Concurs Timisoreana 2014

Concurs Timisoreana 2014

E foarte simplu, monșer. Completezi quiz-ul lui Vizante de-a fir a păr și te înscrii în formularul de final. Fapt ce te înscrie automat în tragerea la sorți. Iar dacă ai noroc, primești mail de la noi, să te anunțăm ce ai câștigat. Poți câștiga un bax de bere pe zi sau un tricou pe zi sau, dacă ești cu adevărat norocos, unul dintre cele trei premii mari.
Premii:
* Samsung Galaxy S5 4G,
* un Radio auto nemțesc
* un Aer condiționat japonez
Premii mici saptamanale:
* 65 x baxuri de Darul Berarului – Timisoreana
* 65 x tricouri Timisoreana

Participa la concurs
Read More

Catalog Oriflame C12 - 2014

Catalog Oriflame C12 - 2014
Catalog Oriflame c12 2014. Nu ratati ofertele din noua brosura Oriflame la inceput de toamna 2014.

Catalog este disponibil in limba engleza,  in curand va aparea si varianta romaneasca.


Brosura Oriflame Catalog 12 – 2014 este valabila intre 26 august si 15 septembrie 2014.
Read More

Catalog Avon c14 - 2014

Catalog Avon c14 - 2014
Catalog Avon c14 2014.
Pana va apare noua brosura sa vedem ce noutati vor fi in catalog. Ne inspiram din Avon te inspira campaniile c13 si c14 2014.

Brosura Avon campania 14 din 2014 (valabilitate: 02.10.2014-22.10.2014)
Read More

Brosura/Catalog Avon c13 - 2014

Brosura/Catalog Avon c13 - 2014
Catalog Avon c13 2014 Avon septembrie 2014
Brosura Avon campania 13 din 2014 (valabilitate: 11.09.2014-01.10.2014)
Sarapova pe coperta Avon.
Avon campania C13 2014, campania natioanala 11.09.2014 - 01.10.2014. Oferta aniversara Setul Today continand mini apa de parfum Today Tomorrow Always si crema de corp TTA la pretul de 19.99 lei la comandarea oricarui alt produs de la paginile 3 - 4.
Read More

Ceaiuri care calmeaza gastrita

Ceaiuri care calmeaza gastrita
Ceaiul de coada calului – neutralizeaza aciditatea gastrica responsabila de declansarea lungului sir de probleme. 
 
Ceaiul de salvie – se beau treptat, de-a lungul unei zile 2-3 cani de infuzie de salvie. Actioneaza ca un pansament asupra mucoasei gastrice.

Ceaiul de galbenele – pentru ca sunt un cicatrizant de exceptie, antiseptic si antibacterian, galbenele ajuta la refacerea mucoasei gastrice, mai ales in cazul ulcerului. Trebuie sa bei 2 cani pe zi, de preferat pe stomacul gol.


Ceaiul de sunatoare – a intrat deja in legenda, mai ales printre cei care sufera de afectiuni gastrice. Are remarcabile proprietati cicatrizante, daca vei bea cåte doua cani pe zi pana la calmarea durerilor si disparitia tuturor neplacerilor.
Read More

Campanie Tazovsky 10 iulie - 31 august 2014

Campanie Tazovsky 10 iulie - 31 august 2014
Campania "Tazovsky. Castiga singur, dar imparte cu un prieten" este organizata pe teritoriul Romaniei, in perioada 10.07.2014 ora 00.00.00 – 31.08.2014 ora 23.59.59 inclusiv (ora Romaniei).

La prezenta campanie participa toate sticlele Tazovsky, respectiv 20cl, 50 cl, 70cl, 100cl, 175 cl care contin eticheta promotionala cu un cod unic format din 6 caractere alfanumerice.

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la Promotie este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

    Participantul trebuie sa achizitioneze minimum un Produs promotional Tazovsky ce contine eticheta promotionala cu cod unic aflat pe sticla;
    Participantul trebuie sa aiba drept de participare;
    Participantul se va inscrie la Promotie exclusiv prin transmiterea a unuia sau mai multor Coduri de pe Produsele promotionale Tazovsky prin oricare dintre cele 2 (doua) modalitati de inscriere in campanie:
        (a) Prin expedierea, in perioada 10.07.2014 – 31.08.2014, a unui SMS la 1859 (tarif normal in retelele Orange, Vodafone si Cosmote) continand codul unic din interiorul etichetei promotionale
        (b) Online, prin accesarea aplicatiei, prezenta pe pagina de Facebook Tazovsky Vodka
    Inscrierea se va face exclusiv in perioada Promotiei mentionata;
    Participantul va folosi pentru inscriere un numar de telefon mobil valid, apartinand oricareia dintre retelele de telefonie mobila Cosmote, Orange sau Vodafone.

Indiferent de modalitatea de inscriere (online sau SMS), participantii la promotie trebuie sa pastreze eticheta promotionala continand codul unic si bonul fiscal/factura fiscala ce atesta achizitia Produselor promotionale Tazovsky, in original, pentru validarea ulterioara a premiului.

Premiile campaniei se vor oferi instant prin momente norocoase. Pentru fiecare premiu instant se va desemna inaintea inceperii Campaniei Promotionale in mod aleator cate un moment castigator (definite sub forma: zi, ora, minut, secunda). Momentele castigatoare vor fi extrase in cadrul unei trageri la sorti inainte de data inceperii promotiei, din intervalul corespunzator perioadei Campaniei promotionale si, respectiv, din intervalul orar 00:00:01 – 23:59:59. Momentele castigatoare vor fi consemnate intr-un document scris si autentificat de catre un notar public, ce nu va fi facut public. Va fi desemnat castigator Participantul care introduce in promotie un cod valid dupa un moment castigator.

In cadrul Campaniei, premiile constau in:

    200 x de umbrele de plaja, oferite  prin momente norocoase
    500 x de seturi de pahare a cate doua pahare fiecare, oferite prin momente norocoase
    8 x premii in bani (in valoare de 2000 de lei fiecare), oferite prin momente norocoase, cate un premiu pe saptamana

In cadrul Campaniei, premiile oferite doar prin participarea pe pagina de Facebook constau in:

    8 seturi de cate 6 sticle Tazovsky 0.7 L, oferite saptamanal prin tragere la sorti
Participa la concurs
Read More

Concurs Dona 21 iunie – 31 august 2014

Concurs Dona 21 iunie – 31 august 2014
Asigura-te ca datele de pe cardul tau DONA sunt actualizate! Poti face acest lucru completand formularul din farmacii, prin aplicatia de mobil Farmaciile Dona sau completand formularul de mai jos. Vor intra in extragerile zilnice si saptamanale toate cardurile cu date de contact valide, pe care s-au efectuat cumparaturi in perioada campaniei promotionale.
Foloseste cardul DONA in perioada 21 iunie – 31 august pentru cumparaturile
tale din farmacie si poti castiga:
o calatorie pe saptamana in Elvetia, Austria sau Olanda
o bicicleta pe zi
Participa la concurs
Read More

Lipsa de vitamine si minerale

Lipsa de vitamine si minerale
Vara este momentul ideal pentru a-ţi schimba dieta alimentară obişnuită cu una sănătoasă, bogată în fructe şi legume, care să îţi asigure tot necesarul de vitamine şi minerale de care ai nevoie.

Fără să realizezi, carenţele de vitamine şi minerale îţi pot afecta starea de sănătate, chiar şi atunci când tu crezi că ai un stil de viaţă echilibrat. Dar pentru a putea trata aceste carenţe, e necesar să ştii care sunt semnele lor...

Schimbări în aspectul pielii, al unghiilor sau al părului

Pielea uscată, părul care cade sau se rupe mult mai uşor, unghiile fragile - toate sunt semnale de alarmă. Ai nevoie de mai mulţi acizi graşi esenţiali, vitamina A, dar şi de un complex de vitamine B! Mănâncă legume verzi şi roşii, precum spanac, salată, ardei, sfeclă etc.
Senzaţie de furnicături, înţepături şi amorţeală în diverse părţi ale corpului

Dacă experimentezi astfel de simptome, e timpul să iei un supliment de vitamina B, dar şi magneziu. În paralel, include în alimentaţia ta spanacul, sparanghelul, fasolea roşie şi, mai ales, broccoli.

Crampe musculare puternice

Acestea pot fi semnul unei carenţe de potasiu. Include în dieta ta banane, broccoli, dar şi nuci şi seminţe.

Dureri de articulaţii sau probleme cu dinţii

S-ar putea să ai un deficit de calciu. E necesar să incluzi în alimentaţia ta cât mai multe produse lactate, ouă şi să apelezi şi la ajutorul unor suplimente cu vitamina D.

Depresie, somnolenţă sau iritabilitate

Toate ar putea indica lipsa vitaminei D. Consumă mai multe fructe şi legume şi încearcă să mănânci peşte măcar de două ori pe săptămână.

Eczemele şi ulceraţiile ce apar la nivelul gurii

Buzele uscate şi crăpate nu sunt neapărat un semn al deshidratării. Ele pot semnaliza o carenţă importantă de vitamina C, acid folic şi fier. Pentru a te asigura că îi aduci organismului tău un aport suficient din aceste vitamine şi minerale, include în dieta ta mai multe citrice, cereale integrale, spanac, dar şi verdeţuri, nuci şi seminţe.
Read More

Concurs Cotnari 2014

Concurs Cotnari 2014
Concurs Cotnari 2014

Campania promotionala “COTNARI TE RELAXEAZA” se desfasoara in perioada: 01 iulie 2014 - 31 ianuarie 2015.


Marcile si ambalajele participante la promotie sunt toate sortimentele de vin produse de COTNARI, imbuteliate in sticle intre 0,75 si 1,5 litri.

La campania promotionala "COTNARI TE RELAXEAZA”, pot participa numai persoanele majore (de peste 18 ani).

Pentru a participa la promotie, consumatorii trebuie:

    sa cumpere, in perioada 01 iulie 2014 - 31 ianuarie 2015 cel putin sapte sticle dintre produsele participante la promotie
    sa trimita prin posta minim un plic in care sa se regaseasca 7 dopuri de la oricare 7 sticle cu vin produse de COTNARI, la adresa SC COTNARI SA, LOC. COTNARI, JUD. IASI, COD. 707120 , cu mentiunea ”PENTRU CONCURS”
    in plic se vor mentiona toate datele complete: adresa, telefon, mail, copie dupa buletinul de identitate

Lunar va avea loc o tragere la sorti a plicurilor trimise in luna respectiva, in prezenta unei comisii alcatuita din trei membrii din conducerea Companiei Cotnari si a unui notar.

In cadrul acestei promotii se vor acorda urmatoarele premii:

    7 premii lunar a cate un week-end pentru 2 persoane la Gura Humorului - hotel Best Western Bucovina - Club de Munte (cu toate serviciile incluse, intrare vineri dupa-masa si iesire duminica pana la pranz)

Campania se desfasoara pe durata a 7 luni.

Castigatorii vor fi anuntati prin telefon sau mail, in maxim 5 zile lucratoare de la data tragerii la sorti, iar perioadele pachetelor vor fi stabilite cu fiecare castigator in parte.
Read More