Viscol in toata Romania, traficul este ingreunat

Astazi 25 ianuarie 2014 ma trezesc si ma uit pe geam si vad ca totul este alb, in sfarsit a venit zapada.
Ce zapada cand ies afara un fiscol da nu iti mai vine sa iesi din casa. Aer irespirabil, nu poti sa mergi ca iti vine vantul cu zapada in ochis si nu poti sa respiri de te ineci. In urama acestui viscol traficul devine foarte insuportabil  Două accidente în lanţ s-au produs, sâmbătă, pe Autostrada Bucureşti - Piteşti. În carambol au fost implicate aproximativ 20 de autoturisme şi tiruri. 
Din primele informaţii, nu sunt persoane rănite, însă şoferii implicaţi în accident sunt blocaţi cu autoturismele, în zăpadă.
Două accidente în lanţ s-au produs, sâmbătă, şi pe Autostrada Soarelui. În primul carambol au fost implicate 20 de autoturisme, iar în cel de-al doilea doar trei.
O persoană a rămas încarcerată într-unul din vehiculele implicate în carambol, iar pentru scoaterea acesteia dintre fiarele contorsionate a intervenit un echipaj de descarcerare de la ISU Călăraşi.
Accidentul a avut loc la kilometrul 60 de pe A2, pe sensul de mers către Bucureşti.
Într-un alt punct de pe A2, trei maşini s-au ciocnit în jurul orei 12. Un prim accident se produsese sâmbătă pe A2 între Lehliu şi Drajna, unde un microbuz s-a răsturnat în şanţ şi în urma căruia traficul a fost închis temporar.
După acest accident, autorităţile au decis să închidă Autostrada Soarelui.

Author:

Facebook Comment