Brusturele face minuni pentru digestie

Brusturele face minuni pentru digestie
Masa de Sarbatoare e o adevarata bucurie pentru intreaga familie. Dar ce te faci cu simptomele neplacute care pot aparea dupa: dureri de stomac, senzatie de greata, arsuri gastrice? Iti propunem cinci leacuri simple, care te vor pune rapid pe picioare.

Brusturele calmeaza durerile abdominale

Brusturele este unul dintre cele mai bune remedii impotriva crampelor, balonarilor si starilor de voma cauzate de o masa copioasa. In plus, stimuleaza digestia, este diuretic si antidiareic usor si curata toxinele din sange.

Cum poti sa-l iei: sub forma de ceai: o lingurita de planta maruntita la 250 ml apa clocotita. Se lasa vasul acoperit pentru 10 minute, apoi se beau 3 ceaiuri pe zi, dupa mese, pana la disparitia simptomelor.

Mai poti lua zilnic 20-30 de picaturi de tinctura: 50 g de radacini spalate si maruntite la 250 ml alcool alimentar de 70°. Amestecul se tine acoperit 15 zile intr-un vas la temperatura camerei. Se agita zilnic, se strecoara si se pune la rece intr-un vas inchis ermetic.

Pont. Pentru efect maxim, ceaiul se bea neindulcit.

Radacina de papadie, pentru arsuri gastrice

Mesele luate la ore tarzii favorizeaza aparitia arsurilor gastrice, care pot fi foarte neplacute. Daca ai arsuri in capul pieptului sau pe gat, radacina de papadie te va ajuta sa scapi de ele. Totodata, planta creste productia de bila si secretiile gastrice, imbunatatind digestia.

Cum poti sa o iei: 20-30 de picaturi de tinctura sau cate o capsula la fiecare masa.

Infuzia se prepara din: o lingurita de planta uscata (nu plicuri!) la o cana (250 ml) cu apa clocotita. Se beau trei cani pe zi, dupa masa.

Pont. Dupa masa, poti bea si un suc din frunze si radacini proaspete de papadie. Fiindca este foarte amar, amesteca-l cu suc de mere sau de morcovi.

Gentiana inlatura senzatia de greata

Gentiana este mai amara decat papadia, radacina ei continand amarogentina, cea mai amara substanta din lume. Aceasta stimuleaza secretia si eliberarea sucurilor gastrice, eliminand crizele biliare, balonarea si constipatia.

Cu tinctura de gentiana vei scapa imediat de senzatia de greutate in stomac sau de greata, care apar dupa masa.

Cum poti sa o iei: 10-20 de picaturi de tinctura pe zi sau o capsula cu 15-20

de minute inainte de masa.

Pont. Ia gentiana sub forma de sirop: 10 g de radacina oparita la 150 ml de apa. Dupa sase ore se strecoara si se stoarce, se adauga apoi 230 g zahar, se fierbe si se filtreaza.

Ghimbirul, remediu cu efecte multiple

Senzatia de greata nu-ti da pace? Tine sub limba cateva minute o bucatica de radacina de ghimbir si-ti vei reveni imediat.

Dar ghimbirul are mai multe efecte benefice: daca mananci cateva bucatele de radacina proaspata, scapi de durerile abdominale, imbunatatesti digestia, capeti pofta de mancare si elimini toxinele din corp.

Pont. Poti pune putina sare pe bucatile de ghimbir inainte sa le mesteci, daca nu-ti place gustul lui natural.

Sucul de lamaie are efect antiseptic

Iata un remediu pe cat de simplu si la indemana, pe atat de eficient: pune zeama de la o jumatate de lamaie intr-un pahar cu apa calduta. Bea trei pahare cu o astfel de limonada de trei ori pe zi, dupa masa.

Sucul de lamaie inlatura infectiile cu bacterii sau cu microbi (efect antiseptic) si previne putrefactia alimentelor in stomac.

Pont. Poti sa bei si inainte de masa un pahar cu apa si zeama de lamaie, ca sa previi problemele digestive.
Read More

Cum vei sta cu banii in 2014 in functie de zodie

Cum vei sta cu banii in 2014 in functie de zodie
Horoscop 2014: Cum vei sta cu banii anul viitor
Iata care sunt predictiile astrale pentru anul 2014, din punct de vedere financiar:
Horoscop bani 2014: Berbec
Doua eclipse vor avea loc in casa banilor din zodia Berbec – eclipsa de luna, in 14 martie, si eclipsa de soare, in 22 septembrie. Pentru multi dintre nativii zodiei se anunta schimbari de joburi. Alti oameni te vor ajuta sa faci bani in 2014, un frate, un prieten sau un partener iti pot deveni asociati. Sunt sanse pentru o mostenire sau pentru returnarea unor fonduri din taxe si impozite.
Horoscop bani 2014: Taur
Prin intermediul unor cunostinte poti deschide niste usi care sa-ti aduca bani. Fie incepi o afacere noua cu ajutorul prietenilor, fie ai parte de ajutorul partenerului de viata. Primesti oferte de la banca pentru imprumuturi avantajoase, iar daca te hotarasti sa le iei in considerare, ai grija sa-i investesti in imobiliare si nu pentru a pleca in vacante.
Horoscop bani 2014: Gemeni
Prezenta lui Uranus in zona carierei este o garantie a schimbarii. Este posibil sa alegi o cariera de freelancer in defavoarea unui program regulat de 9-17. Mai este posibil sa alegi ambele variante pentru sporirea finantelor. Eclipsa de luna din 7 septembrie, in zona carierei, poate insemna pentru unii dintre nativii zodiei, despartirea de un job care nu mai prezenta nicio speranta de avansare.
Horoscop bani 2014: Rac
Prosperitatea isi fac loc in viata ta, in 2014. Este recomandat sa stai departe de dramele emotionale ale colegilor de birou si sa nu te implici in povestea lor. Planeta Saturn va influenta disciplina in ceea ce priveste finantele. Este recomandat sa nu cheltui fara masura si sa iti pastrezi banii pentru alte capitole mult mai importante.
Horoscop bani 2014: Leu
Spre sfarsitul lunii februarie se anunta o promovare la job, care sa-ti aduca un venituri suplimentare. Daca esti in pozitie de conducere, vei reusi sa iti mobilizezi echipa si sa aduci venituri suplimentare companiei. Cea mai activa perioada din punct de vedere financiar este intre 21 iulie si 30 septembrie. Sunt posibile investitii in actiuni la bursa.
Horoscop bani 2014: Fecioara
Iti place sa muncesti. Nu neaparat pentru banii pe care ii castigi si pentru prestigiului profesional, ci pentru ca esti activ in viata sociala si poti fi de folos oamenilor, prin munca ta. Perioada cea mai activa din punct de vedere financiar este incepand din 20 mai pana in 21 iunie. Nu te stresezi prea tare in ceea ce priveste banii. Esti fericit ca-i faci si ii cheltui cu intelepciune. Pui bani de-o parte pentru o excursie in strainatate pe care este posibil sa o faci intre 8 septembrie si 23 octombrie. Eclipsa de soare din 28 martie iti poate aduce o suma importanta de bani.
Horoscop bani 2014: Balanta
Ai muncit mult in ultimul an. Pentru a castiga mai multi bani este recomandat sa-ti indrepti atentia catre in care sa-ti pui in valoare creativitatea: coafura, fotografie sau machiaj. Faci bani foarte usor in 2014, poate cel mai usor dintre toti anii precedent. Planeta Jupiter este in casa abundentei din zodia ta, este posibil sa apara o mosternire sau dividende de la niste actiuni.
Horoscop bani 2014: Scorpion
Planeta Saturn te forteaza sa fii mai chibzuit in ceea ce priveste finantele. Vei investi mai mult in tine anul acesta: de la haine noi, la studii si astfel vei intalni alti oameni care te vor ajuta si pe care ii vei ajuta la randul tau. Vei primi bani din partea unor persoane pe care le-ai imprumutat si de la care iti luasei gandul ca-i vei mai primi inapoi.
Horoscop bani 2014: Sagetator
Planeta Saturn se afla in casa noua si se prefigureaza posibilitati de calatorie si educatie. Exista posibilitatea unei oferte din partea unei companii din strainatate pentru a lucra in afara tarii. De asemenea, este posibil sa iti aduca bani o anumita abilitate pe care o ai. Cunosti oameni al caror cerc devine o oportunitate pentru noi afaceri.
Horoscop bani 2014: Capricorn
Un partener de afaceri (posibil din zodia Fecioarei sau Scorpionului) te invata sa manevrezi cu intelepciune banii. Te bucuri din plin de bani, in 2014, inveti unele chestiuni legate de taxe si impozite si cum sa faci banii sa munceasca pentru tine. In luna august poti intalni pe cineva ale carui sfaturi financiare sunt de nepretuit.
Horoscop bani 2014: Varsator
Abilitatea ta de a-ti face noi cunostinte va aduce in jurul tau oameni care te pot ajuta sa-ti indeplinesti visurile. Vei invata de la ei perceptii diferite asupra banilor. De la unii vei invata ca banii sunt rezultatul muncii lor, iar de la altii vei invata ca sunt rezultatul crearii lor la nivel mental. Ideal ar fi sa inveti sa le combini pe amandoua.
Horoscop bani 2014: Pesti
Toata atentia ta se va indrepta asupra carierei. Se intrevad oportunitati de calatorii in scopul studiului. Acestea sunt de bun augur, intrucat dupa luna noiembrie sunt posibile promovari, ca urmare a recunoasterii meritelor si a studiilor efectuate. Eclipsa de soare din 29 martie te forteaza sa-ti regandesti strategia in ceea ce priveste banii, mai exact sa iti reduci cheltuielile sau sa iti sporesti veniturile. Sunt posibile, fie schimbarea locuintei pentru o chirie mai mica, fie un job part-time.
Read More

Lucruri interesante despre somn

Lucruri interesante despre somn
Somnul este o activitate absolut necesara fiecarui om, mamifer, pasare, peste, amfibieni sau reptila pentru a functiona normal.

Toate fiintele vii au nevoie de repaus, respectiv de somn, pentru a putea functiona. Somnul este un mecanism de refacere al organismului. Iata cateva lucruri interesante despre somn:

1. Ce se intampla cand dormi? Creierul se reincarca, celulele nervoase se repara, iar corpul elibereaza hormoni importanti.

2. Perioadele de somn sunt diferite, in functie de varsta: bebelusii dorm pana la 16 ore pe zi, cei cu varsta cuprinsa intre 3 si 18 ani au nevoie de 10 ore de somn, cei cu varsta intre 19 si 55 de ani au nevoie de 8 ore de somn, iar persoanele cu varsta de peste 65 de ani au nevoie de 6 ore de somn.

3. Barbatii viseaza preponderent barbati! 70% dintre ei au asemenea vise. Femeile viseaza barbati si femei, in procent echilibrat.

4. In timpul somnului, visam persoane pe care le cunoastem deja, dar si persoane de care nu ne aducem aminte ca au fost pe langa noi.

5. Parasomnia este o tulburare ce insoteste somnul. Aceasta poate determina o persoana sa faca actiuni nenaturale in ciuda faptului ca este adormita. Printre infractiunile comise de cei care sufera de parasomnie se numara - condusul adormit, molestarea copiilor, viol, crime, etc.

6. Un procent de 12% dintre oameni viseaza alb si negru. Visam colorat de la aparitia televizoarelor color care ne influenteaza coloritul viselor.

7. Este normal sa visezi. Cei care nu o fac se confrunta cu tulburari de personalitate.

8. Pozitia in care dormi spune multe lucruri despre personalitatea ta:

- pozitie fetala (41%) - acesti oamenii par distanti, dar sunt calzi si cu inima deschisa
- pozitia dreapta (15% )- foarte activi din punct de vedere social
- pozitia cu mainile impreunate (13%) - sunt foarte suspiciosi
- pozitia soldat (8%) - foarte rezervati
- pozitia cadere libera (7%) - sunt niste persoane care se pricep sa se distreze, sunt buni organizatori de petreceri
- pozitia stea de mare (5%) - foarte buni ascultatori

9. Unul din patru cupluri casatorite dorm in paturi separate.

10. Soldatii britanici au dezvoltat metoda prin care poti ramane treaz peste 36 de ore - cand erau obositi foloseau un tip de lentile care imitau razele de soare, astfel pierea si somnul.

11. Girafele dorm cel mai putin - circa 1,9 ore pe zi in reprize de 5-10 minute. Cerbul din specia Roe doarme 3,09 ore pe zi, iar elefantul asiatic doarme 3,1 ore pe zi.

12. Koala doarme cel mai mult - 22 de ore pe zi, liliacul maro doarme pana la 19,9 ore pe zi, iar razatoarele pangolinii pot dormi 18 ore pe zi.

13. Cand delfinii dorm doar jumatate din creierul lor doarme, pentru ca cealalta jumatate ramane treaza pentru a-l ajuta sa respire.

14. Mai multe persoane mor din lipsa somnului, decat din lipsa hranei. Daca nu dormi deloc poti deceda in 10 zile, iar daca nu mananci nimic poti muri in 14 zile.

15. Si nevazatorii pot visa imagini, desi ei nu le-au vazut cu ochii lor niciodata.

16. Un procent de 50% dintre persoane uita jumatate din ce au visat in primele 5 minute de la trezire. In 10 minute, 90% dintre visatori uita tot.

17. Se pare ca 1 din 50 adolescenti inca mai urineaza in pat, in timpul somnului.
Read More

Traditia de anul nou

Traditia de anul nou
Pentru trecerea in noul an, Plugusorul se afla in centrul manifestarilor traditionale. Vorbe frumoase, de prosperitate si belsug sunt adresate de cetele care vin la urat in fiecare gospodarie. Ca o incantatie magica, textul urarii se transmite din tata in fiu si nu exista romani sa nu-l cunoasca. Primii porniti cu Plugusorul sunt copiii, aparand apoi si flacaii care insotesc Plugul tras de boi sau cau, completand, astfel, imaginea de poveste a sarbatorii.

La noi, traditia spune ca pentru a alunga spiritele rele si a primi cum se cuvine noul an in casa ta, nu trebuie sa astepti Revelionul in liniste, ci in zgomot si voie buna, cu usile larg deschise. Unii merg mai departe si tin in buzunar o capatana de usturoi, pentru ca spiritele rele sa-i ocoleasca. De asemenea, si clopoteii sunati cu putere la miezul noptii alunga spiritele rele.

Se spune ca pentru a avea parte de belsug, primul om care va trece pragul casei in noul an trebuie sa fie de sex masculin. In noaptea de Anul Nou nimeni nu are voie sa doarma - cel care cedeaza ispitei lui Mos Ene va fi somnoros tot anul.

Se mai spune ca in ultima zi din an si in prima zi din cel nou, nu este bine sa facem cheltuieli sau sa aruncam ceva din casa (nici macar gunoiul), pentru ca, odata cu el, dam afara si norocul.

Traditia spune ca trebuie sa porti in buzunar cateva boabe de grau, sa fii ferit de foamete in anul care vine si bani pentru ca Anul Nou sa nu te prinda sarac. Tot legat de bani, daca nu doriti sa fiti datori tot anul ce vine, incercati sa va platiti datoriile pana la miezul noptii.

Batranii spun ca aprinderea unei lumanari sau a unei candele sub icoana pana se lumineaza de ziua are rostul de a-l indupleca pe Dumnezeu pentru a-ti da un an usor si luminos.

Nu uita sa-ti pui o dorinta in noaptea dintre ani.

Se spune ca in noaptea de Anul Nou este bine sa ai bani in buzunar, altfel vei avea ghinion tot anul. Tot la capitolul finante, este bine sa nu ai datorii la sfarsitul anului, altfel vei avea datorii tot anul. Se mai zice ca, acel obiect pe care il ai in mana de Anul Nou, la 12 noaptea, sau cel pe care pui mana imediat dupa ora 12 va fi cel mai important plan al vietii tale in anul care vine.

Daca iti tii iubitul de mana, iti va merge bine cu dragostea tot anul, daca ai in mana un pahar, va fi un an vesel. De asemenea, dorinta pusa la miezul noptii de Revelion are toate sansele sa se implineasca.

Nu e bine ca intre Craciun si Anul Nou sa se tricoteze, sa se coasa si sa se spele rufele. De asemenea, nu este bine sa speli in prima zi a Noului An si trebuie sa ai curatenie in casa.
Read More

Fiecare piatra pretioasa corespunde unei zodii?

Fiecare piatra pretioasa corespunde unei zodii?
Fiecare semn zodiacal este coordonat de planete diferite si, astfel, ai afinitati pentru pietre pretioase sau semipretioase specifice. Iata ce piatra se potriveste zodiei tale.

Berbec

Pentru Berbeci, pietrele norocoase sunt diamantul, ametistul si smaraldul. Diamantele pentru noroc si sanatate, ametist pentru activarea rabdarii si smarald pentru protejarea de evenimente negative.

Taur

Daca esti in zodia Taurului, cele mai potrivite pietre pentru tine sunt smaraldul, cuartul roz si lapis lazuli. Smaraldul este pentru ridicarea respectului de sine, cuartul roz pentru noroc, iar lapis lazuli pentru conectarea cu eul interior.



Gemeni

Pentru persoanele nascute in zodia Gemenilor, pietrele care le aduc noroc sunt agata, turmalina si citrinul. Agata pentru vindecare, turmalina pentru concentrare si citrinul pentru ridicarea starii de spirit.

Rac

Racilor li se potrivesc perlele, piatra lunii si peridotul. Perlele ajuta la intarirea intelepciunii, piatra lunii limpezeste mintea, iar peridotul ii vindeca de depresii si anxietati.

Leu

Leii sunt ocrotiti de rubin, topaz si ochi de tigru. Rubinul este pentru cresterea generozitatii, topazul pentru limpezirea mintii, iar ochiul de tigru pentru cresterea intuitiei.

Fecioara

Fecioarelor le sunt recomandate safirul, ametistul si carneolul. Safirul pentru ridicarea starii de spirit, ametistul pentru reducerea stresului, iar carneolul pentru cresterea increderii de sine.

Balanta

Persoanele nascute in zodia Balantei ar trebui sa aiba asupra lor opal, peridot si jad. Opalul pentru cresterea creativitatii, peritodul pentru comunicarea dorintelor eului interior si jad pentru echilibrarea finantelor.

Scorpion

Pietrele recomandate Scorpionilor sunt onixul, perlele negre si granatul. Onixul pentru constientizarea abilitatilor fizice, perlele negre pentru echilibrarea starilor de spirit si granat pentru reducerea infatuarii.

Sagetator

Pentru Sagetatori, pietrele recomandate sunt turcoazul, topazul si cuartul. Turcoazul pentru echilibrarea temperamentului, topazul pentru pastrarea calmului si cuartul pentru a echilibra natura duala a Sagetatorilor.

Capricorn

Capricornilor le poarta noroc obsidianul, granatul si safirul. Obsidianul ajuta la cresterea flexibilitatii, granatul pentru caldura sociala, iar safirul pentru cresterea intuitiei.

Varsator

Varsatorilor li se potrivesc ametistul, hematitul si chihlimbarul. Ametistul pentru flexibilitate, chihlimbarul pentru vindecarea ranilor emotionale si hematitul pentru reducerea infatuarii.

Pesti

Cele mai bune pietre pentru Pesti sunt heliotropul, acvamarinul si opalul. Heliotropul pentru stabilitate, acvamarinul pentru sporirea atentiei si opalul pentru protejarea impotriva dependentelor.
Read More

Serviciul Roman de Comedie din 31 decembrie 2013

Serviciul Roman de Comedie din 31 decembrie 2013
Serviciul Roman de Comedie - Episodul 14 din 31 decembrie 2013.
Te invitam sa urmaresti astazi, 31 decembrie 2013 de la ora 20:30 Emisiunea Serviciul Roman de Comedie, emisiune difuzata pe ProTV
Te invitam sa urmaresti emisiunea Serviciul Roman de Comedie - Episodul 14 din 31 decembrie 2013Reluare Online Full Gratuit exact dupa difuzarea la TV.

Serviciul Roman de Comedie - Episodul 14 din 31.12.2013, Emisiune TV Serviciul Roman de Comedie - Episodul 13 - 31.12.2013, Serviciul Roman de Comedie - Episodul 14 din data de 31 decembrie 2013 Serviciul Roman de Comedie - Episodul 14 din 31 decembrie 2013, Serviciul Roman de Comedie - Episodul 14 Online, Serviciul Roman de Comedie - Episodul 13 Reluare, Serviciul Roman de Comedie - Episodul 14 din 31 decembrie 2013 Full, Emisiunea Serviciul Roman de Comedie - Episodul 14 din 31 decembrie 2013 Completa.
Read More

Mireasa Pentru Fiul Meu din 31 Decembrie 2013

Mireasa Pentru Fiul Meu din 31 Decembrie 2013
Mireasa Pentru Fiul Meu - Sezonul 3 din 31 Decembrie 2013 de la ora 11:20 si 14:00
Urmareste reluarea sau inregistrarea emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu Sezonul 3 din 31 Decembrie 2013 de la ora 11:20 si 14:00, Vezi Mireasa Pentru Fiul Meu Sezonul 3 din 31 Decembrie 2013 de la ora 11:20 si 14:00 Video Online, Emisiunea Completa din Mireasa Pentru Fiul Meu Sezonul 3 din 31 Decembrie 2013 de la ora 11:20 si 14:00 Video Complet. Te invitam sa urmaresti pe Antena Play Mireasa Pentru Fiul Meu Sezonul 3 din 31.12.2013 de la ora 11:20 si 14:00, Mireasa Pentru Fiul Meu Sezonul 3 de astazi, 31 Decembrie 2013 de la ora 14.
Read More

Mica Mireasa din 1 ianuarie 2014

Mica Mireasa din 1 ianuarie 2014
Mica Mireasa - Ep 149 din 1 ianuarie 2014 - FULL

Noul Episod din Mica Mireasa (Ep. 149) din 1 ianuarie 2014
Afla si descopera noul episod 149 din Mica Mireasa un nou serial indian difuzat pe postul de televiziune National Tv. Te invitam sa ramai aproape si sa aflii ce se v-a intampla in episodul 149 din Serialul Mica Mireasa.

Mica Mireasa Episodul 149 din 01.01.2014 FULL, Serial TV Mica Mireasa Episodul 149 - 01.01.2014, Episodul 149 din Mica Mireasa Episodul 149 Mica Mireasa 1 ianuarie 2014, Mica Mireasa Online, Mica Mireasa Episodul 149 Reluare, Episodul 149 Mica Mireasa Full, Mica Mireasa Episodul 149 Complet.
Read More

Acces Direct din 31 Decembrie 2013

Acces Direct din 31 Decembrie 2013
Acces Direct din 31 Decembrie 2013

Te invitam sa urmaresti astazi, 31 Decembrie 2013 de la ora 20:30 Emisiunea Acces Direct difuzata pe Antena 1 si prezentata de Simona Gherghe, cel mai tare si de succes show de dupa-amiaza.

Te invitam sa urmaresti emisiunea Acces Direct din 31 Decembrie 2013 Reluare Online Full Gratuit exact dupa difuzarea la TV.

Acces Direct din 31.12.2013, Emisiune TV Acces Direct -31.12.2013, Acces Direct din data de 31 Decembrie 2013 Acces Direct 31 Decembrie 2013, Acces Direct Online,Acces Direct Reluare, Acces Direct din 31 Decembrie 2013 Full, Emisiunea Acces Direct din 31 Decembrie 2013 Completa
Read More

Asta-i Romania din 31 Decembrie 2013

Asta-i Romania din 31 Decembrie 2013
Asta-i Romania din 31 Decembrie 2013 FULL

Te invitam sa urmaresti astazi,29 Decembrie 2013 de la ora 19:45 Emisiunea Asta-i Romania difuzata pe KanalD prezentata de Mihai Ghita, cea mai tare si de succes emisiune cu si despre Romania.

Asta-i Romania din 31.12.2013, Emisiune TV Asta-i Romania -31.12.2013, Asta-i Romania din data de 31 Decembrie 2013, Asta-i Romania 31 Decembrie 2013, Asta-i Romania Online, Asta-i Romania Reluare, Asta-i Romania din 31 Decembrie Full, Emisiunea Asta-i Romania din 31 Decembrie 2013 Completa
Read More

D-Paparazzi din 31 Decembrie 2013

D-Paparazzi din 31 Decembrie 2013
D-Paparazzi din 31 Decembrie 2013

Te invitam sa urmaresti astazi,31 Decembrie 2013 de la ora 19:45 Emisiunea D-Paparazzi difuzata pe KanalD prezentata de Adelina Pestritu, cea mai tare si de succes emisiune cu si despre vedete din Romania.

Te invitam sa urmaresti emisiunea D-Paparazzi din 31 Decembrie 2013 Reluare Online Full Gratuit exact dupa difuzarea la TV.

D-Paparazzi din 31.12.2013, Emisiune TV D-Paparazzi -31.12.2013, D-Paparazzi din data de 31 Decembrie 2013,D-Paparazzi 31 Decembrie 2013, D-Paparazzi Online, D-Paparazzi Reluare, D-Paparazzi din 31 Decembrie Full, Emisiunea D-Paparazzi din 31 Decembrie 2013 Completa.
Read More

Mondenii din 31 Decembrie 2013

Mondenii din 31 Decembrie 2013
Mondenii  31 Decembrie 2013 de la ora 21:45

Urmareste un nou episod din serialul romanesc Mondenii difuzata pe Prima TV, un serial de comedie si de divertisment.

Fi pe faza pentru a sta la curent cu cele mai noi faze de ras pe care le-ai vazut in ultimul timp. Ramane-ti aproape deoarece aici pe site ve-ti putea urmarii reluarea serialului de comedie in format complet.

Mondenii din 31.12.2013, Mondenii  31.12.2013,Serialul Mondenii din  10 Decembrie 2013 Online Full, Reluarea Serialului Mondenii din  31 Decembrie 2013, Mondenii  din 31.12.2013 serial completa Online Gratuit.
Read More

Extragerile Loto din 30 decembrie 2013

Extragerile Loto din 30 decembrie 2013
LOTO, LOTO 6 din 49 (6/49). Luni, 30 decembrie 2013 (30.12.2013), la tragerile speciale LOTO de Anul Nou, de la ora 17.00, aveţi şanse duble de câştig la LOTO 6/49, Joker şi LOTO 5/40. La LOTO 6 din 49 (6/49), pentru tragerea suplimentară, fondul de câştiguri la categoria I se suplimentează cu 300.000 lei. Urmăreşte să afli numere extrase la LOTO, LOTO 6 din 49 (6/49), luni, 30 decembrie 2013.
LOTO, LOTO 6 din 49 (6/49), luni, 30 decembrie 2013 (30.12.2013). Numere extrase la LOTO. La Tragerile Speciale LOTO de Anul Nou, pentru fiecare din jocurile LOTO 6/49, Joker şi LOTO 5/40, cu acelaşi bilet, se va participa la două trageri: una principală şi tragerea suplimentară.
LOTO, LOTO 6 din 49 (6/49). Numere extrase, luni, 30 decembrie 2013 (30.12.2013), la LOTO. Luni, 30 decembrie 2013, de la ora 17.00, au loc noi trageri LOTO - LOTO 6 din 49 (6/49), LOTO 5/40, JOKER, NOROC, NOROC PLUS şi SUPER NOROC.
LOTO, LOTO 6 din 49 (6/49). Numere extrase, luni, 30 decembrie 2013 (30.12.2013), la LOTO
LOTO 6 din 49 (6/49) (tragerea principală): 28, 21, 17, 23, 4, 48
LOTO 6 din 49 (6/49) (tragerea suplimentară): 11, 34, 30, 3, 9, 5NOROC: 3974872
JOKER (tragerea principală): 8, 23, 42, 43, 40 / 19
JOKER (tragerea suplimentară): 10, 44, 24, 3, 41 / 2 
NOROC PLUS: 267486
SUPER NOROC: 646087
LOTO 5/40 (tragerea principală): 3, 16, 34, 37, 39, 30
LOTO 5/40 (tragerea suplimentară): 4, 18, 25, 16, 40, 8
LOTO, LOTO 6 din 49 (6/49). Numere extrase, luni, 30 decembrie 2013 (30.12.2013), la LOTO. Fiecare din cele trei jocuri, LOTO 6/49, Joker şi LOTO 5/40 vor beneficia de suplimentări importante ale fondului de câştiguri al categoriei I, pentru cea de-a doua tragere, cea suplimentară.
LOTO, LOTO 6 din 49 (6/49). Numere extrase, luni, 30 decembrie 2013 (30.12.2013), la LOTO. Pentru tragerea suplimentară LOTO 6/49, fondul de câştiguri al categoriei I, se suplimentează cu 300.000 lei.
LOTO, LOTO 6 din 49 (6/49). Numere extrase, luni, 30 decembrie 2013 (30.12.2013), la LOTO. Pentru tragerea suplimentară Joker, fondul de câştiguri al categoriei I se suplimentează cu 200.000 lei.
LOTO, LOTO 6 din 49 (6/49). Numere extrase, luni, 30 decembrie 2013 (30.12.2013), la LOTO. Pentru tragerea suplimentară LOTO 5/40 fondul de câştiguri al categoriei I se suplimentează cu suma de 100.000 lei.
LOTO, LOTO 6 din 49 (6/49). Numere extrase, luni, 30 decembrie 2013 (30.12.2013), la LOTO. Jocurile Noroc, Noroc Plus şi Super Noroc nu vor avea loc trageri duble, iar preţul unei variante simple rămâne neschimbat.
Read More

Macesele un izvor de sanatate

Macesele un izvor de sanatate
Macesele sunt considerate un izvor natural de vitamine, fiind foarte apreciate in medicina naturista datorita continutului foarte mare de vitamina C, dar mai ales pentru faptul ca sunt recomandate pentru tratarea a numeroase boli.

Macesele fac parte din grupa fructelor de padure deoarece acestea sunt obtinute in special de la plantele spontane. Persoanele care doresc sa consume macesele pentru efectele lor benefice asupra sanatatii trebuie sa culeaga aceste fructe cand nu sunt inca bine coapte deoarece in aceasta faza contin cea mai mare concentratie de substante active.

Vitamina reprezentativa a maceselor este vitamina C, un antioxidant care ajuta la absorbtia fierului si la fixarea calciului, dar recunoscuta si pentru faptul ca ajuta organismul in procesele de vindecare a ranilor.

In afara de vitamina C, macesele contin si: vitamina A, vitamina K (cunoscuta mai ales pentru procesul de coagulare a sangelui), vitamine din complexul B, vitamina E (tocoferol), vitamina PP, fier si magneziu.

Una din principalele proprietati ale maceselor este ca intareste sistemul imunitar. De asemenea, aceste fructe sunt bune pentru ca vindeca inflamatiile, completeaza necesarul de saruri al organismului si intervine in procesul de eliminare a toxinelor din corp.

Preparatele pe baza de macese sunt recomandate pentru tratarea racelilor, gripelor, infectiilor respiratorii, bolilor cardiovasculare, in momentele postoperatorii, afectiunilor hepatice si biliare, precum si in afectiunile aparatului digestiv.
Read More

Ponta a luat masa cu Ghita

Ponta a luat masa cu Ghita
Premierul Victor Ponta, împreună cu familia, a luat masa duminică, la Jina, cu ciobanul Ghiţă, personajul reclamelor unei companii de telefonie mobilă.
Premierul Victor Ponta, împreună cu familia – Daciana Sârbu şi cei doi copii, a luat masa duminică, la Jina, cu primarul localităţii şi cu ciobanul Ghiţă, personajul reclamelor unei companii de telefonie mobilă. Informaţia a fost publicată de pagina de Facebook a şefului Executivului.

"Azi, în baza inițiativei lui Andrei (fiul premierului-n.r.), prieten pe Facebook cu Ghiță Ciobanul, am luat o masă tradițională savuroasă , la Jina, cu primarul, familia sa și cu acel Ghiță pe care îl iubesc toți românii! Mulțumim pt ospitalitate!", a scris primul-ministru pe Facebook, unde postează și trei fotografii cu celebrul cioban Ghiță. Victor Ponta a insistat că în poză e chiar Ghiță Ciobanul, făcând aluzie la incidentul de zilele trecute, când a luat masa la castelul Săvârşin cu Principesa Margareta şi Principele Radu, iar pe Facebook a fost postată o fotografie cu Regele Mihai, care nu fusese, însă prezent. Ulterior,echipa premierului şi-a asumat greşeala, precizând că au folosit o fotografie mai veche cu Regele şi premierul. "P.S.: Chiar e Ghiță în poză, nu e greșeala a Echipei mele! Și dacă iau masa cu 'acest' Ghiță sigur nu se supără Crin!", a mai postat Victor Ponta.
Read More

Te Vreau Langa Mine din 30 Decembrie 2013

Te Vreau Langa Mine din 30 Decembrie 2013
Te Vreau Langa Mine din 30 Decembrie 2013

Urmareste un nou sezon din Te Vreau Langa Mine difuzata in aceasta perioada pe canalul de televiziune Kanal D, emisiunea "Te Vreau Langa Mine" difuzata astazi 30 Decembrie  2013.

Emisiunea "Te Vreau Langa Mine" este un reality show ce isi propune sa ofere sansa la o viata noua tuturor persoanelor ajunse la varsta maturitatii si care isi doresc sa scape de singuratate.

Te Vreau Langa Mine 30 Decembrie  2013, Te Vreau Langa Mine 30.12.2013 Full, Te Vreau Langa Mine 30 Decembrie  2013 Emisiune Completa, Emisiunea Te Vreau Langa Mine 30 Decembrie  2013 Emisiune Completa.
Read More

Regina cumparaturilor din 30 Decembrie 2013

Regina cumparaturilor din 30 Decembrie 2013
Regina cumparaturilor din 30 Decembrie 2013
Te invitam sa urmaresti o noua emisiune  Regina cumparaturilor din 30 Decembrie 2013
Urmareste un nou episod din emisiune romanesc  Regina cumparaturilor difuzata pe Prima TV.

 Regina cumparaturilor  pentru a sta la curent cu cele mai noi faze pe care le-ai vazut in ultimul timp. Ramane-ti aproape deoarece aici pe site ve-ti putea urmarii reluarea emisiuni .

TAGS:
 Regina Cumparaturilor  din 30 Decembrie 2013,  Regina Cumparaturilor  din 30 Decembrie 2013,   Regina Cumparaturilor  din 30 Decembrie 2013,  Regina Cumparaturilor  din 30 Decembrie 2013,  Regina Cumparaturilor din 30 Decembrie Complet,   Regina Cumparaturilor  din 30 Decembrie Full.
Read More

Killer Karaoke din 30 Decembrie 2013

Killer Karaoke din 30 Decembrie 2013
Te invitam sa urmaresti un nou episod din emisiunea Killer Karaoke difuzata si prezentata pe postul de televiziune sau canalul Prima TV.

Astazi 30 Decembrie 2013 la ora 20:30 la Prima Tv: Paianjeni, serpi, caini de atac, electrosocuri .... Este ceva ce ii poate impiedica pe participanti sa cante fara oprire pana la final? Sunt intr-atat de pasionati de muzica, incat sa-si interpreteze melodiile favorite in orice conditii?

Te invitam sa urmaresti reluarea emisiunii Killer Karaoke din 30 Decembrie  2013 de la ora 20:30 Online Full Gratuit.

Killer Karaoke din 30.12.2013, Killer Karaoke 30.12.2013, Emisiunea Killer Karaoke din 30 Decembrie 2013 Online Full, Reluarea Emisiunii Killer Karaoke din 30 Decembrie 2013, Killer Karaoke din 30.12.2013 emisiune completa Online Gratuit.

Urmareste acum - Killer Karaoke din 30 Decembrie 2013
Killer Karaoke din 30 Decembrie 2013 FULL
Read More

Cireasa de pe tort din 30 Decembrie 2013

Cireasa de pe tort din 30 Decembrie 2013
Cireasa de pe tort din 30 Decembrie 2013 - ONLINE FULL

Te invitam sa urmaresti o noua emisiune Cireasa de pe tort din 30 Decembrie 2013
Urmareste un nou episod din emisiune romanesc Cireasa de pe tort difuzata pe Prima TV.
Cireasa de pe tort  pentru a sta la curent cu cele mai noi faze pe care le-ai vazut in ultimul timp. Ramane-ti aproape deoarece aici pe site ve-ti putea urmarii reluarea emisiuni .

TAGS:
Cireasa de pe tort  din 30 Decembrie, Cireasa de pe tort  din 30 Cireasa de pe tort  din 30 Decembrie 2013, Cireasa de pe tort  din 30 Decembrie Cireasa de pe tort din 30 Decembrie Complet,  Cireasa de pe tort  din 30 Decembrie Full.
Read More

Mica Mireasa din 31 Decembrie 2013

Mica Mireasa din 31 Decembrie 2013
Mica Mireasa - Ep 148 din 31 Decembrie 2013 - FULL

Noul Episod din Mica Mireasa (Ep. 148 ) din 31 Decembrie 2013
Afla si descopera noul episod 148 din Mica Mireasa un nou serial indian difuzat pe postul de televiziune National Tv. Te invitam sa ramai aproape si sa aflii ce se v-a intampla in episodul 148 din Serialul Mica Mireasa.

In acest episod de astazi 31 Decembrie 2013 din Mica Mireasa vom descoperii noi faze si scene de drama din serialul indian Mica Mireasa.

Serialul Mica Mireasa Episodul 148 il puteti urmarii aici, fiecare episod ce a fost sau v-a fi incarcat si disponibil pentru vizionare in fiecare zi dupa difuzare la TV.

Mica Mireasa Episodul 148 din 31.12.2013 FULL, Serial TV Mica Mireasa Episodul 148 31.12.2013, Episodul 148 din Mica Mireasa Episodul 148 Mica Mireasa 31 Decembrie 2013, Mica Mireasa Online, Mica Mireasa Episodul 148 Reluare, Episodul 148 Mica Mireasa Full, Mica Mireasa Episodul 148 Complet.
Read More

Destine Implinite din 30 decembrie 2013

Destine Implinite din 30 decembrie 2013
Destine Implinite - Ep 270 din 30 Decembrie 2013
Noul Episod din Destine Implinite (Ep. 270) din 30 Decembrie 2013
Afla si descopera noul episod 270 din Destine Implinite un serial indian difuzat pe postul de televiziune National Tv. Te invitam sa ramai aproape si sa aflii ce se v-a in episodul 269 din Serialul Destine Implinite.

In acest episod de astazi, 70 Decembrie 2013 din Destine Implinite vom descoperii noi faze de drama din serialul indian Destine Implinite.

Serialul Destine Implinite Episodul 270 il puteti urmarii aici, fiecare episod ce a fost sau v-a fi incarcat si disponibil pentru vizionare in fiecare zi dupa difuzare la TV.

Destine Implinite Episodul 270 din 23.12.2013 FULL, Serial TV Destine Implinite Episodul 270 - 30.12.2013, Episodul 270 din Destine Implinite Episodul 270 Destine Implinite 30 Decembrie 2013, Destine Implinite Online, Destine Implinite Episodul 270 Reluare, Episodul 270 Destine Implinite Full, Destine Implinite Episodul 270 Complet.
Read More

Top Chef din 30 Decembrie 2013

Top Chef din 30 Decembrie 2013
Top Chef - Sezonul 2 - Episodul 10 din 30 Decembrie 2013 - FULL ONLINE

Te invitam sa urmaresti astazi, 30 Decembrie  2013 de la ora 20:30 Emisiunea Top Chef difuzata pe Antena 1.

Te invitam sa urmaresti emisiunea Top Chef - Sezonul 2 - Episodul 10 din 30 Decembrie 2013 Reluare Online Full Gratuit exact dupa difuzarea la TV.

Top Chef - Sezonul 2 - Episodul 10 din 30.12.2013, Emisiune TV Top Chef - Sezonul 2 - Episodul 10 din 30 Decembrie  2013 - 30.12.2013, Top Chef - Sezonul 2 - Episodul 10 din 30 Decembrie 2013, Top Chef - Sezonul 2 - Episodul 10 din 16 Decembrie  2013, Top Chef - Sezonul 2 - Episodul 10 din 30 Decembrie ,  Top Chef - Sezonul 2 - Episodul 10 din 30 decembrie  Reluare, Top Chef - Sezonul 2 - Episodul 10 din 30 Decembrie 2013 Full, Emisiunea Top Chef - Sezonul 2 - Episodul 10 din 30 Decembrie  2013 Completa.
Read More

Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 Decembrie 2013

Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 Decembrie 2013
Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 Decembrie 2013 Sezonul 3 ora 12:00 si 14:00 INTEGRAL

Urmareste reluarea sau inregistrarea emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu Sezonul 3 din 30 Decembrie 2013 de la ora 12:00 si 14:00 , Vezi Mireasa Pentru Fiul Meu Sezonul 3 din 30 Decembrie 2013 de la ora 12:00 si 14:00  Video Online, Emisiunea Completa din Mireasa Pentru Fiul Meu Sezonul 3 din 28 Decembrie 2013 de la ora 12:00 si 14:00 
Read More

Alunele bogate in antioxidanti

Alunele bogate in antioxidanti
Dacă alunele de pădure, nucile, fisticul sau migdalele nu fac parte din gustările tale zilnice, pierzi unii dintre cei mai importanţi nutrienţi care luptă împotriva bolilor de inimă, cresc puterea de concentrare şi chiar scad riscul apariţiei cancerului. Noile cercetări clasează nucile printre cele mai importante alimente bogate în antioxidanţi, necesari pentru menţinerea sănătăţii organismului. Alături de nuci şi alte tipuri de alune, precum migdale, fistic sau caju sunt bogate în nutrienţi care contribuie la arderea grăsimilor, previn riscul afecţiunilor cardiovasculare şi reduc simptomele sindromului premenstrual. Deşi majoritatea sunt bogate în calorii, un consum moderat nu îţi pune în pericol silueta.

Nucile reduc inflamaţiile

Pe lângă faptul că sunt bogate în antioxidanţi, nucile conţin şi acizi graşi Omega-3, care au rolul de a reduce inflamaţiile. Consumul moderat de nuci este o bună modalitate de a obţine grăsimi sănătoase, mononesaturate. De asmenea, nucile sunt de un real ajutor şi în combaterea simptomelor sindromului premenstrual.

Migdalele combat obezitatea

Migdalele conţin o cantitate mare de fibre şi sunt bogate în vitamina E, un antioxidant puternic ce activează regenerarea celulelor. Mai mult, migdalele sunt un aliat de nădejde împotriva kilogramelor în plus. În urma unui studiu publicat în Jurnalul Internaţional de Obezitate s-a descoperit că persoanele obeze care au inclus migdalele în dieta lor au slăbit mai mult decât cele care au optat pentru o dietă bogată în carbohidraţi complecşi. Alte studii arată că migdalele sunt bune pentru persoanele care au probleme cu nivelul colesterolului. Persoanele care şi-au luat 20% din caloriile zilnice prin consumul de migdale, timp de 4 luni, au observat că nivelul colesterolului rău, LDL, a scăzut considerabil.

Caju-ul creşte puterea de concentrare

Fierul din compoziţia caju-ului contribuie la răspândirea oxigenului în toate celulele organismului, ceea ce previne anemia, iar zincul este necesar pentru sistemul imunitar şi pentru o vedere mai bună. Mai mult, caju-ul este şi o sursă bună în magneziu, care ajută la îmbunătăţirea memoriei şi la creşterea puterii de concentrare.

Arahidele apără arterele

Pe lângă faptul că sunt gustoase, arahidele ajută la îmbunătăţirea sănătăţii inimii. Ele previn depunerea pe pereţii interni ai arterelor a unor substanţe grase şi a calciului, sub formă de plăci numite ateroame. De asemenea, arahidele contribuie la scăderea colesterolui rău şi la menţinerea sănătăţii psihice.

Fisticul, sarac în calorii

Dintre toate tipurile de alune, fisticul are cele mai puţine calorii, fiind indicat într-o cură de slăbire. Consumat ca gustare, fisticul oferă repede senzaţia de saţietate, care durează câteva ore bune. Cercetările realizate la Universitatea Texas arată că un pumn de fistic consumat în fiecare zi reduce riscul de cancer la plămân. Fisticul este bogat în vitamina E uleioasă, un antioxidant care luptă împotriva acestui tip de cancer. De asemenea, consumul regulat de fistic oferă organismului potasiu, necesar pentru menţinerea sănătăţii sistemului nervos şi vitamina B6, cunoscută pentru îmbunătăţirea stării de spirit şi a sistemului imunitar.

Alunele de pădure reduc simptomele diabetului de tip 2

Bogate în grăsimi mononesaturate, alunele de pădure luptă împotriva afecţiunilor cardiovasculare şi reduc simptomele diabetului de tip 2, potrivit unui studiu recent. De asemenea, ele conţin o cantitate mare de antioxidanţi (în special vitamina E), care previn apariţia cataractei şi a degenerărilor maculare, menţin sănătatea pielii şi reduc riscul apariţiei demenţei.
Read More

Anul 2014 ar putea aduce taxa pe Facebook si pe YouTube

Anul 2014 ar putea aduce taxa pe Facebook si pe YouTube
O masura cu privire la taxa pentru folosirea siteurilor Facebook si Youtube ar putea intra in vigoare incepand cu anul 2014.

Anul 2014 ar putea aduce taxa pe Facebook si pe YouTube, pe principiul taxelor care se platesc in prezent la stat pentru detinerea unui televizor sau unui aparat de radio, scrie yoda.ro. Masura ar putea prinde contur in Franta, unde Consiliul Superior al Audiovizualului s-a gandit sa taxeze aceste site-uri, dar si altele care produc continut. Raportul vorbeste despre modificarea unei taxe “culturale” pe care in prezent o platesc teatrele, institutiile de presa si providerii de Internet. Banii colectati, in jur de 1,3 miliarde de euro pe an, sunt destinati ajutarii industriei de film din Franta si productiilor TV autohtone.

“Daca oamenii nu se mai duc la cinema si vad videoclipuri pe YouTube, de ce sa nu taxam si videoclipurile”, se arata in raport. Chiar daca Facebook nu este considerat un creator de continut, si el ar putea fi afectat de aceasta taxa, se arata in acelasi raport.

Masura este parte dintr-un proiect mai amplu de a taxa tehnologia. In vara, presedintele francez Francois Hollande a sugerat o taxa de 1% pe tablete si smartphone-uri. Banii ar fi urma sa ia tot calea industriei filmului, mai noteaza sursa citata.

Deocamdata nu s-a anuntat valoarea taxei pe Facebook si pe YouTube, dar daca ea nu va produce nemultumiri in Franta si alte state s-ar putea sa o introduca.

Facebook nu mai prezinta interes pentru tineri din intreaga lume. Majoritatea intra putin sa vada cate o poza noua la prieteni si dupa inchid facebook-ul din lipsa de ocupatie.
Cu toti au facebook, pana si bunica si chiar copii de la tara de mici de ani intra pe facebook sa fie in rand cu lumea. Facebook este folosit de multa lume eu m-am plictisit de el bine ca te tine la curent cu activitatea prietenilor tai.
Dacă la început Facebook era locul unde tinerii convergeau pentru a discuta diferite subiecte şi a împărtăşi aspecte ale vieţii private, acum lucrurile au luat o turnură neaşteptată. Platforma de socializare, neglijată de tineri, a devenit un instrument folosit de familii, mai ales de părinţi, ca liant al relaţiei cu copiii.
Tinerii migrează de la această formă de dialog public, ceea ce poate fi o dovadă de maturitate emoţională.
Read More

Concurs Playtech.ro si Asus Romania

Concurs Playtech.ro si Asus Romania
Playtech.ro și Asus România vin cu trei premii pentru trei câștigători: o tabletă Asus ME302C-1A009A de 10,1 inci, un set de căști R.O.G. Vulcan Pro Gaming și un super mouse Asus GX1000 Eagle Eye.
1. Completați formularul de înscriere
2. Răspundeți la întrebările din formularul către care sunteți direcționați
3. Bucurați-vă că sunt trei premii, deci aveți trei șanse de câștig 
Acest concurs Asus-Playtech.ro se desfășoară în perioada 27 decembrie 2013 – 11 ianuarie 2014
Participa la concursul Asus
Read More

Mesaje si urari de Sfantul Ioan 7 ianuarie 2014

Mesaje si urari de Sfantul Ioan 7 ianuarie 2014
Vrei sa trimiti un sms sau un mesaje de Sfantul Ion si nu sti, Noi iti dam cateva exemple de urari mesaje si felicitari de Sfntul Ioan Botezatorul pentru a trimite celor dragi.
E 7 Ianuarie 2014 si este o iarna grea, o sa stau in casa Ioane si o sa beau in cinstea ta
Ioan Botezatorul

El este cel care a botezat pe Iisus Hristos in apele Iordanului, cel care a spus despre Iisus ca este “Mielul lui Dumnezeu, cel ce ridica pacatele lumii” si a vazut latura divina a Lui Hristos. Ca urmare a curajului sau de a infrunta autoritatile romane si datorita criticelor sale, Sfantul Ioan a sfarsit decapitat, doar pentru ca amanta regelui nu il suferea pe sfant.

Pentru cei care vor cateva idei de mesaje pentru aceasta sarbatoare, aveti mai jos cateva exemple:

- De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Ioane!

- Azi e ziua ta, Ioane, ziua numelui tau, un nume frumos si simplu. Iti dorim numai bine, iubire si sa ai parte de toata fericirea din lume!

- Draga Ioane, sper ca mesajul meu calduros sa ajunga desi afara este un ger de crapa pietrele, iti urez tot binele din lume si tot ce a fost rau sa stergem cu buretele

- Dumnezeu mi-a dat familia, Sfantul Ion al carui nume il porti mi te-a daruit, pentru a ma bucura de o astfel de prietenie. Ma bucur ca ai aparut in viata mea, ca am si voi avea bucuria de a trai si simti o prietenie adevarata! Sa iti fie viata binecuvantare si bucurie intocmai ca numele sfant pe care il porti!

- E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. La Multi Ani, Ioane!

- Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Ion cat mai frumoasa! La multi ani!

- Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

- Iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca esti si vei fi mereu iubit/a de toti prietenii tai. Cu drag, …

- Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Ion pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

- Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori!

- Iubirea tacuta si nemarginita ce mi-o porti, increderea si respectul fata de tine, de mine, de noi, de relatia noastra, ma fac zilnic sa te iubesc tot mai mult. La Multi Ani iubita/ul mea/u!

- La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii.

- La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

- Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine.

- Pentru ca esti o persoana atat de buna, de draguta si de loiala, imi doresc ca Sfantul Ion, al carei nume in porti, sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca toti pasii si sa iti lumineze calea in viata.

- Sa-ti dea Domnul sanatate, Judecata inteleapta, Viata lunga pamanteasca, Ce doresti sa se-mplineasca!

- Se spune ca iubitii sunt ca luna, iar fratii ca stelele. Eu am observat ca cerul poate arata bine fara luna, dar niciodata fara stele, adica fara tine. La multi ani!

- Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

- Un cer albastru fara nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, Noroc si bucurie.

- Un ocean de sanatate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Si un sincer: La multi ani Ion!

- Ziua numelui sa-ti fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii!

- As vrea sa imi fi aproape mereu, cum ai fost si pana acum si sa ma bucur in fiecare zi de puritatea si caldura sufletului tau. La Multi Ani de Sfantului Ion!

- Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani!

- Ca o lumina calda ai aparut in calea mea, ai intrat in viata mea si mi-ai aratat cum sa fiu un om mai bun, mai bland si mai intelegator, intocmai ca Sfantul Ion, al carei nume il porti. Multumesc ca ma calauzesti si ca ai grija de mine!

- Chiar daca ai nume de Sfant stiu ca diseara o sa ne dai de baut, o sa ne cinstesti si o sa ne primesti cu masa plina. Sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi.

- Cineva acolo sus te iubeste… cineva aici jos tine tare mult la tine. La multi ani!

- Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si insorite!

- Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un sincer “La multi ani”, multa sanatate multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi!

- Cu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

- De Sfantul Ion, sa se rasfranga asupra ta bunatatea si dragostea ce izvorasc dintr-o inima mare si iubitoare. La multi ani!

- De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Ion!

- Draga Ion, ingerii sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze drumul in viata! La multi ani!

- E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La Multi Ani!

- E ziua ta, Ion, un nume frumos si simplu, la fel de pur ca tine si la fel de gingas. La multi ani!

- Este doar inca o zi, dar este cea mai frumoasa din tot anul, caci este ziua ta! La multi ani, iubitule/iubito!

- Felicitari dragul meu cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani!

- Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, impliniri si multa iubire! La multi ani!

- Fie ca din aceasta zi Sfantul, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. Multa sanatate! La multi ani!

- Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!

- Fie ca Sfantul Ion sa te ocrotesca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea!

- Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Ion cat mai frumoasa!

- Il sarbatorim pe Sfantul Ion si te sarbatorim pe tine. Imi doresc sa fi mereu asa, bland, bun si dragut cu toti cei din jurul tau. Esti un prieten de nadejde si un adevarat om. Iarta, iubeste si traieste frumos cu cei din jurul tau.

- Imi luminezi intreaga zi cu zambetul tau si imi luminezi viata cu bunatatea si felul tau frumos de a fi. As vrea sa imi fi aproape mereu, cum ai fost si pana acum si sa ma bucur in fiecare zi de puritatea si caldura sufletului tau, rupt parca din dragostea Sfantului Ion.

- Intocmai ca Sfantul Ion, al carei nume il porti, invata sa ierti, sa fi mai bun, mai intelept, sa ma ierti cand gresesc si sa ma inveti sa fiu, la randul meu, un om mai bun.

- Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

- Iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca esti si vei fi mereu iubit/a de toti prietenii tai. Cu drag, …

- Iti multumesc ca imi luminezi viata cu prezenta ta, in fiecare zi! La multi ani, dragul meu Ion!

- Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Ion sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara!

- La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele! Sanatate si numai bucurii!

- La multi ani si Sfantul Ion sa te calauzeasca mereu!

- La multi ani, plini de fericire si de impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

- Ma bucur ca existi in viata mea si ma bucur ca Sfantul Ion, al carui numei il porti, mi te-a daruit pentru a ma bucura de prietenia ta sincera si neconditionata.

- Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer „La multi ani”!

- O prietenie sincera, inseamna intotdeauna o legatura intre oamenii cu aceleasi principii, aceleasi idealuri, aceleasi bucurii, aceleasi lacrimi. O prietenie sincera este o binecuvantare pentru fiecare din noi, iar prietenia mea cu tine, este o prietenie sincera, ca un talisman aducator de noroc.

- Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se implineasca!

- Sfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

- Un cer albastru fara nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, Noroc si bucurie! La Multi Ani!

- Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata…La Multi Ani!
Read More

Chelsea – Liverpool rezumat meci 29 decembrie 2013

Chelsea – Liverpool rezumat meci 29 decembrie 2013
Chelsea – Liverpool meci pe 29 decembrie 2013 pe Eurosport
Chelsea va intalni pe Liverpool in aceasta duminica, gazdele (locul 3) fiind constiente ca o victorie le-ar aduce un avans de 4 puncte in fata oaspetilor (locul 4).
Echipa lui Jose Mourinho a reusit la mijlocul saptamanii sa o invinga pe Swansea City cu 1-0, dar antrenorul portughez este ingrijorat ca echipa sa a marcat prea putine goluri in ultima perioada.
Sunt sanse ca Fernando Torres sa-l inlocuiasca pe Samuel Eto’o in atac, in timp ce Frank Lampard ii va lua locul suspendatului Ramires la mijlocul terenului.
Meciul zilei: Chelsea – Liverpool
Liverpool a castigat patru meciuri consecutive inainte de infrangerea cu Manchester City de pe stadionul “Etihad”, in a doua zi de Craciun.
Antrenorul Brendan Rodgers nu va face schimbari in primul unsprezece pentru meciul de pe “Stamford Bridge”.
Echipele posibile:
Chelsea: Cech; Ivanovic, Azpilicueta, Cahill, Terry; Mikel, Lampard, Schurrle, Oscar, Hazard; Torres
Liverpool: Mignolet; Johnson, Cissokho, Skrtel, Sakho; Lucas, Allen, Henderson, Sterling, Coutinho; Suarez.
Read More

Ce masini au politistii din Dubai

Ce masini au politistii din Dubai
Polițiștii din Dubai au la dispoziție unele dintre cele mai scumpe mașini din lume, cum ar fi Lamborghini, Aston Martin, Bentley, Ferrari și Chevrolet.

Bolidul, care este construit din fibre de carbon pentru a cântări cât mai puțin (1.306 kg comparativ cu greutatea medie de 1.500 - 1.700 kg) poate accelera de la 0 la 28 m/s în 3,1 secunde.

Vopsit în culorile drapelului național, autoturismul are numărul de înmatriculare 2020, simbol al faptului că Emiratele Arabe Unite vor găzdui Expoziția Mondială din 2020.

Pentru a putea conduce bolizii, ofițerii de poliție urmează un curs special de șofat.

"Cel mai surprinzător lucru legat de aceste mașini e modul în care se uită oamenii la tine, toți au un zâmbet larg", povestește polițistul Khalifa Abdullah Mohammed (25 de ani), care conduce una dintre mașinile de poliție Lamborghini Aventador.

Read More

Brosura Avon C1, Oferte pentru reprezentanti

Brosura Avon C1, Oferte pentru reprezentanti
Oferte pentru reprezentanti Avon campania 1 2014
Ofertă unică valabilă numai în Campania 1/2014, în limita stocului disponibil.
Pentru aceste produse nu beneficiaţi de discount de Reprezentant. Se iau în considerare la calcularea valorii comenzii.
CAMPANIA 1/2014 Campanie trendsetter: 07.11.2013 - 27.11.2013
Campanie natională: 26.12.2013 - 22.01.2014.
Read More

SuperBingo Metropolis din 29 decembrie 2013

SuperBingo Metropolis din 29 decembrie 2013
SuperBingo Metropolis din 29  Decembrie 2013

SuperBingo Metropolis a revenit din nou la Antena 1 in data de 29 Decembrie 2013 cu noi numere norocoase de castig.

SuperBingo Metropolis din 29.12.2013, SuperBingo Metropolis 29.12.2013, Emisiunea SuperBingo Metropolis din 22 Decembrie 2013 Online Full, Reluarea Emisiunii SuperBingo Metropolis din 29 Decembrie 2013, SuperBingo Metropolis din 29.12.2013 emisiune completa Online Gratuit.
Read More

Schimb de Mame din 29 Decembrie 2013

Schimb de Mame din 29 Decembrie 2013
Schimb de Mame din 29 Decembrie 2013

Astazi 29 Decembrie 2013 la ora 20:30 la Prima Tv in episodul de astzi din Schimb de Mame ve-ti urmari faze noi sau noi scene de care nu te asteptai. In aceasta editie faceţi cunoştinţă cu familia Todosiu din satul Macareşti, comuna Ponor, judeţul Alba, şi familia Costan din Floreşti, judeţul Cluj!

Schimb de Mame din 29.12.2013, Schimb de Mame 29.12.2013, Emisiunea Schimb de Mame din 29 Decembrie 2013 Online Full, Reluarea Emisiunii Schimb de Mame din 29 Decembrie 2013, Schimb de Mame din 29.12.2013 emisiune completa Online Gratuit.
Read More

Cireasa de pe tort din 29 Decembrie 2013

Cireasa de pe tort din 29 Decembrie 2013
Cireasa de pe tort din 29 Decembrie 2013 FULL

Te invitam sa urmaresti o noua emisiune  Cireasa de pe tort din 29 Decembrie 2013 FULL
Urmareste un nou episod din emisiune romanesc Cireasa de pe tort difuzata pe Prima TV.

Cireasa de pe tort din 29 Decembrie 2013 FULL  pentru a sta la curent cu cele mai noi faze pe care le-ai vazut in ultimul timp. Ramane-ti aproape deoarece aici pe site ve-ti putea urmarii reluarea emisiuni .

Cireasa de pe tort din 29 Decembrie, Cireasa de pe tort din 29 Decembrie 2013, Cireasa de pe tort  din 29 Decembrie 2013, Cireasa de pe tort din 29 Decembrie Cireasa de pe tort din 29 Decembrie Complet,  Cireasa de pe tort din 29 Decembrie Full
Read More

Ochii din Umbra din 29 Decembrie 2013

Ochii din Umbra din 29 Decembrie 2013
Ochii din Umbra din 29 Decembrie 2013 de la ora 20:30

Te invitam astazi incepand cu ora 20:30 sa urmaresti reluarea emisiunii Ochii din Umbra, emisiune difuzata pe Kanal D si prezentata de Ernest.

Ochii din Umbra din 29.12.2013, Ochii din Umbra Metropolis 29.12.2013, Emisiunea Ochii din Umbra din 29 Decembrie 2013 Online Full, Reluarea Emisiunii Ochii din Umbra din 29 Decembrie 2013, Ochii din Umbra din 29.12.2013 emisiune completa Online Gratuit
Read More

Asta-i Romania din 29 decembrie 2013

Asta-i Romania din 29 decembrie 2013
Asta-i Romania din 29 Decembrie 2013 FULL

Te invitam sa urmaresti astazi,29 Decembrie 2013 de la ora 22:15 Emisiunea Asta-i Romania difuzata pe KanalD prezentata de Mihai Ghita, cea mai tare si de succes emisiune cu si despre Romania.

Asta-i Romania din 29.12.2013, Emisiune TV Asta-i Romania -29.12.2013, Asta-i Romania din data de 29 Decembrie 2013, Asta-i Romania 29 Decembrie 2013, Asta-i Romania Online, Asta-i Romania Reluare, Asta-i Romania din 29 Decembrie Full, Emisiunea Asta-i Romania din 29 Decembrie 2013 Completa
Read More

SMS-uri haioase pentru seara de Revelion

SMS-uri haioase pentru seara de Revelion
Pe langa clasicul "La multi ani!", poţi trimite celor dragi, la cumpăna dintre ani, mesaje care sa le aduca zambetul pe buze. Va propunem o serie de SMS-uri haioase, mai scurte sau mai lungi, pe care sa le trimiti in noaptea de Revelion, mesaje si urari amuzante care vor fi, cu siguranta, mult mai interesante decat cele clasice.
"Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2013, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un AN NOU FERICIT!"
"La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc."
"Gândiţi-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteţi să treceţi prin această poartă în noul an şi să luaţi cu voi doar lucrurile şi gândurile bune. LA MULŢI ANI!"
"Noul an să va aduca belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani!"
"Lovite-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Să-ţi cadă în cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulţi ani!"
"Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!"
"La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate,tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!"
"Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!"
"Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbatori să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma"
"Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!"
"Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!"
"Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai mai înalte realizări."
"E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri"
"Vă doresc de 2014 ori câte 12 luni de succes, 52 de săptămâni de realizari, 365 de zile reuşite, 8760 de ore de sănătate şi 525600 de minute inspirate. La Mulţi Ani!"
"Aho Aho, e Anul nou,Şi găina-i fără ou,Şi cucoşu’ fără guşă,Dă-mi şi mie un leu mătuşă!
La Multi Ani, 2014!"
"Bate-n uşă. Bate-n geam. Cine este, noul an""Momentele speciale ale sfîrşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan!"
"Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu speranţă de tot ce ţi-ai propus"
"Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!"
"Previziuni meteo de REVELION 2014: ploaie de pupici şi îmbrăţişări… te sfătuim să închizi umbrela şi să deschizi inima. Un An Nou Fericit!"
Căţeluş cu părul creţ / Să ai jeep-ul în coteţ / Să ai vilă cu piscină / Pe Madonna ca vecină / O lopată pentru bani / La anul şi la mulţi ani!"
Read More

Politist impuscat in cap la o partida de vanatoare

Politist impuscat in cap la o partida de vanatoare
Potrivit sursei citate, incidentul a avut loc în jurul orei 10.30, la o vânătoare autorizată de mistreţi, organizată pe fondul de vânătoare din comuna Măxineni.
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Brăila a precizat că la partida de vânătoare au participat 24 de persoane, membri ai Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AJVPS) Brăila.
El a afirmat că în timpul partidei un vânător în vârstă de 36 de ani a împuşcat în cap, accidental, un alt vânător, în vârstă de 43 de ani, care a murit pe loc.
Jenel Şogor a mai spus că ambii vânători sunt poliţişti la Biroul Arme şi Explozivi din cadrul Poliţiei Judeţene Brăila, iar bărbatul împuşcat era agent-şef la acest serviciu, cei doi fiind membri ai AJVPS şi aflându-se în timpul liber.
Conform sursei citate, în acest caz se fac cercetări pentru ucidere din culpă, ancheta fiind coordonată de un procuror criminalist.
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Brăila a precizat că bărbatul împuşcat lucra în Poliţie din anul 1995.

Read More

Benzina si motorina mai scumpe cu 9 bani pe litru

Benzina si motorina mai scumpe cu 9 bani pe litru
Benzina și motorina se vor scumpi de la 1 ianuarie 2014 cu câte 9 bani pe litru față de prețul de pe 31 decembrie 2013, chiar dacă actualul guvern a amânat majorarea accizelor la carburanți cu 7 eurocenți pe litru pentru 1 aprilie. De la 1 aprilie, în eventualitatea în care guvernul nu se răzgândește și renunță la majorarea accizelor, va fi aplicată etapa a doua a scumpirilor implicate de modificările aduse codului fiscal, de aproximativ 40 de bani pe litru.
Motivul pentru care benzina și motorina se scumpesc de la 1 ianuarie: modificarea metodei de calcul a accizei, în care nu se mai ia în calcul nivelul cursului de pe octombrie al anului precedent ci, în cazul în care acesta este mai mic, nivelul cursului înregistrat pe data de 1 octombrie din urmă cu doi ani, actualizat cu rata medie a inflației din luna septembrie a anului precedent.
Curs efectiv de 4,738 lei/euro
Astfel, pentru 2014, cursul de schimb utilizat la calcularea accizelor va fi cel de 4,5223 lei/euro de pe 1 octombrie 2012, indexat cu rata medie a inflației de 4,77%, din septembrie 2013, și nu cursul de 4,4485 de pe 1 octombrie 2013. Cu alte cuvinte, cursul utilizat la calculul accizelor va fi de 4,738 lei/euro, cu 4,77% mai mare decât cel utilizat pentru acest an și cu 6,5% mai mare decât cursul de 4,4485 lei/euro de pe 1 octombrie 2013, curs ce ar fi trebuit utilizat potrivit vechiului cod fiscal, dar și potrivit directivelor europene, la calcularea accizei.
Noile prețuri: 5,69 lei/l de benzină și 5,94 lei/l de motorină
În prezent, un litru de benzină euro '95 vândut de cea mai importantă companie din domeniu, OMV Petrom, variază în jurul prețului de 5,6 lei pe litru (5,58 lei/litru la benzinăria de pe Soseau Mihai Bravu, nr 321, respectiv 5,62 lei/l la benzinăria de pe Strada Medeleni, nr. 13), iar unul de motorină în apropierea medei de 5,85 (5,81 lei/l la benzinăria de pe Soseau Mihai Bravu, nr 321, respectiv 5,94 lei/l la benzinăria de pe Strada Medeleni, nr. 13). Dacă prețurile nu ar suferi nicio modificare până la finalul anului (în urma evoluției prețului internațional al petrolului, al benzinei și motorinei sau a cursului de schimb), de la 1 ianuarie noile prețuri medii ale benzinei comercializate de Petrom ar urma să fie de 5,69 lei, respectiv 5,94 lei pe lit
Read More

Ion Tiriac: Guvernul a vandut la discount

Ion Tiriac: Guvernul a vandut la discount
„E agricultura viitorul? Sunt absolut convins. Mâncarea şi energia: astea sunt următoarele două zone de investiţii enorme în România”, a declarat omul de afaceri Ion Ţiriac, într-un interviu acordat Digi 24.
„România poate să hrănească, încă, nu o jumătate din Europa, cum era în '39, dar un sfert poate. Câte terenuri agricole nu sunt lucrate la noi încă? Mult prea multe”, a mai spus omul de afaceri, în condiţiile în care în ultimii doi ani preţurile pentru terenul arabil au crescut spectaculos.
Ion Ţiriac deplânge faptul că România nu s-a îndreptat mai demult către China, pe care ar fi trebuit „să o redescoperim acum vreo 15 ani”. Argumentele politice nu stau în picioare, în opinia sa, mai ales că cea mai importantă putere europeană, Germania, îşi datorează creşterea economică tocmai datorită acestei reorientări.
„Sper să nu înceapă cineva să spună: Aoleu! Guvernul ăsta se îndreaptă spre Est. Nu guvernul ăsta se îndreaptă spre est. Toate ţările din Vest s-au îndreptat spre Est, începând, în primul rând cu Germania. Creşterea economică a Germaniei se datorează Chinei”, afirmă Ion Ţiriac.
România va avea de suferit din „tumultul” electoral de anul viitor, pe fondul crizei economice care a început în 2008 şi nu dă semne că s-ar termina, mai crede omul de afaceri.
„Credeţi că se termină anul viitor? Nu. Iar lumea nu o să mai fie niciodată cum a fost în 2008. Lumea aia nu mai există. În special, România, cu un Eldorado imobiliar: cumpără tu terenul cu 10, vinde-l mâine cu 20. Sau hai să luăm fabrica asta s-o facem praf. O luăm cu doi lei, şi pe urmă ne găsim noi partenerul, că vine şi ţi-o ia. Nu ţi-o ia nimeni. Guvernul trebuia să refacă mult din industrie şi apoi să vândă ca pe un bibelou, nu la discount”, a spus Ion Ţiriac.
Read More

Nunta mare in familia Basescu

Nunta mare in familia Basescu
După numai şase luni de relaţie, Ioana Băsescu a fost cerută în căsătorie de iubitul său, Radu Petru Pricop. Avocatul i-a dăruit fiicei preşedintelui inelul de logodnă chiar în seara de Crăciun, iar nunta va avea loc în vara anului următor.
Viitorul ginere al lui Traian Băsescu a plănuit momentul în cel mai mic detaliu, iar atunci cînd a simţit că este momentul, a cerut-o de soţie pe Ioana. Potrivit jurnaliştilor de la Cancan, se pare ca aceasta a acceptat încântată propunerea, iar nunta va avea loc anul viitor, în vară.
Radu Petru Pricop este un bun prieten al Elenei Basescu, dar şi al soţului acesteia, Bogdan Ionescu. Are 35 de ani şi este asociat al unui cabinet de avocatură. Noul iubit al Ioanei Băsescu locuieste într-o zona de lux a Capitalei şi conduce maşini de sute de mii de euro: un Mercedes SL 63 AMG, în valoare de 150 de mii de euro şi un Maserati, ce sare de 100.000.
Faptul ca Ioana şi Radu au petrecut Crăciunul în familia prezidenţială a fost tradat şi de o poză postată pe Facebook de Elena Băsescu. Sub titlul Primul Crăciun al Sofiei Anais, Elena a postat mai multe fotografii în care fiica sa era ţinută în brate de întreaga familie, inclusiv de Radu Pricop.
Read More

Cat castigau cei trei jurati de la X Factor

Cat castigau cei trei jurati de la X Factor
Delia, Cheloo si Dan Bittman sunt cei trei jurati ai show-ului "X Factor", despre ale caror salarii s-a tot zvonit ca ar fi unele colosale.
Bittman, Cheloo si Delia nu au primit, insa, sute de mii de euro pentru a se afla la masa juriului, asa cum se zvonea in presa la un moment dat, dar nici nu se poate spune ca ar avea de ce sa se planga.
Potrivit unor surse, cei trei mentori de la "X Factor" ar fi fost remunerati cu 60.000 de euro fiecare, la care se adauga cheltuielile de transport, mancare si altele.
"In nici un caz nu au primit sute de mii de euro. Va spun ca stiu ca este vorba de 60.000 de euro fiecare. Nimic mai mult. La toate astea, prin contract, s-au mai adaugat cheltuielile aferente de transport, masa etc", a precizat sursa citata de wowbiz.ro.
Cei trei jurati ai emisiunii, Delia Matache, Cheloo si Dan Bittman, au semnat contractele cu trustul Intact incepand cu cel de-al doilea sezon al showului, in primul sezon juratii fiind Adrian Sana, Paula Seling si Mihai Morar.
Initial, in presa se zvonise ca membrii juriului de la "X Factor" ar fi castigat fiecare in jur de 160.000 de euro.
Read More