Catalin Botezatu internat intr-o clinica din Turcia

Catalin Botezatu a fost internat, miercuri, intr-o clinica din Turcia. Designerul urmeaza sa faca analize pentru a afla daca are probleme grave sau nu.

"Ultima varianta este luata in calcul de designer, dupa starile de rau general din ultima perioada. Clinica Liv este renumita pentru operatiile delicate pe creier efectuate de roboti si medici renumiti la nivel international", anunta Agentia de Presa Mondena, care sustine ca designerul vrea sa afle daca are probleme grave la inima sau, mai nou, o posibila tumora la creier.

Informatia aceasta vine la cateva ore dupa ce designerul a anuntat pe Facebook ca este extrem de singur, trist si ca s-a saturat sa joace teatru in fata camerei de filmat.

Botezatu, marturisire incredibila: Sunt singur si trist. Totul e o minciuna, o prefacatorie ieftina!

"In cele mai grele momente (ACUM) ale vietii mele am fost SINGUR, desi tot timpul sunt inconjurat de oameni care vor sau au nevoie de CEVA. Traiesc incercand sa cred ca toti oamenii sunt frumosi, sensibili, loiali, ADEVARATI.

De fapt, totul e o minciuna, o prefacatorie ieftina, o iluzie in care unii vor sa creada ca traiesc confortabil! Sunt dezorientat, dezamagit si poate putin suparat pe mine ca nu reusesc sa ma desprind, sa renunt la tot si toate; as vrea sa fiu egoist, sa nu mai pot iubi, sa fiu rece, distant, insensibil- sa nu ma afecteze nimic si nimeni!!!", a scris Catalin Botezatu pe Facebook.

Author:

Facebook Comment