Horoscop din 23 Ianuarie 2014

Varsator
Ziua incepe foarte bine. Ai multa treaba, insa in cursul noptii te-ai odihnit foarte bine si nu iti este frica sa te apuci de munca. Dupa-amiaza o sa primesti ajutorul unui coleg. Asta inseamna ca programul de lucru se va termina chiar mai repede decat de obicei.

Pesti

Nimic iesit din comun la birou, dar acasa se mobilizeaza multe rude pentru a pune la cale o surpriza pentru ziua ta. Mai este pana atunci, dar ei vor sa fie pregatiti.

Berbec

Mare atentie la o persoana pe care ai ajutat-o de multe ori. Te va pune intr-o lumina proasta atunci cand are ocazia. Ar fi timpul sa faci curatenie in privinta cercului de prieteni.

Taur

Iti faci prea multe griji legate de un eveniment ce se va desfasura fara niciun fel de obstacol. Nu te poti calma, pentru ca asa este firea ta. Invata sa te bucuri mai mult de prezent.

Gemeni

Muncesti destul de mult, dar te trage inapoi faptul ca nu comunici asa cum ar trebui cu cei din jur. Fii mai atent la informatiile pe care le primesti.

Rac

Ai o intalnire de afaceri sau o sedinta esentiala. Pastreaza-ti cumpatul chiar si in cazul in care cineva propune ceva ce se bazeaza pe fapte neadevarate. E important sa nu tipi, ci sa explici clar despre ce este vorba.

Leu

Trezeste-te de dimineata, pentru ca ai multa treaba. Si la birou, dar si acasa ai de terminat cate ceva. Seara o sa dai foarte multe telefoane.

Fecioara

Intri in contact cu cineva care are o experienta mare in domeniul in care vrei sa iti construiesti cariera. Ai multa ambitie si asta te va ajuta enorm.

Balanta

Refuzi sa te conformezi cererii cuiva. Te incapatanezi si nu vrei sa accepti ceva ce poate sa inteleaga si un copil. Dupa cateva ore o sa ajungi la concluzia ca nu ai alta varianta.

Scorpion

Bati palma pentru un nou proiect si iti vine sa urli de fericire. Te limitezi doar la a-i anunta pe toti cunoscutii despre reusita ta.

Sagetator

Refuzi pe cineva cu zambetul pe buze. Te entuziasmezi, deoarece pana acum, din mila sau lipsa curajului, acceptai sa faci favoruri diferitelor persoane care iti cereau asta. Consideri ca te-ai maturizat.

Capricorn

Afli ceva ce face din aceasta zi cea mai frumoasa din saptamana. Este vorba despre ceva esential si nu crezi ca exista vreun lucru care sa te bucure mai tare.

Author:

Facebook Comment