- citrat trisodic, coenzima Q10, îndulcitori acesulfam K şi sucraloză, vitamina E, antioxidanţi alfa-=ocaferal.
Valori nutritive pentru 100 ml
Energie: 74.6 kj/ 17.6 kcal
Proteine: < 0.1 g
Carbohidrati: 4.1 g
- din care zaharuri: 4.1 g
Grasimi: < 0.1 g
- din care saturate: < 0.1 g
Fibre: < 0.1 g
Sodiu: 0.011 g
Vitamina E: 2.4 mg
Coenzina Q10: 12 mg/100 ml
In Germania pretul unei sticlute este de 14,96 €. In Romania va fi mai mult.
Read More

Oriflame c10 - 2013 cu Genifer Lopez

Oriflame c10 - 2013 cu Genifer Lopez
Genifer Lopez pe coperta catalogului Oriflame c10 2013 Ucraina si Rusia.
Pentru moldovenii de peste Prut avem catalogul Oriflame c10 2013 din Rusia. Cei din partea rasariteana s-au desprins de restul europei si au alt fel de catalog. Apasati pe sageti ca sa vedeti catalogul. Puteti face o comparatie cu catalogul irlandez sau romanesc.
Read More

Concurs Bucegi 2013

Concurs Bucegi 2013
Perioada promotiei 1 iunie – 30 iulie 2013 Produsele ambalate la 2,5 litri marca Bucegi participante la promotie au sub capac unul din urmatoarele mesaje promotionale:
* tichet de 50 lei
* un bucegi de 2,5 litri
* bicicleta
* scuter
* mai incearca
Produsele ambalate la 0,5 litri marca Bucegi participante la promotie au sub capac unul din urmatoarele mesaje promotionale:
* un bucegi de 2,5 litri
* Mai incearca
Premiile se revendica sunand la 021.320.40.47
Premiile totale:
* 1000 tichete cadou de 50 lei
* 200 de biciclete
* 10 scutere
* 100.000 de sticle cu bere de 2.5 litri
Regulamentul complet poate fi consultat aici
Read More