Concurs kissfm.ro/smart

Concurs kissfm.ro/smart
Concurs online: "Castiga cu Kiss Fm si Seenow un Smart TV Samsung in fiecare zi!" - Concurs kissfm.ro

Concurs: Castiga zilnic un Smart TV Samsung + 10 Euro in aplicatia Seenow (20 premii)

Concursul are loc in perioada: 27 Iulie 2013 - 23 August 2013 

Ce castigi:

20 x televizor Samsung Smart TV Samsung 32F5300 + 10 Euro in aplicatia Seenow

Ce trebuie sa faci:
Acceseaza sectiunea de concurs www.kissfm.ro/smart in perioada 27 iulie – 23 august 2013 + raspunde corect la cele 10 intrebari din chestionar + completeaza formularul de concurs cu datele tale de contact.
Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

 

Read More

Ce boala ne paste daca lucram intens la calculator

Ce boala ne paste daca lucram intens la calculator
O zi extenuanta de munca la birou nu iti influenteaza numai starea, ci are si anumite efecte negative asupra sanatatii tale, mai exact a ochilor. Printre factorii care le declanseaza se numara aerul conditionat si monitorul calculatorului.

Conform unui studiu aparut in revista medicala "Cornea", chiar si oamenii sanatosi pot suferi de pe urma lucrului la birou, care le influenteaza ochii in mod negativ, scrie Fox News.

Sindromul ochilor uscati

Specialistii sustin ca mediul de munca din birou nu este unul tocmai bun pentru sanatatea angajatilor. De vina pentru uscaciunea din incapere ar fi aerul conditionat. Urmarea neplacuta este aparitia sindromului ochilor uscati, acesta putand sa se manifeste prin iritarea ochilor, inrosirea lor, precum si afectarea vederii.

In plus, persoana care are aceasta problema simte tot timpul ca are un obiect strain pe suprafata ochilor, spune specialistul Christopher Gelston, de la universitatea din Colorado-Denver (SUA).

Aerul conditionat provoaca evaporarea mai rapida a lacrimilor, iar monitorul calculatorului sau smartphone-ul poate agrava aceasta problema. O solutie ar fi sa mai iesi din cand in cand din camera unde exista aer conditionat. Umiditatea aerului de vara de afara iti poate face bine.

Telefonul si lentilele de contact

Nu doar lucratul la calculator iti pune ochii in pericol. Timpul petrecut pe retelele sociale sau butonarea telefonului mobil au si ele efecte negative. Asemenea activitati pun o presiune mai mare asupra ochilor, determinandu-ne sa ii incordam prea tare.

In plus, lentilele de contact pot inrautati si ele sindromul ochilor uscati, mai ales in conditiile in care exista si aer conditionat in incapere.

Tratamentul

O asemenea problema a ochilor poate fi calmata cu ajutorul unor picaturi prescrise de doctor. Totusi, daca problema persista, inseamna ca ea se manifesta ca urmare a existentei unei alte afectiuni ascunse sau a unui tratament pe care il urmezi. De ajutor intr-o asemenea situatie pot fi medicamentele antiinflamatoare si chiar implanturile care controleaza secretia de lacrimi.
Read More

Brosura Oriflame C12 - 2013

Brosura Oriflame C12 - 2013
Catalog ORIFLAME august / septembrie 2013 (Brosura C12)
Vezi acum online brosura Oriflame pentru perioada august / septembrie 2013 – Brosura Oriflame C 12 (valabila intre 19 august 2013 – 8 septembrie 2013): Sursa: ro.oriflame.com
Read More

Perla Covasnei te premiaza pe Facebook

Perla Covasnei te premiaza pe Facebook
Concurs online: ”Perla Covasnei te relaxeaza si te premiaza!” - Concurs Perla Covasnei pe Facebook

Concurs: Castiga 8 televizoare Samsung, 8 excursii si 240 tricouri

Concursul are loc in perioada: 17 Iunie 2013 - 11 August 2013 


Ce castigi:

8 x excursie in valoare de 1000 ron, 8 x televizor Samsung Led HD, 240 x tricou Perla Covasnei

Ce trebuie sa faci:
  1. Intra in contul tau pe Facebook + devino fan Perla Covasnei (daca nu esti deja).
  2. Achizitioneaza sticlele de Apa Perla Covasnei participante la promotie si aduna 6 coduri de sub capace pentru a le inscrie in concurs.
  3. Intra in aplicatia de pe facebook Perla Covasnei si inscrie codurile promotionale de pe setul de 6 sticle.
Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

 

Read More

Comoara de argint de 35 de milioane de dolari

Comoara de argint de 35 de milioane de dolari
O adevarata comoara, care valoreaza mai mult de 35 de milioane de dolari, a fost recuperata de pe fundul Oceanului Atlantic.

Compania Odyssey Marine Exploration a scos 1.574 de lingouri de argint de pe epava navei SS Gairsoppa, care a fost scufundata de un subamarin german, in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial.

Nava britanica SS Gairsoppa, care a zacut vreme de sapte decenii pe fundul oceanului, a avut un echipaj de 84 de militari care au murit, in urma torpilarii de catre un U-boat nazist, potrivit NY Daily News.

"Este de necrezut. Suntem primii oameni dintr-o perioada de 70 de ani care au rezolvat acest mister", a declarat Mark Gordon, presedinte si CEO al companiei Odyssey Marine.

Eforturile au fost extrem de laborioase, deoarece epava se afla la o adancime de peste 4.500 de metri, pe fundul Oceanului Atlantic.

O echipa de investigatori a facut sapaturi istorice, a studiat vremea si curentii de apa, iar toate informatiile au fost adunate si prelucrate pe computer.

Intreaga comoara de lingouri de argint cantareste aproximativ 60 de tone, iar primul lingou recuperat de pe SS Gaisoppa va fi expus in Discovery Times Square.

Nava britanica SS Gairsoppa transporta o incarcatura de fonta, ceai si argint atunci cand a fost scufundata de submarinul german, pe 17 februarie 1941.
Read More

Motive pentru care ar trebui sa consumam pepene verde

Motive pentru care ar trebui sa consumam pepene verde
Cinci motive pentru care ar trebui să mănanci pepene verde

Îţi doreşti să mănânci ceva dulce, dar care să nu conţină grăsimi, sodiu sau calorii. Pare imposibil, însă pepenel verde este soluţia perfectă pentru a-ţi potoli pofta de dulciuri ori de câte ori simţi nevoia să consumi ceva interzis.


Vara este sezonul in care apar pepenii, astfel ca nu exista niciun impediement ca sa nu-i consumi. Pe langa faptul ca sunt extrem de racoritori, iti prezentam si alte motive pentru care trebuie sa-i incluzi in dieta ta:

Iti mareste imunitatea

Consumul de pepene verde iti poate intari sistemul imunitar, deoarece are un continut ridicat de vitamina C, care este un antioxidant puternic, ajutandu-te sa previi bolile. De asemenea, consumul regulat de alimente care contin vitamina C iti poate proteja celulele impotriva factorilor nocivi.

Este antioxidant

Licopenul este un antioxidant foarte cunoscut pentru proprietatile de prevenire a bolilor de inima, dar poate preveni si cancerul de prostata. Pepenele verde contine fibre, potasiu, care este benefic pentru sistemul nervos, magneziu, acid folic si betacaroten, care are proprietati antioxidante. Prin urmare, profita de beneficiile pepenelui verde, care nu necesita preparare pentru a-si elibera proprietatile antioxidante.
Read More

Brosura Avon C13 septembrie 2013

Brosura Avon C13 septembrie 2013
Brosura Avon Campania 13 septembrie 2013 completa in format electronic. Comenzile din catalogul Campaniei C13 vor avea loc in perioada 05.09.2013-25.09.2013. Pentru a vizualiza catalogul in fullscreen (mare) dati click pe imagine iar pentru inca o marire, mai dati un click pe imagine. Ce parere aveti despre produse si preturile acestora?
Catalog Avon septembrie 2013:
Read More

Promotie Heineken 2013

Promotie Heineken 2013
Campania se desfasoara in perioada 15 iulie – 30 septembrie 2013.
Produse Participante: sticlele si dozele de Heineken
Fiecare cod contine un cod alfanumeric de 8 caractere.
Participantii se pot in scrie die online pe http://www.heineken.com/ro
Premii:
* 2.000 x geanta heineken
* 4.000 x portofel Heineken
* 3.500 x sapca
* un antrenament spatial in valoare de 22.000 de lei
Participa la campania Heineken
Read More

Ce spun genele despre oameni

Ce spun genele despre oameni

Cercetarile asupra genelor derulate in ultimii zeci de ani au dat nastere unor noi directii de cercetare, care pornesc de la multiplele roluri ale acestor unitati moleculare.

Discovery prezinta lucrurile pe care genele le spun despre noi, incepand de la grupa de sange, paticularitati fizice si pana la durata vietii.

Grupa de sange

Grupa de sange este determinata de ceea ce se gaseste in codul genetic. Sangele unei persoane poate avea una dintre cele patru combinatii de aglutinogen (un tip de antigene) - molecule care sunt atasate celulelor rosii si sunt cunoscute prin abrevierile A, B, AB sau O.

Tipul de aglutinogen este dictat de genele mostenite de la parinti. Daca, de exemplu, un copil primeste antigene tipul A si B de la mama si tata, grupa sa sanguina va fi AB.

Tot genele determina si factorul Rh din sange, care este de doua feluri: pozitiv sau negativ. Specialistii in genetica au descoperit insa mai multe gene care afecteaza sangele intr-un fel sau altul: de la nivelul colesterolului si trigliceridelor pana la posibilitatea unor boli de inima.

Caracteristicile fizice

Toate trasaturile fizice sunt dictate de genele noastre, pe care le mostenim de la parinti prin cate 23 de perechi de cromozomi.

Particularitatile fizice sunt adesea descrise ca find dominante sau recesive. Unele gene sunt codominante, ceea ce inseamna ca ambele vor determina o anumita trasatura fizica.

Paternitate, maternitate si rude

Istoria familiei noastre este scrisa in gene. Fiecare persoana are 46 de cromozomi - doua seturi de cate 23 de cromozomi provenite de la materialul genetic transmis de parinti.

Analiza ADN-ului permite oamenilor de stiinta sa detecteze descendenta unui copil cu o acuratete extraordinara.

Bolile genetice

Bolile genetice sau ereditare apar din cauza unei mutatii periculoase in ADN-ul unei persoane. Printre bolile genetice se numara sindromul Down, fibroza chistica si anumite tipuri de cancer. Originea unor boli genetice este inca necunoscuta, insa genomul le-a permis cercetatorilor sa traseze originea multora dintre acestea.

Bolile genetice se impart in patru categorii: boli determinate de mutatii in cazul unei singure gene, anomalii legate de cromozomi, boli determinate de mai multi factori si disfunctii mitocondriale.

Anomaliile legate de cromozomi indica probleme la nivelul anumitor parti ale acestora, desi in anumite cazuri intregul cromozom poate lipsi sau poate fi duplicat (sindromul Down este cauzat de o dezvoltare anormala a cromozomilor).

Bolile care au la baza mai multi factori sunt determinate de o combinatie de anomalii genetice, la care se pot adauga si cauze ce tin de mediu, precum expunerea la substante toxice. In aceasta categorie intra si cateva tipuri de cancer, inclusiv cancerul de san si de colon.

Disfunctiile mitocondriale sunt destul de rare, insa foarte grave, afectand mai multe organe sau cauzand probleme neurologice.

Descendenta

Genealogia genetica sau studiul ADN-ului stramosilor studiaza modul in care ADN-ul unei populatii se schimba in sute sau mii de ani. Studiind schimbarile si markerii comuni din ADN-ul grupurilor etnice, nationale sau religioase, cercetatorii pot stabili descendenta unei populatii si stramosii sai.

Daca ne intoarcem in urma cu 60.000 de ani aflam ca toate fiintele umane au ca stramos o populatie care traia pe continentul african.

In prezent, multe companii ofera teste genetice personalizate prin care o persoana poate cunoaste trecutul familiei sale printr-o genealogie genetica. Oamenii pot afla astfel de unde provin stramosii lor.

Relatiile cu alte specii

Decodarea genomului uman a oferit date substantiale pentru cercetarile privind inrudirea dintre specia umana si maimute, in special cimpanzei, ca si cu alte animale. Sunt comparate ADN-urile diverselor specii pentru a se determina modul in care mutatiile genetice cauzeaza boli in randul oamenilor.

Aceasta cercetare se face pe baza anumitor similitudini care exista intre grupurile de cromozomi ale diverselor specii.

Bolile care pot aparea in cazul unei persoane

Oamenii au inceput sa se orienteze din ce in ce mai mult catre genetica pentru ca le permite sa afle mai multe lucruri despre bolile pe care le pot dezvolta. Aceste informatii sunt obtinute analizand legatura dintre mutatiile genetice si sanatate.

Genele BRCA1 si BRCA 2 ajuta organismul sa previna diviziunea necontrolata a celulelor, adica opresc dezvoltarea tumorilor. Daca insa apar mutatii in cazul acestor gene, probabilitatea ca o persoana sa dezvolte cancer de san este mai mare.

Multe gene sunt asociate cu anumite tipuri de cancer, iar identificarea lor permite luarea unor masuri preventive. Oamenii care au mutatii genetice isi pot face analize mai des sau pot apela la chirurgia profilactica.

Durata de viata

Studii recente au aratat ca anumite gene ar fi responsababile de stabilirea duratei de viata, a imunitatii si a altor factori legati de longevitate. Printre altele, a fost descoperita o gena activa numai in cazul barbatilor care da o explicatie in privinta duratei lor de viata mai mica decat cea a femeilor.

Aceasta gena le permite barbatilor sa dezvolte corpuri mai mari si mai puternice, insa pretul pe care il platesc este o durata de viata mai scurta.

Terapia genelor

Aceasta terapie implica intelegerea modului in care anomaliile genetice provoaca boli genetice si se incearca tratarea acestora prin repararea sau inlocuirea partilor afectate din genomul pacientului. Cercetarile din acest domeniu se afla inca la nivel experimental, fiind destul de controversate.

Recent, cercetatorii de la Universitatea din Massachusetts au descoperit o modalitate in care pot trata sindromul Down: nu este vorba de o vindecare, insa descoperirea deschide noi drumuri in acest sens. Sindromul Down este cauzat de prezenta unui cromozom 21 in plus, iar strategia cercetatorilor de la Universitatea din Massachusetts consta in inactivarea acestuia.

Combinatia perfectaCombinatia perfectaFace surfing desi este paralizataNu te forta prea tare sa nu se rupa ceva in tineCheama politia, m-a luat pe sus !
Read More

FC Vaslui - FC Rapid unde vedem meciul?

FC Vaslui - FC Rapid unde vedem meciul?
Meciul FC Vaslui - Rapid sa va juca luni 22 iulie, în prima etapă a sezonului la Vaslui, meci care va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 21:30.
Meciul va avea loc la Vaslui fiind prima etapa va fi un mare derby.
Cine va castiga meciul?
Tribunalul de Arbitraj Sportiv a decis să respingă apelul făcut de Concordia Chiajna, astfel încât giuleştenii vor disputa meciul cu FC Vaslui, din prima etapă a sezonului 2013/2014. Partida va avea loc luni, 22 iulie, de la ora 21:30 de minute. TAS a respins cererea formulată de oficialii Concordiei Chiajna, iar Rapid va juca prima etapă a Ligii I împotriva celor de la FC Vaslui luni, ora 21.30. Decizia cu privire la rămânerea lui Rapid în primul eşalon românesc va fi publicată înaintea startului Ligii I, programat vineri, 19 iulie.

Citeste mai mult: adev.ro/mq3he6
Tribunalul de Arbitraj Sportiv a decis să respingă apelul făcut de Concordia Chiajna, astfel încât giuleştenii vor disputa meciul cu FC Vaslui, din prima etapă a sezonului 2013/2014. Partida va avea loc luni, 22 iulie, de la ora 21:30 de minute. TAS a respins cererea formulată de oficialii Concordiei Chiajna, iar Rapid va juca prima etapă a Ligii I împotriva celor de la FC Vaslui luni, ora 21.30. Decizia cu privire la rămânerea lui Rapid în primul eşalon românesc va fi publicată înaintea startului Ligii I, programat vineri, 19 iulie.

Citeste mai mult: adev.ro/mq3he6sa va juca luni 22 iulie, în prima etapă a sezonului la Vaslui, meci care va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 21:30.
Read More

Trime codul Coca Cola promotieimparteococacola.ro

Trime codul Coca Cola promotieimparteococacola.ro
Cumpara orice sticla de Coca-Cola sau Coca Cola zero cu capac promotional in perioada 15 iulie – 1 septembrie 2013
Poti inscrie codul prin sms la numarul 1789,
* Numarul lung de SMS: 0736.61.1789
* sau pe www.coca-cola.ro
Premii:
* premii pe minut 126.000 premii a cate doua cartele Vodafone cu 300 minute si 30 mb trafic pe net
* premii pe zi: 36 de premii a cate 2 tablete + 2 extraoptiuni
* premiul cel mare: o excursie pentru doua persoane in jurul lumii sau contravaloarea acesteia in valoare de 63.000 lei
* premii instant: 6.000.000 de sticla de 0.5 litri
Trimite codul de sub capacele de Coca-Cola acum
Read More

Ghiceste scorul meciurilor din Liga 1 concurs orange

Ghiceste scorul meciurilor din Liga 1 concurs orange
Perioada desfasurarii concursului: 20 iulie 2013 – decembrie 2013
Ghiceste scorul”–sezonul 2
Ghiceşte scorul meciurilor în care joacă echipele
din Liga I şi câştigă premii fantastice.
ce trebuie să ştii
toate punctele obţinute într-un meci se cumulează
pentru un meci poţi primi maxim 40 de puncte
meciurile amânate sau disputate ulterior, cele câştigate la masa verde, precum şi alte cazuri excepţionale nu vor fi incluse în cadrul punctajelor necesare fazelor, decât dacă sunt comunicate public în timp util pentru fiecare fază de concurs. Dacă scorurile finale oficiale în aceste cazuri excepţionale vor fi comunicate în perioada de concurs, punctajele recalculate vor fi incluse şi luate în considerare doar pentru clasamentul general final al concursului
punctele suplimentare
În cadrul concursului vor fi disponibile şi secţiuni prin care primeşti puncte suplimentare.
întrebări suplimentare
De exemplu: Câte cartonaşe roşii vor fi în meciul Steaua – Dinamo? Raspunsul corect previzionat îţi aduce 10 puncte.
Care va fi clasamentul oficial la finalul turului de capionat? Intrebarea se va inchide si nu vor mai putea fi facute modificari dupa 15 octombrie 2013, ora 00:00 Pentru fiecare echipa plasata pe locul corect se primesc 20 puncte, iar pentru plasarea incorecta 0 puncte.
punctele zilei: În fiecare zi, poţi primi 10 puncte suplimentare dacă intri în pagina dedicată şi votezi una din ofertele prezentate. Indiferent de numărul de voturi acordate, într-o zi poţi primi doar 10 puncte.
După ora 00:00 a fiecărei zile, daca intri în aceeaşi secţiune şi votez, vei primi alte 10 puncte.
plasarea jetonului „joker”: Poţi primi puncte suplimentare dacă foloseşti o opţiune de joker, disponibil o singură dată în fiecare etapă. Joker-ul îţi poate tripla punctajul obţinut la meciul respectiv pentru predicţia completă şi corectă, dar dacă previziunea este incorectă vei pierde 50 de puncte.
coduri promoţionale:
Poţi primi puncte suplimentare pe baza unor coduri distribuite de Orange pe diferite canale de comunicare:
pe pagina de Facebook
prin SMS gratuit la numărul scurt 213, destinat concursului
prin mesaje scrise transmise către numărul declarat la înscriere
din presă
din pagini sau campanii de internet
tv sau radio, incluzându-le pe toate acestea, dar fără a se limita la ele
codurile promotionale vor fi introduse de utilizatori in campul dedicat din paginile jocului.
Premii:
* 180 x voucher de 5 euro
* 1 sony xperia tablet Z,
* 5 Sony xperia E,
* 5 Sony xperia J,
* 3 Sony SmartWatch
Pune scorul si castiga
Read More

Premii lunare la reincarcare Concurs ING

Premii lunare la reincarcare Concurs ING
Concurs online: “Premii lunare la reincarcare” - Concurs ING

Concurs: Castiga un voucher de calatorie in valoare de 2.000 Euro sau alte premii lunare

Concursul are loc in perioada: 15 Iulie 2013 - 31 Octombrie 2013 


Ce castigi:

1 x voucher de calatorie in valoare de 2.000 Euro, 1 x bicicleta pliabila Brompton H3L, 1 x aparat foto Canon EOS 1100D 12.2MP + Obiectiv EF-S 18-55mm IS II + rucsac foto Cannon Delux 300 EG + card de memorie Kingston 4GB + minge Adidas Tango Replica 2013, 1 x iPad mini 32 GB Wi-Fi

Ce trebuie sa faci:
Reincarca-ti cartela de mobil de la bancomatele ING sau din ING Home'Bank (desktop sau aplicatia pentru mobil) cu o valoare de cel putin 5 euro la oricare operator doresti pentru premiile lunare si in fiecare din toate cele 3 perioade de campanie cel putin o data pentru marele premiu.

 

Read More

Concurs redd's 2013 pe redds.ro/decorator

Concurs redd's 2013 pe redds.ro/decorator
Concursul se desfasoara in perioada 16.07 – 6.08.2013
Premii:
* o petrecere redd s la tine acasa
* 50 x kit uri pentru redecorarea living ului

Decorează un spațiu pe gustul tău pentru petrecerea de lansare a noilor sticle Redd’s. Câștigă 51 de premii în timp ce-ți testezi abilitățile de decorator aici: http://redds.ro/decorator/
Read More

Serviti, va rog sezon nou din 23 iulie 2013

Serviti, va rog sezon nou din 23 iulie 2013
In aceasta vara, vedetele fac show intr-un nou sezon al emisiunii Serviti, va rog! ProTv da startul, MARTI, 23 iulie, de la ora 20:30. Vedetele autohtone vor fi surprinse in ipostaze cu totul neasteptare si nemaivazute.
Read More

Brosura Margo iulie-august 2013

Brosura Margo iulie-august 2013
Margo Cosmetics va ofera noul catalog online
Plaseaza in perioada 18-23 Iunie o comanda de minim 100 lei si primesti CADOU, Masca de fata (MS01- MS06), la alegere. 
Plaseaza in perioada 18-23 Iunie o comanda de minim 180 lei si primesti cu 50% REDUCERE, un Parfum Paris Fashion (00143- 00146) , la alegere.
Comenzile mai mari de 180 de lei beneficiaza de ambele Promotii!
Catalog NOU este valabil intre 08 Iulie - 20 August.
Read More

Concurs Rexona, Clear, Dove, Axe, Radox și Brut pe infopromotii.ro

Concurs Rexona, Clear, Dove, Axe, Radox și Brut pe infopromotii.ro
Concurs Rexona, Clear, Dove, Axe, Radox și Brut
Condu și tu o mașină de curse. Unilever te invită la concurs în perioada 1 iulie - 31 august 2013. Cumpără orice produse participant la promoție din mărcile Rexona, Clear, Dove Men+Care, Axe, Radox sau Brut, trimite numărul bonului fiscal prin SMS la 1735 și poți conduce chiar tu o mașină de curse pe un circuit profesionist din Franța. Premii prin tragere la sorti: 2 x experienta iRace (excursie pentru 1 persoana la un eveniment de curse, unde castigatorul va conduce o masina de curse pe circuitul Paul Richard din Franta, in data de 10 Septembrie 2013).
Numărul de SMS 1735 este cu tarif normal valabil în rețelele Orange, Vodafone și Cosmote. Regulamentul campaniei este disponibil gratuit la adresa www.infopromotii.ro.
Read More

Concurs kissfm.ro, carcotasii te trimit la Praga

Concurs kissfm.ro, carcotasii te trimit la Praga
Concurs online: "Cafemio si Kiss FM te trimit la Praga!" - Concurs kissfm.ro
Concurs: Castiga un city break la Praga (3 premii)
Concursul are loc in perioada: nespecificata  
Tip: tragere la sorti
Ce castigi:

3 x voucher valabil pana la 31.12.2015 pentru cazare 2 nopti in regim de demipensiune la Hotel Lindner 4* in Praga

Ce trebuie sa faci:
  1. Trimite numele tau prin SMS la 0751 775 511 si asculta Kiss FM.
  2. Daca primesti vineri dimineata un telefon de la Carcotasi, raspunde corect la intrebarea pusa de ei. 
Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.
Read More

Concurs Krax 2013 pe facebook

Concurs Krax 2013 pe facebook
Concursul “Risti sa ghicesti” se desfasoara in perioada 11.07 – 07.08.2013
Pentru a castiga, concurentii trebuie sa aceseze aplicatia
- sa urmareasca doua imagini
- sa raspunda la intrebarea concursului
Premii:
* o bicicleta Pegas
* 4 x Ipod Nano
* 28 baxuri cu krax
Intra in competitia Krax
Read More

Aperol Spritz te premiaza pe facebook

Aperol Spritz te premiaza pe facebook
Campania va fi lansata la data de 27 Iunie 2013 ora 15:00 si va dura pana la data de 04 Septembrie
2013, ora 23:59
In cadrul Concursului vor fi acordate prin tragere la sorti urmatoarele premii:
Premiile instant oferite conform mecanicii de la art: 4.3 etapa I sunt : ochelari de soare, papuci de plaja,
palarii de plaja, magneti de frigider.
Bucati:
10.000 magneti de frigider, 2900 ochelari, 1100 palarii si 1000 perechi de papuci de plaja. 2 Premiul cel mare al promotiei, care se va acorda prin tragere la sorti conform etapei II de la
Sectiunea 6, art.6.1 de mai jos, este : Scuter Vespa Lx 50 2T Bucata: 1
Pentru a participa la campania promotionala Participantul trebuie sa parcurga urmatoarele etape:
I. Pentru a participa la concurs, participantii trebuie sa intruneasca cumulativ urmatoarele
conditii:
a. sa faca dovada achizitionarii din locatiile selectate a unui long drink Aperol Spritz la pretul
special comunicat in oferta locatiei in intervalul orar in care Echipa Aperol se afla in locatie.
b. sa fie de acord sa se inscrie in concurs prin introducerea datelor de contact solicitate (nume,
prenume, email si telefon) in aplicatia dedicata pe care echipa Aperol o va pune la dispozitie pe un
suport electronic tip tableta.
Cu aceste doua conditii simultane indeplinite, pentru fiecare Aperol Spritz achizitionat
consumatorii vor primii un premiu instant surpriza constand in: papuci de plaja, palarii, ochelari de
soare, magneti de frigider. Premiile se ofera in limita stocului disponibil. Premiile se acorda in limita a 1
(un) premiu pentru fiecare Aperol Spritz, doar in intervalul de timp in care promoterii sunt prezenti in
locatie.
Participantii care vor accepta sa intre si sa realizeze toti pasii pe tableta iPad care se afla in
posesia promoterilor vor castiga instant unul dintre premiile mentionate la sectiunea 5, art. 5.1 de mai
sus.
Pasii aplicatiei sunt:
1. Punerea in paharul Aperol a ingredientelor din care se face long drink-ul Aperol Spritz.
2. Completarea formularului in care se cer urmatoarele date: nume, prenume, email,
telefon.

Castiga un scuter cu Aperol Spritz
Read More

Brosura Orange iulie-august 2013

Brosura Orange iulie-august 2013
Catalog Orange oferte telefoane mobile iulie/august 2013. Orange TV si Orange Cloud. Samsung Galaxy Tab 2 la 69 euro, iPad Mini 16 GB la 199 euro, Nokia Lumia 520 la 45 euro, Samsung Galaxy S4 la 299 euro, Sony Xperia Z la 259 euro, BlackBerry Z10 la 129 euro, iPhone 5 16 GB la 349 euro, si alte oferte. Click pe imaginea de mai jos pentru a deschide catalogul Orange.
Read More

Cum se prepara o limonada roz?

Cum se prepara o limonada roz?
Ingrediente:
-1 pepene rosu micut
-350 g capsuni
-200 ml suc de lamaie
-100 grame zahar
-cubulete de gheata

Modul de preparare a limonadei roz:
Taie pepenele rosu in doua jumatati si scobeste-l bine de miez. Apoi, pune in blender toate ingredientele: miezul de pepene, capsunile, zaharul, zeama de lamaie si gheata.
Piureul de fructe obtinut se toarna in jumatatile de pepene sau in pahare si se orneza cu frunze de menta.
Read More

O vara tralala la Prima tv

O vara tralala la Prima tv
Cei mai cunoscuţi artişti ai momentului işi dau întâlnire din 17 iulie

Alex Velea îşi adună toţi prietenii artişti şi dă startul unei competiţii a hiturilor pentru vara 2013. Ajutat de Speak, el le comunică planul său unora dintre ei, urmând să lărgească lista acestora pe măsură ce proiectul va prinde contur.

Antonia, „Mandinga”, Cabron, Ruby, Jazzy Jo, Boier Bibescu şi Stela, Adrian Ţuţu, „Radio Killer” şi mulţi alţii sunt gata să cucerească topurile muzicale şi să se „bată” pentru ca piesa lor să devină hitul verii. Fiecare artist intră în studio, îşi inregistrează propria melodie, apoi se ocupă intens de promovarea ei, la radio, TV şi în oricare loc de pe litoral, acolo unde îşi vor avea reşedinţa de vară.

Anna Lesko, Corina Bud, Giulia Anghelescu, Brighi, Mihai Ristea, Nico, Nicole Cherry, Meena K, Alina Eremia, Sore, Dorian Popa, Dj Cell Block, Iony, petrec şi ei „O vară tra-la-la” din 17 iulie, în fiecare miercuri seară, de la ora 20:30, la Prima TV.
Read More

Internet wireless moca de la automatele Doncafe

Internet wireless moca de la automatele Doncafe
Doncafe lansează primele automate de cafea cu internet wireless gratuit din România. Consumatorii care vor să acceseze rețeaua de internet nu sunt condiționați de cumpărarea unei cafele de la automat și nici nu au nevoie de username sau parolă, putând naviga gratuit pe internet oricât timp dorește, de la o distanță confortabilă față de aparat și cu o viteză maximă de 100 MBps. Pentru că mobilul nu mai este azi doar un aparat, ci un stil de viață în sine, inițiativa Doncafe vine să completeze experiența cafelei și să o integreze perfect într-un stil de viață mobil. La automatele de cafea Doncafe, consumatorii pot savura o cafea bună din boabe măcinate pe loc, în timp ce citesc ultimele știri, se relaxează printr-un joc sau comunică cu prietenii pe rețelele sociale. Primele aparate Doncafe cu internet wireless gratuit au fost instalate în cele mai aglomerate zone din București, urmând că Doncafe să extindă proiectul la nivel național.
sursa: magazinulprogresiv.ro
Read More

A murit mama lui Victor si Ioan Becali

A murit mama lui Victor si Ioan Becali
A murit mama lui Victor si Ioan Becali. Everdichia Becali, mama fratilor Becali, a fost gasita moarta, joi, in piscina, transmite Realitatea TV. Femeia avea varsta de 83 de ani. UPDATE Ora 21.00: Au inceput sa soseasca rude si politisti la proprietatea fratilor Becali. Decesul a fost anuntat in urma cu aproximativ o ora. Nu se stie care a fost cauza decesului, politistii ancheteaza acum cazul la domeniul fratilor Becali. Foarte multi gura-casca s-au adunat in fata locuintei familiei Becali. Deocamdata nu exista nicio declaratie din partea familiei Becali. UPDATE: Parchetul Ilfov a deschis un dosar privind moartea mamei impresarilor Victor si Ioan Becali. Echipele SMURD s-au deplasat de urgenta la locuinta fratilor Becali din localitatea Voluntari, in urma unui apel la 112. Medicii au incercat sa o resusciteze, insa nu au mai putut face nimic. Se pare ca batrana a fost gasita inecata in piscina din locuinta sa, dupa ce ar fi alunecat pe gresie. La fata locului s-a deplasat un procuror si un medic legist, urmand a fi declansata o ancheta. “Ambulanta a ajuns in 10 minute de la momentul solicitarii. Persoana era inecata in piscina de mai bine de o ora. La fata locului erau deja un echipaj de la Politie si unul de la SMURD”, a declarat Alis Grasu, coordonator Ambulanta Bucuresti
Read More

Planeta albastra descoperita recent video

Planeta albastra descoperita recent video
Oamenii de stiinta au descoperit prima planeta albastra, precum Pamantul, cu ajutorul telescopului Hubble. Aceasta a doua planeta albastra din Univers se numeste HD 189733b si se gaseste la aproximativ 63 de ani-lumina, dincolo de sistemul solar.

Culoarea albastra nu se datoreaza apei, ci picaturilor de gaz lichid, potrivit The Independent.

Planeta se afla in constelatia Vulpecula, potrivit datelor furnizate de catre telescopul spatial Hubble. Aici se inregistreaza vanturi care ating 7.000 de kilometri pe ora.

Masurand lungimile de unda ale luminii in momentul in care planeta a orbitat in spatele stelei sale, oamenii de stiinta au determinat culoarea acestei planete, ca si cum ar fi fost vizibila cu ochiul liber.

"Este pentru prima data cand oamenii de stiinta au fost capabili sa determine culoarea vizibila a exoplanetei", a declarat Frederic Pont, de la Universitatea Exeter din Marea Britanie, unul dintre autorii studiului.

"Aceasta planeta a fost studiata destul de bine in trecut, atat de noi, cat si de alte echipe de cercetatori. Dar determinarea culorii s-a realizat acum, pentru prima data. Ne putem imagina cum arata acesta planeta, ca si cum ne-am uita direct la ea", a explicat Pont.

Planeta este un gigant de gaz, similara cu Jupiter, si orbiteaza foarte aproape de soarele sau, ceea ce inseamna ca temperatura din jurul planetei este de 1.000 de grade Celsius si chiar mai mare.

Vanturile extreme bombardeaza regiunea cu particule de silicat, care imprastie o culoare albastra.
Read More

Colectie cu magneti la Orange

Colectie cu magneti la Orange
www.orange.ro/colectie cu magneti Millidge si Doig
Regulamentul loteriei publicitare surprize de colectie perioada desfasurarii: 8 iulie – 31 octombrie 2013
Un client Orange PrePay, utilizator activ al retelei mobile, se poate inscrie pentru participarea la loteria
publicitara surprize de colectie trimitand un mesaj scris gratuit la numarul 321 cu textul COLECTIE, oricand in perioada de desfasurare a loteriei publicitare.
Aici puteti face schimburi de mascote.

Ce trebuie sa faci?
pasul 1: reincarcă-ti cartela PrePay în Orange shop cu minim 5 euro credit sau direct cu o opţiune PrePay si primesti pe loc un magnet surpriză cu Millidge sau Doig
pasul 2: trimite un SMS gratuit cu textul COLECTIE la 321 şi, după ce reîncarci de 6 ori, intri automat în tragerea la sorţi finală pentru premii haioase cu Millidge si Doig
pasul 3: Dacă ai dubluri, distrează-te făcând schimburi de magneţi cu prietenii. Iar din august, vei putea să faci schimb şi cu alţi colecţionari,
pasul 4: strânge întreaga colecţie de magneţi cu Millidge şi Doig. Doar atunci, te vei putea numi un adevărat colecţionar.

Premii:
6 corturi cu Millidge şi Doig
6 seturi de accesorii cu Millidge şi Doig, fiecare compus din:(1 jucărie din pluş Millidge,1 jucărie din pluş Doig;1 set de căni Millidge & Doig; 1 geantă de umăr Millidge & Doig
Read More

Concurs Vin Cotnari 2013

Concurs Vin Cotnari 2013
Campania promotionala ON LINE “ COTNARI, VIN DE -O MASINA!. ” se desfasoara in perioada: 01Iulie 2013 – 30Septembrie 2013
Marcile si ambalajele participante la promotie sunt toate sortimentele de vin produse de SC COTNARI SA, imbuteliate in sticle de 0,75 litri si 1,5 litri .Produsele din gama Selectii ,Grasa de Cotnari si Tamaioasa Romaneasca, etichete negre, precum si produsele imbuteliate la Bag in Box nu participa la Campania “Cotnari, Vin de – o masina!”
Premiile oferite in cadrul acestei promotii sunt:
- 200 vouchere online
Adună dopurile sticlelor de vin de la Cotnari, verifică literele inscripţionate pe ele, formează sintagmele de mai jos, prezintă-le la magazinele partenere şi câştigi premii fără tragere la sorţi
* 1 x Nissan pathfinder
* 10 x Nissan Micra
* 20.000 x bax 6 sticle cu vin
Intra in campania Cotnari
Read More

Botezatu se va retrage pe o insula exotica

Botezatu se va retrage pe o insula exotica

Cătălin Botezatu ar vrea să facă o schimbare majoră în viaţa sa. Îşi doreşte o afacere pe o insulă exotică.

Creatorul de modă Cătălin Botezatu are în plan să-şi schimbe viaţa. Şi-ar dori să plece din România undeva pe o insulă exotică unde să îşi deschidă o afacere. "Mă gândesc serios să fac o schimbare în viaţa mea. Aş vrea să plec din ţară, undeva pe o insulă şi să-mi fac un boutique hotel acolo", a mărturisit Cătălin Botezatu pentru spynews.ro. Botezatu nu a dorit să vorbească mai mult despre acest subiect, din superstiţie. "Cătălin este un om foarte muncitor şi dedicat, nu va renunţa niciodată la modă doar că vrea să facă ceva ai mult. Şi cum visul său este să aibă un hotel cochet, îl va deschide cu un apropiat de-al său, într-o altă ţară unde turismul chiar se face cum trebuie şi unde chiar se câştigă bani frumoşi", a declarat un apropiat al vedetei.
Read More

Concurs becks 2013 pe becks.ro

Concurs becks 2013 pe becks.ro
Campania va fi lansata la data de 8 iulie 2013, ora 00:00 si va dura pana la data de 29 august 2013, ora 23:59, inclusiv. Campania se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.
Produsele participante la Campanie sunt berile marca Beck`s (numite in cele ce urmeaza “produse participante”), comercializate in mod individual in sticle de 0,5l si 0,33l si cutii de 0.5l cu ambalaj dedicat de promotie “Cu Beck’s poti ajunge pana la capatul lumii” (numita in cele ce urmeaza “ambalaj promotional”)
Campania promotionala se va organiza sub forma unei loterii publicitare, in cadrul careia sunt desemnati castigatorii celor 57 de premii oferite de Organizator. Desemnarea castigatorilor premiilor campaniei promotionale se va face pe baza unui algoritm electronic, cu ajutorul unui program informatic de extrageri specializat.
6.2. Pentru a participa la loteria organizata in cadrul aceastei Campanii, consumatorii trebuie sa achizitioneze oricare produs Beck’s cu ambalaj promotional, sa descopere codul unic de pe capac sau cheita si sa il inscrie in Campanie, in perioada 8 iulie 2013, ora 00:00 si 29 august 2013, ora 23.59 (inclusiv), prin una din cele 2 modalitati de inscriere:
6.2.1. Prin intermediul site-ului www.becks.ro
6.2.2. prin SMS la numarul 1893, numar cu tarif normal disponibil in retelele Orange, Vodafone, Cosmote;
6.3. Fiecare cod unic poate fi inscris in Campanie o singura data, indiferent de modalitatea de inscriere aleasa.
In cadrul Campaniei se vor acorda 57premii constand in:
* 53 (un premu/zi) mini-tablete marca Apple iPad – 250 euro bucata
* 4 x Experiente sub forma unor excursii in unul dintre urmatoarele destinatii turistice: Hotelul de Gheata (Norvegia), Machu Picchu (Peru), Insula Boracay sau Mara Bariera de Corali (Australia)* – 8.000 euro excursia
Read More

Dovezi ale vietii extraterestre in Antartica

Dovezi ale vietii extraterestre in Antartica
Oamenii de stiinta au descoperit indicii ale unei vieti extraterestre, sub gheata Antarcticii. Organismele neidentificate traiesc de milioane de ani in intuneric sub calota imensa de gheata.

Cercetatorii au considerat lacul Vostok un posibil model pentru alte planete, el fiind ingropat sub un ghetar din Antarctica. Lacul este atat de intunecat, de adanc si de rece, incat initial s-a crezut ca nimic nu poate trai in asemenea conditii vitrege, potrivit Machines Like Us.

Dar iata ca munca desfasurata de dr. Scott Rogers, profesor de biologie la Universitatea Bowling Green State din Ohio, Statele Unite, si colegii sai a dat rezultate.

Ei au descoperit o varietate surprinzatoare de forme de viata si de reproducere in cele mai extreme conditii de mediu. Concluziile cercetarilor au aparut in publicatia PLoS One, unde au fost detaliate miile de specii identificate prin intermediul secventelor ADN si ARN.

Al patrulea lac ca adancime de pe Pamant, Vostok, este cel mai mare dintre cele 400 de lacuri glaciare cunoscute in Antarctica. Gheata care l-a acoperit in ultimii 15 milioane de ani are in prezent o grosime mai mare de 3,2 kilometri, creand o presiune extraordinara.

Lacul se afla cu mult sub nivelul marii si este situat intr-o depresiune formata in urma cu 60 de milioane de ani, cand placile tectonice s-au modificat.

"Am gasit mult mai multa complexitate decat ar fi crezut oricine. Am vazut cu adevarat tenacitatea vietii si modul in care organismele pot supravietui in locuri unde, in urma cu zeci de ani, am crezut ca nimic nu ar putea supravietui", a spus Rogers.

Echipa de cercetatori a descoperit mii de bacterii, inclusiv unele care se gasesc frecvent in sistemul digestiv al pestilor, crustaceelor si viermilor. S-au identificat de asemenea alte specii care sunt asociate unor habitate specifice sedimentelor lacurilor sau oceanelor.

Rogers a spus ca prezenta speciilor marine si de apa dulce sustine ipoteza ca lacul a fost candva conectat la ocean.

Multe alte organisme descoperite in lacul Vostok de catre cercetatori au ramas neidentificate. "In fiecare zi se descopera ceva nou, care genereaza si mai multe intrebari la care trebuie sa raspundem", a declarat Rogers.
Read More

Concurs Rompetrol 2013 castiga excursii si alte premii

Concurs Rompetrol 2013 castiga excursii si alte premii
“Alimenteaza-ti visul cu ROMPETROL”
Promotia va incepe pe data de 01 iulie 2013, ora 00:00:01 si va dura pana la 15 septembrie 2013, ora
23:59:59.
Premii garantate:
100.000 cartele Vodafone
Cartela cu numar de telefon valabil in reteaua Vodafone ce contine:
 100 minute sau 100 SMS in Vodafone, gratuite, valabile 30 zile de la data activarii,
 10 minute nationale sau 10 SMS nationale , gratuite, valabile 30 zile de la data activarii
. Premii instant acordate in baza momentelor norocoase
* 231 x Pachet Vodafone Smart mini
Pachetul Vodafone Smart mini este compus din:
 Telefonul Vodafone Smart mini, Ecran clar de 3,5 inch, Android 4.1 JellyBean, Interfata de utilizare
intuitiva
 Servicii Vodafone in valoare de 18 eur: extraoptiunea NELIMITAT 6 (Nelimitat SMS nationale + 2000
minute in retea + 100 minute nationale + 150MB la 6 euro) gratuita timp de 3 luni de la data activarii
 Acces nelimitat la muzica, TV si jocuri timp de 3 luni de la data activarii
Premii prin tragere la sorti
Excursie Nürburg (Germania)
Excursie L.A. (USA)
Excursie Johannesburg (Africa de Sud)
sau contravaloarea in bani – 30.000 lei
Participantii vor trimite Codurile in oricare dintre urmatoarele doua modalitati:
(1) Prin expedierea unui SMS la 1830 sau 0734223300 (numere cu tarif normal valabile in Vodafone,
Orange si Cosmote) continand codul unic de pe bonul fiscal si unul dintre cuvintele: Pilot; Explorator; Star,
conform optiunii sale pentru premiile mari.
(2) Online, prin completarea unui formular de inscriere disponibil la accesarea website-ului
www.rompetrol.ro/promo

Participa la promotia Rompetrol
Read More

Concurs Pepsi Twist, Max si Light introdu codul

Concurs Pepsi Twist, Max si Light introdu codul
Campania se desfasoara in perioada 15.07.2013 – 12.09.2013.
Produse participante: Pepsi, Pepsi Twist, Pepsi Max si Pepsi Light
Cumpara orice sticla de Pepsi si poti castiga pe loc o sticla de Pepsi twist de 0.5l sau un cod care trebuie trimis prin sms la 1882 (tarif normal sau pe www.pepsi.ro)
Premii:
8 experiente de weekend / saptamana,
o “casa de vara” pe zi,
o pereche de conversi / ora
si milioane de premii instant
Regulamentul complet pe pepsi.ro incepand cu 15 iulie 2013
Participa la concursul Pepsi “Castiga si ia ti vara in cap”
Read More

Cocolino Romania concurs pe facebook

Cocolino Romania concurs pe facebook
Campania se va desfasura la nivel national in perioada 5 iulie 2013, ora 12:00 –31
decembrie 2013, ora 23:59
Pentru a participa la Campanie, fiecare persoana interesata trebuie sa acceseze si sa se
logheze pe pagina web www.facebook.com si sa urmeze urmatorii pasi:
• Sa dea LIKE paginii http://www.facebook.com/CoccolinoRomania (daca nu au dat deja)
• Sa acceseze in cadrul paginii http://www.facebook.com/CoccolinoRomania aplicatia
Provocarile lui Coccolino.
• La accesarea aplicatiei datele contului sunt preluate, ca urmare a acordului participantilor
si vor fi folosite la contactarea acestora in cazul in care vor fi desemnati potentiali
castigatori
Castigatorii sunt stabiliti prin tragere la sorti astfel:
- tragerea la sorti are loc la 24 de ore de la terminarea etapei.
-la tragerea la sorti participa toti cei care au raspuns corect la intrebarea etapei.
- in urma tragerii la sorti sunt desemnati 10 potentiali castigatori si 10 rezerve dintre
participantii etapei respective.
Etapa 1. Se desfasoara in perioada 5 iulie 2013, ora 12.00 – 7 iulie 2013, ora 23.59 si
in cadrul acestei etape se vor acorda 10 premii constand fiecare in cate un ursulet
Coccolino cu valoarea de 8,90 lei (inclusiv TVA) si un Balsam Coccolino de 2L cu
valoarea de 12,6lei (inclusiv TVA)
Accepta provocarile lui Cocolino
Read More

Castiga cu cofetariadeacasa.ro

Castiga cu cofetariadeacasa.ro
Ce-ai zice de o prăjitură delicioasă, răcoritoare și ușor de preparat? Sună bine, nu-i așa? Însă cum ar fi ca fiecare prăjitură preparată fără ajutorul cuptorului să-ți aducă premii din Cofetăria de Acasă?
Dacă ți-am trezit pofta de răcoare și premii, atunci trebuie să știi că în perioada 8 iulie – 31 august 2013 fiecare
mix de Prăjituri fără coacere cumpărat îți poate aduce:
20 x 300 lei,
50 x sonerii wireless,
50 x pachet mixuri pentru prajituri
Gateste si castiga
Read More

Razuieste si trimite sms, concurs pe alegereapresedintelui.ro

Razuieste si trimite sms, concurs pe alegereapresedintelui.ro
“ALEGEREA PRESEDINTELUI 22.01.2013 – 30.12.2013”
Produsele promotionale participante in cadrul prezentei campanii
promotionale sunt reprezentate de produsele mentionate in tabelul de mai jos a caror eticheta detine un cod de
productie (lot)si o suprafata de culoare galbena in care s‐a inserat o portiune razuibila cu mentiunea “Razuieste aici”
sau “Razuieste”, denumite in continuare “produse promotionale”:
NR.CRT. CATEGORIE MARCA CAPACITATEDE IMBUTELIERE (L)
1. BAUTURA SPIRTOASA SANKT PETERSBURG 0,2
2. BAUTURA SPIRTOASA SANKT PETERSBURG 0,5
3. BAUTURA SPIRTOASA SANKT PETERSBURG 0,7
4. BAUTURA SPIRTOASA SANKT PETERSBURG 2
5. BAUTURA SPIRTOASA UNIREA 0,2
6. BAUTURA SPIRTOASA UNIREA 0,5
7. BAUTURA SPIRTOASA UNIREA 0,7
8. BAUTURA SPIRTOASA UNIREA 2
Inscrie codul unic pe www.alegereapresedintelui.ro sau prin sms la 1886
Regulamentul complet
Read More

Vara pe val la TVR

Vara pe val la TVR
Vara pe val la TVR bataie intre tvr1 si tvr2, dar unde este tvr cultural....
Pe parcursul a şase săptămâni, telespectatorii vor putea urmări o competiţie amicală între echipele TVR 1 şi TVR 2. Fiecare echipă va ocupa câte o plajă din Mamaia şi va încerca să câştige publicul prin programe cât mai atrăgătoare. Aflaţi despre ce este vorba alăturându-vă echipelor TVR aflate pe plaja din Mamaia sau urmărind transmisiunile zilnice ale posturilor TVR 1, TVR 2 şi TVR Internaţional.Este o competiţie-maraton transmisă din cele mai fierbinţi zone ale Staţiunii Distracţiei» din Mamaia.

Din 6 iulie, de luni pana sambata de la ora 22 la TVR 1, TVR 2, TVRi şi online, pe TVR+
Vedete TVR: Mircea Radu, Iuliana Tudor, Adelin Petrişor, Tudor Furdui, Cristi Mîndru, Cristina Şoloc, Marian Marin, Costea Lupescu, Dalia Puşcă, Dorina Florea, alături de artişti cunoscuţi cum ar fi: Dan Helciug, Dana şi Florin de la Hi-Q, Jo (Ioana Anuţa), Raluca Guslicov, Nuami Dinescu, Ovidiu Niculescu, Ovidiu Ianu, Emil Mitrache, Miss G, Johannes, Andreas Petrescu, Olimpia Olari, Eveline Păuna, Gabriel Fătu, Renée Santana şi mulţi alţii aduc Vara pe val la TVR.
Read More

Mircea Radu a devenit tatic

Mircea Radu a devenit tatic
Mircea Radu tatic sotia lui Raluca a nascut un baietel poze
Mircea Radu este casatorit de mai bine de jumatate de an cu Raluca Olaru, o tanara de 26 de ani, iar acum a devenit pentru prima data tatic. Baietelul cuplului poarta numele Tudor si a venit pe lume, ieri 29 iunie 2013, intr-o clinica privata din Bucuresti.
"Baiatul lui tata este frumos, este bine, plange mult. Bucuria si emotia pe care le am sunt de nedescris. Primul nostru copil este baiat. Il cheama Tudor, dar va mai purta si numele de Petru sau Pavel.
Acest articol nu poate fi preluat de rss master si alte bloguri.
Read More

Noi descoperiri privind astmul la copii

Noi descoperiri privind astmul la copii
Cercetarile in privinta riscului genetic al astmului ar putea conduce catre un test care ar putea sa prezica daca un copil va dezvolta sau nu aceasta boala.
Oamenii de stiinta au descoperit ca persoanele cu un risc genetic mai mare de 30% au mai multe sanse de a dezvolta forme grave de astm decat cei cu un risc mai mic, arata BBC.

Totusi, ei au spus ca e mult prea devreme pentru a avea mare incredere in acest test.

Organizatia Astmului din Marea Britanie sustine ca aceste rezultate ar putea ajuta in identificarea persoanelor in cazul carora astmul poate lua forme severe.

Acest studiu a fost condus de cercetatori de la Universitatea Duke din Carolina de Nord. Folosindu-se de rezultatele acestuia si ale unuia realizat in Noua Zeelanda, cercetatorii au putut calcula punctajul de risc genetic in cazul a 880 de persoane.
Doctorul Daniel Belsky de la Universitatea Duke a spus ca persoanele care au prezentat un risc genetic mai mare au si mai multe sanse de a lipsi de la scoala sau de la locul de munca din cauza afectiunii lor.
Read More

Abonament Tigru Orange 2013

Abonament Tigru Orange 2013
Orange a lărgit portofoliul de abonamente cu nume de animale. Pe lângă abonamentele Panteră, Delfin, Fluture și Cangur, Orange a creat și abonamentul Tigru. Ai liber în orice rețea căci Orange a creat un abonament cu mai multe minute și SMS-uri naționale mai multe decât oricând. 

Abonamentul Tigru 8: 300 minute naționale și internaționale către fix, 300 SMS naționale, 50 MB pentru internet pe mobil, 2 GB spațiu de stocare în Orange Cloud
Abonamentul Tigru 11: 450 minute naționale și internaționale către fix, 450 SMS naționale, 150 MB pentru internet pe mobil, 2 GB spațiu de stocare în Orange Cloud.
Abonamentul Tigru 16: 750 minute naționale și internaționale către fix, 750 SMS naționale, 400 MB pentru internet pe mobil, 2 GB spațiu de stocare în Orange Cloud.
Abonamentul Tigru 30: nelimitat minute naționale și internaționale către fix, SMS naționale naționale, 500 MB + 500 MB bonus pentru internet pe mobil, nelimitat acces la muzică prin Deezer, 5 GB spațiu de stocare în Orange Cloud.
Read More