Concurs Kinder supereroideciocolata.ro

Concurs Kinder supereroideciocolata.ro
Toti copii care se cred super eroi sa intre in promotia Kinder Super eroi de ciocolata. Cumparati orice produs Kinder Chocolate participant la promotie, cautati codul unic si introduceti-l pe www.supereroideciocolata.ro.
Puteti castiga:
-kit-uri de super eroi
-propria placuta de usa
-carte de povesti cu tine
-o reclama tv cu tine super erou

Promotia se desfasoara in perioada 19 august - 31 octombrie 2013.
Pentru mai multe detalii dar si pentru a introduce codul Kinder Chocolate, intra pe www.supereroideciocolata.ro.
Read More

Concurs Bergenbier 2013 pe bergenbier.ro

Concurs Bergenbier 2013 pe bergenbier.ro
Milioane de premii pentru prieteni de milioane
Cauta sub capacul sau sub cheita oricarui produs Bergenbier si poti castiga una din cele:
* 2.000.000 beri Bergenbier de 2.5 litri
* 9 autoturisme Renault Captur
Perioada promotiei: 01.09 – 01-11.2013
Mai multe detalii la 0317.30.50.07 sau pe www.bergenbier.ro
Read More

Fii pe faza noua emisiune la Prima Tv

Fii pe faza noua emisiune la Prima Tv
“Mondenul” care dă viaţă personajelor precum Traian Băsescu, Radu Beligan, simpaticul racheţ sau “fata bună” Andreea Tonciu, caută în această toamnă oameni cu mintea brici, pe care să-i ia la întrebări.

Nu e nevoie să fii olimpic, ci doar să-ţi meargă mintea. Nu trebuie să toceşti toată biblioteca, ci doar să-ţi pice fisa. Dacă eşti atent şi isteţ, "Fii pe fază!" şi poţi câstiga leafa pe-o lună... într-o singură zi. În plus, dacă eşti câştigătorul ediţiei, ai dreptul să participi şi la următoarea. Altă zi, altă şansă de câşting, mai mulţi bani în buzunarul tău.


“Acest format e unul tineresc, interactiv, care îşi propune să testeze capacităţile noastre de a fi atenţi şi, evident, de a testa cultura generală a concurenţilor, dar şi a celor care urmăresc emisiunea din faţa televizoarelor. Este o provocare, pentru că în această societate extrem de grăbită şi dezorganizată, emisiunea “Fii pe fază!” te “bate” uşor pe umăr şi-ţi “spune”, ia-o mai încet, nu te mai grăbi, că nu ai de ce, ia să vedem cât de atent poţi fi. Cât de pe fază poţi fi pentru a câştiga premiul pus la bătaie”, spune Alex, care în această toamna va avea un rol în plus. El va prezenta show-ului “Fii pe fază!” şi în paralele va continua cu parodia, în noul sezon al emisiunii “Mondenii”, de la Prima TV.
Read More

Promotie la cascavalul Delaco pe delaco.ro

Promotie la cascavalul Delaco pe delaco.ro

Concurs: Castiga 279 ceasuri Disney, 13 ghiozdane cu roti Disney sau 1000 reviste "Avioane" cu macheta de avion

Concurs online: "Avione - online" - Concurs delaco.ro

Concursul are loc in perioada: 15 August 2013 - 15 Noiembrie 2013  

Ce castigi:

279 x ceas original Disney, 13 x ghiozdan cu roti Disney, 1000 x revista "Avioane" cu macheta de avion

Ce trebuie sa faci:
Achizitioneaza cel putin un produs participant la campanie + completeaza formularul de concurs de pe delaco.ro cu datele tale si codul promotional unic inscriptionat pe stickerul din interiorul ambalajului.
Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.
Read More

Kent concurs 2013 pe futurepattern.ro

Kent concurs 2013 pe futurepattern.ro
Din 1 septembrie 2013, Kent dă start unui nou concurs cu premii tentante. Regulamentul este unul simplu. Descoperi codul din pachetele participante la promoție și introduci codul pe futurepattern.ro.
Mai multe nu știu despre promoție dar dacă ați găsit codurile, păstrați-le și le veți putea introduce din 1 septembrie.
Marele premiu: un BMW X6.
Alte premii: 200.000 pachete instant, 400.000 brichete Kent.
Read More

Ghidul culorilor avon 2013-2014

Ghidul culorilor avon 2013-2014
Ghidul culorilor Avon 2013-2014

GHIDUL CULORILOR Află totul despre produsele de machiaj Avon. In brosura 14 Avon pe 2013 poti vedea detalii despre oferta ghidul culorilor. Dupa cum v-am obisnuit acest ghid este si online si va prezentam mai jos.

Parcurge Ghidul Culorilor si gaseste inspiratie pentru machiaje care iti reda frumusetea cu Antonia, imaginea noii game îmbunătăţite cu tehnologia inovatoare True Color.

Noile farduri de ochi Quads şi Duos sunt îmbunătătite cu Tehnologia True Color si sunt disponibile în 12 combinatii de culori, pentru Quads, şi 7, pentru Duos.

Read More

Tratamente cu ceai negru şi verde

Tratamente cu ceai negru şi verde
Ceaiurile negru şi verde au fost folosite de-a lungul secolelor pentru a îmbunătăţi sănătatea şi aspectul pielii şi al părului, fiind bogate în antioxidanţi şi având proprietăţi antiîmbătrânire.
Astfel, pentru a avea un păr strălucitor şi puternic, ceaiul verde şi cel negru fac adevărate minuni, într-un timp foarte scurt. Pe părul proaspăt spălat se toarnă lichidul rezultat prin fierberea, timp de 15 minute, a pliculeţelor de ceai. Ceaiul trebuie să fie la temperatura corpului. După zece minute, părul se spală din nou cu şampon, pentru o strălucire intensă, informează huffingtonpost.com.Totodată, ceaiul ajută la calmarea arsurilor solare – compresele umede realizate din pliculeţe de ceai verde pot calma durerea şi reduce roşeaţa.Un al beneficiu al ceaiului este acela că ajută la reducerea pungilor de sub ochi şi a cearcănelor. Pliculeţele de ceai verde folosite nu trebuie niciodată aruncate, ci aplicate pe suprafaţa ochilor, cofeina conţinută ajutând la îndepărtarea cearcănelor.
Ceaiul verde rece, aplicat pe faţă de două ori pe zi, ajută la hidratarea şi tonifierea tenului.Pe de altă parte, ceaiul negru poate fi folosit pentru a calma pielea după epilare.Ceaiul negru poate fi folosit şi pentru închiderea culorii părului, dar şi pentru un bronz natural al pielii.
Read More

Viata sanatoasa fara carne?

Viata sanatoasa fara carne?
Daca obisnuiesti sa consumi multa carne, trebuie sa stii ca o astfel de alimentatie te predispune unor afectiuni grave. Alternativa este o dieta vegetariana care te va ajuta sa eviti multe probleme.

Printre avantajele pe care o alimentatie vegetariana le implica se numara evitarea bolilor de inima, a diabetului si a accidentului vascular cerebral. Aceste probleme sunt provocate de sindromul metabolic, scrie everydayhealth.com.

Un studiu publicat in revista "Diabetes Care" a examinat 700 de adulti si a relevat faptul ca 25% dintre cei cu o alimentatie vegetariana completa au sindrom metabolic, in comparatie cu 37% dintre cei care nu sunt vegetarieni.

A fi sau a nu fi vegetarian

Cei care mananca doar legume consuma implicit putine grasimi saturate si colesterol, spune Danya L. Dinwoodey, medic specialist in cardiologie.

O dieta vegetariana inseamna pentru consumator mai multe fibre, ceea ce face bine colesterolului.

Eliminarea grasimilor care sunt consumate prin carne duce la reducerea numarului de calorii. Riscul de obezitate scade si el in acest fel.




Specialisiti spun ca nu trebuie sa fii vegetarian in totalitate pentru a avea de castigat de pe urma unei asemenea alimentatii sanatoase. Reducerea cantitatii de carne pe care o consumi inseamna mult pentru sanatatea ta.

Cei care consuma carne in exces pot incerca sa o elimine de la masa cateva zile pe saptamana. Cea mai periculoasa este carnea rosie. Caloriile din carne pot fi luate din alte surse, iar astfel sunt evitate bolile periculoase care ne ameninta sanatatea.
Read More

Concurs Chokotoff pe premiantiichokotoff.ro

Concurs Chokotoff pe premiantiichokotoff.ro
Cumpără orice cutie de praline Chokotoff 238 g cu ambalaj promotional în perioada 19 august – 22 septembrie, înscrie codul promoțional de pe cutie și poți câștiga premii cu coroniță!
Chokotoff da startul toamnei premiantilor
Prin Produse Participante se va intelege ca produse comercializate de catre Organizator pe piata din Romania pe care sunt aplicate etichete promotionale participa la Promotie si anume Chokotoff de 238 g cu ambalaj promotional
Codul promotional este trecut direct pe ambalajul produselor, in interiorul cutiei
* Premii saptamanale – Laptop Asus K55VD-SX662D cu procesor Intel® CoreTM i5-3230M 2.60GHz, Ivy Bridge, 4GB, 750GB, nVidia GeForce 610M 2GB, FreeDOS, Glossy Passion Red.
* Cos produse Chokotoff contine: Chokotoff 238 g,
5X Chokotoff Intens 221 g,
5 x Chokotoff 85 g
Participantii vor trimite Codurile online, prin completarea unui formular de inscriere disponibil la accesarea website-ului www.facebook.com/Poiana si www.premiantiichokotoff.ro.
Castiga cu Poiana Chokotoff
Read More

biscuitiituc.ro Concurs 2013

biscuitiituc.ro Concurs 2013
Potolește-ți setea de aventură cu pachetul special de explorare de la TUC: sortimentul tau de biscuiti preferat și… o bicicletă exact pe gustul tău!
Folosește codul unic de pe pachetul TUC și poți câștiga, săptămânal, oricare dintre cele două Pegasuri, un BMX, o bicicletă cu coșuleț, pentru doamne, și o bicicletă foldable.
În plus, mai poți câștiga, prin tragere la sorti, unul din cele 5 rucsacuri zilnice de la TUC!
perioada concursului 2 septembrie – 27 octombrie 2013
Puteti incrie codul pe www.biscuitiituc.ro sau prin sms 1817 (tarif normal)
Premii:
* 40 de biciclte
* 280 de rucsacuri
Castiga cu biscuitii TUC
Read More

O stea pulsar in centrul Căii Lactee?

O stea pulsar in centrul Căii Lactee?
O stea pulsar ciudată a fost descoperită de oamenii de știință în apropierea găurii negre uriașe din centrul Căii Lactee, potrivit weather.com.

Steaua le-a dezvăluit cercetătorilor un câmp magnetic puternic în jurul acestei uriașe găuri negre, denumită Sagittarius A*, despre care se estimează că ar avea de patru ori mai mult decât masa Soarelui.

Una dintre modalitățile de a studia modul în care găurile negre distorsionează universul în jurul lor este aceea de a analiza ceasurile, iar versiunea cosmică a acestora sunt tocmai stele pulsar, care de obicei emit unde radio


De aproape 20 de ani, astronomii încearcă să descopere un asemenea pulsar în apropierea Sagittarius A* și, recent, telescopul NASA, NuStar, a făcut o asemenea descoperire.

"Prima dată, nu era foarte vizibil, dar aceste tipuri de stele pot fi destul de greu de observat și necesită mai multe încercări.  A doua oară am avut mai mult noroc și pulsarul devenise foarte activ pe frecvența radio și era foarte strălucitor", explică coordonatorul studiului, Ralph Eatough.

Din păcate, astronomii nu pot folosi pulsarul descoperit pentru a analiza gaura neagră deoarece steaua este prea departe și prea tânără, dar sunt convinși că există în apropiere și pulsari mai vechi, a căror rotații sunt mult mai lente și le-ar permite astronomilor să-și testeze teoriile.
Read More

premiidedistractie.ro concurs Golden Brau

premiidedistractie.ro concurs Golden Brau
Campania se desfasoara in perioada 15 august 2013 – 30 septembrie 2013
Fiecare bere Golden Brau e castigatoare:
Cauta sub capac:
* 3 Renault Clio 4
* 1.000 de telefoane mobile
* 3.000 alimentari cu carburant a cate 100 lei
* 7.500 x 5 euro credit GSm
* 100.000 beri Golden Brau
Daca gasesti un codintra pe www.premiidedistractie.ro si poti castiga mixuri audio sau glume de la Radio 21
Pentru mai multe detalii accesati www.premiidedistractie.ro sau infoline 021.203.11.11
Read More

Brosura Cristian Lay c17 - 2013

Brosura Cristian Lay c17 - 2013
Catalog Cristian Lay brosura c16, c17 2013 Catalog de Campanie Romania Campaniile 16-17 Din 29 lulie până pe 31 august 2013 Look-ul tau de vara Speciale CASUAL& ELEGANT Oferte speiale SUBLIME colection TRATAMENT ÎMPOTRIVA ÎMBĂTRÂNIRII Cu Micro-particule de AUR 1. Gel cu activi împotriva ridurilor intensiv bio-TEC. Penetrează sub piele pentru a umple ridurile de expresie imediat reducând liniile de expresie și sporind luminozitatea. Mod de aplicare: dimineața. Conyinut: 15 ml Ref.: 82942-6 / 80,00 LEI 40,00 LEI 2. Tratament împotriva îmbătrânirii cu extract din Aur bio-TEC. Cremă facială formulată pe bază de praf de aur. Efect de netezire imediată. Pielea devine mai netedă, fermă și flexibilă. Mod de aplicare: dimineața și/ sau seara. Uz zilnic. Conținut: 50 ml Ref.: 82183-3 / 128,00 LEI 64,00 LEI.
Read More

Marul discordiei la Prima Tv

Marul discordiei la Prima Tv
Prima TV se află într-o cădere liberă dar încearcă din răsputeri de a atrage telespectatori fideli unei anumite producții: Iubiri secrete. De la apariția serialului Prima TV a mai creat show-uri asemănătoare dar fără succes.


Mărul discordiei, noua producție Prima TV, pare a fi o adaptare într-o manieră low-cost a show-ului Burlacul. Vor fi 3 femei celebre care își vor căuta jumătatea. 
Un singur bărbat cu vârsta cuprinsă între 23 și 35 ani va fi ales la castingul organizat de Prima TV. Toți bărbații care doresc să participe în show-ul Mărul Discordiei sunt așteptați să sune la 0733.735.207 sau să scrie la casting@cvb.ro ori să se înscrie direct pe site pe www.primatv.ro/inscrieri/marul-discordiei.
Read More

Cantaretul Chris Brown s-a prabusit in studioul sau?

Cantaretul Chris Brown s-a prabusit in studioul sau?
Cantaretul Chris Brown s-a prabusit in studioul sau de inregistrari. Potrivit unui purtator de cuvant al artistului, acesta a suferit un atac de apoplexie, pe fondul oboselii intense si stresului emotional.

Incidentul a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, in studioul in care Chris Brown inregistra, in Los Angeles. Un medic l-a examinat pe Brown, insa acesta nu a fost internat.

Problemele cu legea cu care se confrunta artistul si negativitatea sa constanta ar fi dus la aceasta situatie, a declarat purtatorul sau de cuvant, citat de FoxNews.

Pe langa incidentul din 2009, cand si-a batut iubita de atunci, pe Rihanna, artistul a fost dat in judecata recent de o tanara care sustine ca a suferit o ruptura de ligament dupa ce a fost impinsa de acesta intr-un club. Brown este investigat si pentru ca ar fi fugit de la locul unui accident, anul acesta.
Read More

Killer Karaoke cu Stefan Stan la Prima tv

Killer Karaoke cu Stefan Stan la Prima tv
Câștigătorul primei ediții a show-ului Vocea României, Ștefan Stan, va avea o emisiune cu cântec. Artistul va prezenta, din această toamnă, emisiunea Killer Karaoke, la Prima TV.
Ştefan Stan îi invită pe cei pasionaţi de cântat să se înscrie la Killer Karaoke, show-ul toamnei la Prima TV.

Cei selectaţi vor trebui să treacă prin probe “criminale”, să cânte în timp ce trei ventilatoare uriașe le bat în faţă, să nu se oprească nici dacă au capul într-un acvariu cu şerpi sau electroșocurile să nu-i întrerupă sub nicio formă.
“Pasiunea pentru cântat trebuie să fie mult mai mare decât frica de ce se poate întampla. La Killer Karaoke nu e suficient să fii talentat, trebuie să ai şi foarte mult curaj. Dacă vei reuşi să-ţi învingi temerile poţi câştiga 10.000 de lei”, spune Ștefan Stan.
Read More

Concurs Ceresit supermeseriasceresit.ro

Concurs Ceresit supermeseriasceresit.ro
Pentru a se inscrie in promotie,
Participantii vor putea inregistra in promotie codurile unice promotionale in conturile
create conform art. 8.1., in una dintre urmatoarele modalitati:
(i)completand un formular prin intermediul web-site-ului www.supermeseriasceresit.ro;
(ii)prin serviciul de SMS al retelelor de telefonie mobila Orange, Vodafone sau Cosmote la numarul
scurt 1792 (cu tarif normal in retelele mentionate).
(iii)prin serviciu telefonic, la numarul de telefon 021 407 3333( cu tarif normal in reteaua
Romtelecom).
- 1 set personalizat cu sigla CERESIT format din : 1 tricou, 1 sapca, 1 rucsac. Valoarea setului este
de 7,336 Euro+TVA.
- 1 kit de scule-amorsare, personalizat cu sigla CERESIT, format din : 1 set vopsire, 1 tava pentru
trafalet, 1 bidinea, 1 banda TESA . Valoarea kitului este de 7,319 Euro+TVA.
- 1 kit de scule- placare, personalizat cu sigla CERESIT, format din : 1 mistrie, 1 gletiera cu dinti, 1
gletiera fara dinti. Valoarea kitului este de 6,955 Euro+TVA.
NIVELUL 2
- 1 set, personalizat cu sigla CERESIT, format din 2 salopete de lucru. Valoarea setului este de
25,76 Euro+TVA.
- 1 kit de echipamente de lucru, personalizat cu sigla CERESIT, format din : 1 salopeta , 1 tricou, 1
pereche genunchiere. Valoarea kitului este de 24,75 Euro+TVA.
- 1 kit de scule- placare, personalizat cu sigla CERESIT, format din : 1 galeata (20 l) cu role, 1
spatula de metal cu dinti 6x6m, 1 spatula de metal 13x27mm, 1 mistrie fara spatula cauciuc pentru
polistiren, 1 spatula cauciuc. Valoarea kitului este de 115,36 lei+TVA.
NIVELUL 3
- masina de taiat gresie si faianta marca Einhell – in valoare de 313.6 lei+tva/buc;
Participantii care au atins numarul de coduri promotionale inscrise in promotie aferent nivelului 3 de
premiere, au posibilitatatea, individual sau impreuna cu echipa inscrisa in promotie, sa participe la
un curs gratuit de instruire Ceresit in domeniul amenajarilor interioare in baza consimtamantului
liber exprimat atat de participant, cat si de membrii echipelor inscrise in promotie de participantul la
promotie. Organizatorul va anunta participantii asupra detaliilor ce tin de organizarea cursului
(perioada de desfasurare, locatia, etc). Cursul va fi organizat pana la data de 28 februarie 2014.
Valoarea unui curs de instruire este de aproximativ 550lei.
Read More

Justin Bieber doreste sa cumpere fosta proprietate a lui Michael Jackson

Justin Bieber doreste sa cumpere fosta proprietate a lui Michael Jackson
Justin Bieber doreste sa cumpere Neverland, proprietatea lui Michael Jackson, ca sa poata scapa de agitatia din Los Angles.

Cunoscutul artist si-a trimis saptamana trecuta o echipa sa vada proprietatea starului pop Michael Jackson care se afla in orasul Los Olivios, California, la doua ore de mers cu masina de la actuala locuinta a lui Bieber.

Echipa de impresari si manageri care lucreaza pentru Bieber cauta sa il mute pe artist intr-un loc linistit, departe de tentatiile vietii de noapte. Au aparut ingrijorari ca succesul artistului ar putea fi in scadere dupa ce, in ultimele luni, artistul a avut tot soiul de probleme, scrie The Mirror.

Justin are in vedere acum patru proprietati dar, potrivit presei tabloide, artistul si-ar dori sa locuiasca la Neverland. Averea lui Justin Bieber se ridica acum la 100 de milioane de lire.

"Justin a tot intrat in belele in ultima vreme asa ca cel mai bun lucru este sa il scoatem din Los Angeles pentru a putea duce o viata mai linistita. Echipa artistului cauta sa ii ofere acestuia o locuinta confortabila. Au gasit solutia ideala, adica sa se mute intr-o proprietate departe de agitatia orasului", a declarat o sursa apropiata artistului.

In ceea ce priveste Neverland, aceeasi sursa a declarat ca Justin Bieber ar fi mai mult decat incantat sa locuiasca acolo.

"Neverland este de vanzare asa ca alegerea este simpla pentru Justin Bieber. Ar fi tare incantat sa locuiasca acolo. Michael Jackson este idolul sau. Singura problema este ca vor fi necesare multe renovari", a declarat sursa.
Read More

Castiga cu ursus pe facebook

Castiga cu ursus pe facebook
Campania se va desfasura intre 12 august – 6 septembrie 2013.
* Pentru a participa la campanie trebuie sa fii fan Ursus Romania pe Facebook
* Sa intri in aplicatia Ursus
* Sa liciteze in aplicatie ora la care sticla de gheata se va reintregi
* sa introduci in primii 5 codul
Urmareste transmisia live pentru a descoperi codurile surpriza
Primii 5 castiga garantat un bax de Ursus
Premii:
* 300 baxuri de bere URSUS
* 4 frigidere (1/saptamana)
Participa la campania URSUS
Read More

Ce nu mai stiai despre vise

Ce nu mai stiai despre vise
Imaginile, gandurile si emotiile pe care le experimentam in timp ce dormim pot avea o influenta covarsitoare in viata reala pentru ca ne afecteaza subconstientul in mod cat se poate de direct. Asadar, departe de a va oferi o serie de explicatii care tin mai mult de explicatiile prezumtive, incercam sa va oferim o imagine mai clara asupra felului in care va afecteaza visele.
Creierul este activ in timpul visuluiDiferite studii au adus dovezi ce sustin o activitate intensa a creierului In timpul somnului. Iar acest lucru a fost demonstrat cu ajutorul electroencefalogramei. Oamenii de stiinta au identificat 5 faze distincte ale somnului caracterizate prin diferente ale activitatii creierului. In stadiul 5 al somnului, numit faza REM, omul viseaza. Datorita noilor tehnologii s-a observat ca anumite parti ale creierului sunt active In acest stadiu, chiar mai active decat atunci cand persoana este treaza. Studiile au scos la iveala faptul ca anumite zone ale cortexului uman responsabile cu vizualizarea sunt mult mai active In timpul somnului REM. O activitate intensa a fost observata si In sistemul limbic, care are un rol esential In ceea ce priveste emotiile.Marijuana si visele Rezultatele au aratat ca primele persoane nu intrau In REM, Insa odata renuntat la acest viciu, persoanele au experimentat starea REM mult mai intens.
Read More

Brosura Avon c15 - 2013

Brosura Avon c15 - 2013
Catalog (brosura) Avon c15 2013 campania octombrie noiembrie. Nu avem nici o vedeta pe coperta catalogului Avon campania 15 a anului 2013. Sfarsitul de an ne aduce crema si parfumul Anew Clinical.

Varianta polonoeza circula pe internet online si  va prezentam si noi. Catalogul in Romania va fi valabila intre 17 octombrie 2013 - 6 noiembrie 2013. Va vom prezenta si

Oferte pentru Reprezentanti Avon 15 - 2013 (17 octombrie 2013 - 6 noiembrie 2013) si mai ales
Avon Magazine c15 - 2013. Asteptam putin.
Read More

Promotie ING 2013

Promotie ING 2013
Faci minim doua tranzactii pe luna sau activezi un mandat de direct debit in perioada 01.08.2013 – 31.12.2013 si poti castiga lunar un smartphone Samsung Galaxy S4.
Persoanele care îndeplinesc, cumulativ, conditiile mentionate în art. 4.1 lit. a) – d)de mai sus
si care, în perioada Campaniei Promotionale, efectueaza din contul curent propriu deschis
la Organizator, prin intermediul ING Home’Bank minim 2 (doua) din urmatoarele tranzactii
a) plata utilitati
b) plata (transfer) in lei catre un cont curent al unei alte persoane fizice sau
juridice, indiferent de institutia de credit la care acesta este detinut;
c) plata (transfer) in valuta catre un cont curent al unei alte persoane fizice sau
juridice, indiferent de institutia de credit la care acesta este detinut;
d) schimb valutar
e) incarcare cartela telefonie mobila
sau activeaza un mandat Direct Debit, vor fi inscrise automat in tragerile la sorti pentru
premiul Samsung Galaxy S4 ce se vor efectua conform art. 4.8 de mai jos
Participa la concurs ING
Read More

Concurs Veet Romania pe facebook

Concurs Veet Romania pe facebook
Produsele Veet sunt unele din produsele de calitate care ne mentin pielea fina si catifelata pe perioada verii dar si in restul anului. Acum in toiul verii Veet a organizat un concurs care ne va aduce multe premii pentru a ne rasfata picioarele. Concursul se va desfasura in perioada 9 august - 6 septembrie 2013. Pentru a participa la concurs trebuie sa urmati pasii urmatori:

- sa aveti cont pe Facebook cu nume si prenume real
- sa fiti fani ai paginii Veet Romania
- sa accesati aplicatia Veet-Vedere aflata pe pagina de Facebook Veet Romania
- sa uploadati o poza din vacanta, pe care sa o personalizati cu rama foto Veet si sa adaugati un text
- sa aleageti dintre prietenii vostri de pe facebook o persoana careia sa ii trimiteti vederea personalizata si originala
- sa trimiteti vederea prietenului selectat
- sa raspundeti corect la una din intrebarile legate de produsele Veet
- sa completati formularul cu datele personale reale (nume si prenume, adresa de e-mail, telefon) pentru a putea fi contactati in cazul in care veti fi desemnat castigator.
Veti intra in concurs cu o singura vedere trimisa indiferent de numarul vederilor trimise pe durata concursului.
Premiile constau in:
-10 kituri de vara Veet care contin: un Veet Easy Wax + rezerva, 2 Veet benzi de ceara rece Suprem'Essence, o crema depilatoare Veet, o crema depilatoare pentru piele sensibila, 1 Veet benzi de ceara rece pentru fata.
Cei 10 castigatori vor fi desemnati prin tragere la sorti pe data de 9 septembrie 2013.
Read More

Concurs 2013 bancatransilvania.ro

Concurs 2013 bancatransilvania.ro
 Concurs online: "Poti sa castigi premii in bani cu doua tranzactii WU la ATM si prin Internet Banking BT24!" - Concurs bancatransilvania.ro Concurs: Castiga 20 premii a cate 100 eur sau 3 premii a cate 500 euro Concursul are loc in perioada: 01 August 2013 - 31 Decembrie 2013
Ce trebuie sa faci:
Realizeaza 2 tranzactii utilizand serviciile de transfer de bani Western Union Money Transfer® la bancomatele Bancii Transilvania sau prin Internet Banking BT24 in perioada campaniei.
Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.
Read More

Concurs Sharp Emotions pe sharpemotions.eu

Concurs Sharp Emotions pe sharpemotions.eu
Concurs online: "Sharp Emotions" - Concurs sharpemotions.eu Concurs: Castiga 12 excursii in Abu-Dhabi - Dubai, 400 camere video sau 800 ceasuri Concursul are loc in perioada:15 Iulie 2013 - 22 Septembrie 2013 Ce castigi: 12 x excursie la Ferrari World in Abu Dhabi pentru o persoana, 400 x camera video iON PRO WIFI 1011L, 800 x ceas de training Garmin Forerunner 10
Ce trebuie sa faci:
  1. Achizitioneaza minim un TV Sharp cu diagonala mai mare de 50 inchi din unul din magazine din Romania, in perioada 15 Iulie 2013 – 15 Septembrie 2013.
  2. Completeaza toate campurile obligatorii din formularul de inscriere valabil on line pe www.sharpemotions.eu, pana la data de 22 Septembrie 2013 cu datele tale de contact + ataseaza 2 fotografii/ scan ale bonului/ facturii fiscale + certificatului de garantie care dovedesc achizitia produsului participant in perioada campaniei + raspunde la intrebarea “Descrie sentimentele tale” in legatura cu produsul participant achizitionat si folosirea acestuia (maxim 250 de caractere).
Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.
Read More

Campania Promotionala Ciuc 2013

Campania Promotionala Ciuc 2013
Campania Promotionala se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei, in mediul on – line prin accesarea website – ului www.ciucpremium.ro
Campania Promotionala va incepe la data de 22 iulie ora 12:00 p.m . si se va incheia la data de 8 septembrie 2013 , ora 11:59 a.m
Pentru a castiga unul dintre premiile Campaniei, un participant trebuie sa intre in una / in oricare din cele doua sectiuni ale site – ului
www.ciucpremium.ro („Licitatie Ascunsa”sau„Most Wanted”) si sa indeplineasca cerintele aferente fiecareia pentru a acumula cat mai multe puncte si
pentru a castiga premiile oferite
Vor castiga pentru fiecare eveniment un numar de:
50 participanti pentru „Festivalul Padina Fest”;
20 participanti pentru „Rockstadt”
10 participanti pentru „The Wall: Roger Waters”
15 participanti pentru „Metalhead Meeting”
350 six pack uri cu bere
140 cd uri cu muzica
98 dvd cu muzica
Castiga cu Ciuc
Read More

Cu ajutorul castravetelui scapam de cearcane?

Cu ajutorul castravetelui scapam de cearcane?
Pielea din jurul ochilor este foarte delicata si subtire comparativ cu celelalte zone ale fetei. Ea nu dispune de glande sebacee si are o textura fina. Aceasta zona necesita o ingrijire speciala si aici se reflecta foarte usor orice urma de abuz asupra pielii, orice semn de imbatranire sau anumite probleme interne de sanatate.
De fapt, cearcanele apar din numeroase cauze: ereditate, lipsa somnului, boli, stres si deficiente nutritionale. Prin urmare, alaturi de tratamentele externe pe care le aplici zonei, specialistii recomanda sa iei si aceste aspecte in considerare atunci cand stabilesti cauza exacta de aparitie a cearcanelor si inainte de a face schimbarile necesare.
Cearcanele pot aparea timpuriu, in perioada adolescentei sau in jurul varstei de 20 de ani, desi sunt mai frecvente in randul adultilor. Cu aceasta problema estetica se confrunta atat femeile, cat si barbatii.
Cum sa scapi de cearcane prin remedii naturale
Exista si cateva tratamente naturale la care poti apela pentru a reduce cearcanele de sub ochi, pentru a lumina zona si pentru a relaxa ochii obositi.
Castravetele
Read More

Becali s-a ingrasat la inchisoare

Becali s-a ingrasat la inchisoare
Perioada de detentie ii prieste lui Gigi Becali, apropiatii sai spunand ca fostul politician s-a ingrasat sase kilograme de cand este in puscarie.

"Este de nerecunoscut. A luat in greutate 6 kilograme de cand e la puscarie. Si asta se vede clar, fiindca era slab cand a intrat. In plus, este mic de inaltime, iar orice kilogram in plus atrage atentia", a declarat un apropiat al acestuia pentru Libertatea.

Informatia a fost confirmata si de finul lui Gigi Becali, Cristi Borcea. "Da, s-a ingrasat", a spus el.

Apropiatul omului de afaceri le-a mai spus jurnalistilor ca o mare parte a meniului lui Becali este format din branza de oaie primita de acasa.

"Mananca branza cu rosii. Branza pe care o primeste de acasa e grasa, fiindca laptele din care este facuta e gras. Nu merge la sala de forta, asa ca nu consuma calorii. Doar citeste si scrie!", a mentionat acesta.

Becali, interviu din inchisoare: Eu sunt aici ca un print, sunt prieten cu puscaria

Gigi Becali se afla in inchisoare de pe 20 mai. Atunci a fost condamnat la doi ani de detentie in dosarul schimburilor de terenuri cu MApN.




Initial, primise o condamnare de trei ani de inchisoare cu suspendare in dosarul sechestrarii de persoane, insa aceasta a fost schimbata in pedeapsa de trei ani cu executare. Apoi, Becali a fost condamnat la o sentinta de trei ani cu executare in cazul "Valiza". Primele doua pedepse au fost contopite.

Tribunalul Bucuresti a decis, la sfarsitul lunii iunie, ca pedeapsa lui Gigi Becali sa creasca cu sase luni de inchisoare, pana la trei ani si jumatate in spatele gratiilor.
Read More

Cum putem scapa de arsurile solare

Cum putem scapa de arsurile solare

Arsurile solare sunt întâlnire la tot pasul în sezonul cald. Din păcate, toate atenţionările specialiştilor nu-şi găsesc ecou în comportamentul nostru, iar cazuri de insolaţie sau arsuri solare sunt în fiecare vară motiv de îngrijorare. 


Tocmai de aceea, am realizat o listă scurtă a 5 dintre cele eficiente metode naturiste folosite pentru a le vindeca.

1. Compresele cu apa şi iaurt

Fie că vorbim de apă rece sau hamamelis, compresele reci vor atenua inflamaţia pielii şi, în acelaşi timp, vor reduce disconfortul creat de arsura solară. Compresele se ţin scurt timp şi se repetă de câteva ori pe zi.

Din această categorie, face parte şi compresa cu iaurt. Pe lângă faptul că răcoreşte pielea, iaurtul poate să o şi regenerează.

Acidul lactic conţinut de acest produs ajută la exfolierea pielii, la netezirea ei şi la diminuarea porilor. De asemenea, proteinele, calciul, vitamina B2, B6 şi B12 au efecte pozitive asupra regenerării epidermei.

 

Read More

Promotie Staropramen 2013

Promotie Staropramen 2013
In perioada 5 august – 29 septembrie 2013 cauta codul unic sub capacul sau cheita oricarui produs promotional Staropramen.
Inscrie l prin sms la 1779 sau online pe www.comoaradinpraga.ro si ai sansa de a castiga:
* 28.000 baxuri a 6 doze de Staropramen
* 5 excursii pentru doua persoane la Praga – daca introduci 8 coduri necastigatoare de baxuri cu bere
* Sticla de aur Staropramen – daca esti unul dn cei 5 castigatori ai unei excursii
Reguamentul va fi disponibil incepand cu 5 august pe www.comoaradinpraga.ro sau la infoline 021.529.1779 L-V intre orele 9-18
Participa la concursul Staropramen
Read More

Dansez pentru tine sezon 14 la Protv

Dansez pentru tine sezon 14 la Protv
Cel de-al XIV-sea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" se pregateste sa-si aleaga concurentii care vor avea marea sansa de a intra in ringul visurilor de la ProTV.
Cei care, de cand se stiu, simt ritmul in sange, viseaza coregrafii spectaculoase zi si noapte si nu rateaza niciun moment in care pot dansa sunt asteptati duminica, 11 august, in Bucuresti, la hotelul Ramada Parc, unde vor avea loc preselectiile pentru noul sezon al show-ului ce va fi difuzat in toamna de ProTV.

Vrei sa participi si tu la "Dansez pentru tine"? Completeaza formularul de pe dansezpentrutine.protv.ro/preselectii  si te inscrii automat!
Read More

Schimb de mame premiu de 5000 euro

Schimb de mame premiu de 5000 euro
Prima TV pregateste un nou sezon “Schimb de mame”! Cel mai îndrăgit reality-show își deschide porțile pentru înscrieri pe www.primatv.ro.

Motivele pentru care doamnele vor sa participe la “Schimb de mame”? Isi descopera talente nebanuite si invata lucruri noi, avand sansa de a se perfectiona ca mame. Experimenteaza un alt stil de viata, iar aceasta aventura reprezinta si test important. Nu in ultimul rand, “Schimb de mame” redefineste distractia!

Inscrie-te la numerele de telefon 0727 224 974 si 0312281339 sau la adresa de e-mail schimbdemame@paprika-latino.com, si afla cum e sa fii mama “de schimb”!

Cea mai populara mama poate castiga premiul de 5.000 de euro pus in joc de Prima TV.
Read More

Concurs skolbeer.ro 2013

Concurs skolbeer.ro 2013
După schimbarea ingredientelor din licoare, Skol lansează campania promoțională "Skol îți dă premii adevărate". 100% malț și 10 mașini Dacia Logan Laureate. Asta e cheia succesului continuat din 2012 când Skol a creat o promoție cu super premii.

De data asta, tragerile la sorți au fost eliminate și totul se poate câștiga sub capac. Uită-te sub capac și poți una din cele 75000 bancnote de 5, 10 și 50 lei. Dacă te prinde norocul poți câștiga instant una din cele 10 Dacia Logan Laureate. Intră pe www.skolbeer.ro și află toate detaliile și regulamentul concursului.

Campania promoțională se desfășoară în perioada 8 iulie - 31 octombrie 2013.
În plus, în perioada 1 august - 1 septembrie pe site poți câștiga alte zeci de premii.
Read More

Concurs Timisoreana Bruna pe beretimisoreana.ro

Concurs Timisoreana Bruna pe beretimisoreana.ro
In cadrul Concursului vor fi acordate urmatoarele premii:
- Premiile mari. In cadrul campaniei vor fi acordate prin jurizare 2 premii mari, fiecare constand intr-un
televizor Smart 3D LED Samsung, in valoare de 3299 RON (TVA inclus)
- Premii saptamanale. In cadrul promotiei se vor acorda cate un premiu, in fiecare saptamana de concurs,
constand intr-un Ipad mini, in valoare de 1999 RON (TVA inclus) si un premiu constand intr-un aparat foto
digital Olympus SP-620UZ, in valoare de 549,89 RON (TVA inclus). In total se vor acorda 6 premii constand
in mini Ipad-uri si 6 premii constand in aparate foto Olympus.
- Premii zilnice. In cadrul promotiei se vor acorda cate 3 baxuri de bere Timisoareana Bruna a 24 de doze,
pentru fiecare zi de concurs, in valoare de 49 RON (TVA inclus). In total, in cadrul promotiei se vor acorda
138 de bax-uri de Bere Timisoareana Bruna.
Pentru a se inscrie in Concurs, Participantul trebuie sa acceseze pagina concursului,
www.beretimisoreana.ro, si sa inscrie un argument prin care sa-l determine pe Adi Despot sa incerce berea
Timisoreana Bruna. Dupa inscrierea argumentului, participantul va fi invitat sa-si lase datele persoanale
(nume, e-mail si telefon). Necompletarea acestora va duce la imposibilitatea contactarii acestuia in cazul in
care argumentul acesta este ales de catre juriu ca si castigator al unui premiu Convinge l pe Adi Despot sa bea Timisoreana Bruna
Read More

Cumpara de la Penny Market si primesti un Ștrumfi

Cumpara de la Penny Market si primesti un Ștrumfi
Vino la Penny Market din 1 august și ai șansa să îți crezi propria colecție cu cele mai îndrăgite personaje din desene animate.
Cumpără din Penny Market și la fiecare 30 lei pe bonul fiscal primești un sticker cu personajele din filmul Ștrumfii 2.
Vom reveni cu mai multe detalii în curând.
Read More