Castigi in fiecare zi sute de Euro cu Bing Bang Kiss FM

Premiu bun de vrei pe loc, tre’ să știi să spui doar stop!
Câștigi în fiecare zi sute de euro ON AIR, dacă știi când să te oprești.
Îți dăm ocazia să zici STOP și să pleci cu banii acasă… înainte de Big Bang!
Dacă eziți, pierzi tot! Faci față presiunii?
Concursul se desfasoara pe postul de radio “KISS FM” si pe postul “RADIO KISS FM CHISINAU”, simultan, de luni pana vineri (inclusiv), in intervalul orar 7:00 – 22:00.
DJii Kiss Fm vor comunica, in direct, numarul total de inscrieri la Concursul Campaniei, inregistrate in baza de date comuna a concursului, pana la acel moment / la acea data. Apoi, cu ajutorul unei aplicatii software, va fi ales un numar aleatoriu din numarul total de inscrisi pana la acel moment / acea data.
DJii Kiss Fm il vor apela pe participantul al carui numar de ordine inregistrat in baza de date comuna Concursului Campaniei (baza de date ce cuprinde toti participantii inscrisi pana la data respectiva) a fost ales de catre softul de extragere aleatorie.
Dupa confirmarea identitatii participantului, se va da semnalul de incepere a jocului. Pe postul de radio Kiss FM vor fi anuntate, in mod aleatoriu, sume de bani. Participantul trebuie sa strige “STOP”, inainte de difuzarea efectului sonor “BIG BANG”, pentru a putea sa pastreze, ca premiu, ultima suma de bani rostita pe post. Daca participantul nu striga “STOP” inainte de declansarea efectului sonor “Big Bang”, vor pierde jocul si, de asemenea, si orice pretentie la vreuna din sumele de bani puse in joc in acea editie.
Valoarea totala a premiilor puse in joc este de 32.300
Inscrie te in concursul Bing Bang

Author:

Facebook Comment