Concurs ProFM 2014, Cisterna Profm

Concurs ProFM 2014, Cisterna Profm
Ce: 7000 de litri de carburant… adica 140 de plinuri de carburant de la benzinariile MOL si 140 de carduri anuale bronze de asistenta rutiera de la 9695, adica 4 plinuri pe zi.
Cand: La orele norocoase 9, 12, 15 si 18, de luni pana vineri, in fiecare saptamana.
Cum: Asculta ProFM zilnic si prinde momentul concursului in orele norocoase: 9,12,15 si 18! La semnalul de concurs trimite SMS la 1872, nr cu tariff normal. Daca esti al 100-lea SMS primit intri in direct si castigi pe loc un plin de carburant de la benzinariile MOL pus un card anual bronze de asistenta rutiera de la 9695.
Bafta la drumuri facute cu plinul de la ProFM!
Participa la concurs
Read More

La Radio Zu a inceput cursa pentru 25 de mii euro

La Radio Zu a inceput cursa pentru 25 de mii euro
Asculta ZU tot timpul! Nici nu stii cand vine urmatorul concurs. Ia radioul cu tine oriunde si oricand auzi ca se anunta orice concurs, participa! Castiga si vei avea cheia pentru CeL MAI TARE PREMIU AL ANULUI dat de vreun radio. 25000 euro
Tu ce ai face cu 25 mii de euro?
Cand auzi cuvantul concurs la ZU, participa!. ORICE premiu castigat la ZU iti poate aduce cheia pentru seiful cu 25 mii de euro!
Castiga orice concurs! (asculta Radio ZU, prinde orice concurs si participa! E sansa ta!). Nu conteaza daca premiul e o invitatie la film, un smartphone, o tableta, un snowboard sau daca esti castigator/castigatoare la concursul ZU in care poti sa castigi sute de euro pe ora. Orice concurs ai castiga la ZU, primesti o cheie. Poate fi cheia care pe 8 decembrie 2014 te poate face cu 25 mii de euro.
Tu ce ai face cu 25 mii de euro?
La Radio ZU a inceput cursa pentru CEL MAI TARE PREMIU AL ANULUI!
25000 euro!
Participa la concurs
Read More

Brosura Leroy Merlin 26 septembrie - 20 octombrie 2014

Brosura Leroy Merlin 26 septembrie - 20 octombrie 2014
Leroy Merlin catalog 26.09.2014 - 20.10.2014
În fiecare zi lucrăm să scădem preţul produselor pentru a le face din ce în ce mai accesibile și astfel
să oferim posibilitatea cât mai multor persoane să-și construiască sau să-și amenajeze căminul.
Controlăm în permanenţă preţul produselor noastre pentru a avea mereu preţuri mici.
PROMISIUNEA NOASTRĂ DE PREŢ
Preţ special pentru produsele care se vând și la palet.
Avem preţuri mici zi de zi la toate produsele.
Preţ Inegalabil.
Produs de sezon.
LEMN USCAT PRELUCRAT LA PALET 0.7 M³
LEMN DE FOC USCAT PALET 1 MC
SAC DE BRICHETE 12KG 
SET ȘEMINEU 4 ACCESORII
Pentru putere calorică mare alege lemnul esenţele tari, nerășinoase pentru că 
au randamentul cel mai bun:
- Fag, stejar, carpen - 4,1 kWh/kg sau 2100 kW/mc
- Arţar, Mesteacăn – 4,2 kWh/kg sau 1900 kW/mc
- Plop, Salcie – 4,1 kWh/kgsau 1200 kW/mc
- Pin - 4,4 kWh/kg sau 1700 Kw/mc
- Molid, Brad 4,5 kWh/kg sau 1500 kW/mc 
Nu uita că lemnul uscat are putere calorică mai mare decât cel umed.
Read More

Klaus Iohannis nu merita sa fie presedinte

Klaus Iohannis nu merita sa fie presedinte
Zi decisivă pentru Klaus Iohannis. Judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCI) dezbat marți admisibilitatea recursului declarat de ANI în procesul de incompatibilitate al președintelui PNL, Klaus Iohannis. În cazul în care recursul ANI va fi declarat admisibil în principiu, magistrații vor stabili apoi un alt termen pentru judecarea pe fond a dosarului.
Magistrații ar fi trebuit să analizeze, pe 25 septembrie o chestiune de procedură, respectiv raportul asupra admisibilității în principiu a recursului ANI, însă această analiză a fost amânată pentru 30 septembrie.
Procesul preşedintelui PNL, Klaus Iohannis a ajuns la instanța supremă după ce, pe 25 septembrie 2013, Curtea de Apel Alba Iulia a anulat raportul ANI prin care s-a constatat că acesta s-a aflat în stare de incompatibilitate.
ANI a făcut recurs, însă dosarul a întârziat foarte mult, motiv pentru care președintele Agenției, Horia Georgescu, a trimis, conducerii ICCJ o cerere prin care solicita instanţei să stabilească un prim termen în vederea judecării urgente a 33 de dosare care au ca obiect incompatibilitățile de tip "RAJA", printre care și cel al lui Klaus Iohannis.
"Avem în vedere faptul că emiterea unor decizii prin care să se soluționeze litigiile ce au ca obiect incompatibilitățile de tip „RAJA” prezintă o importanță deosebită, dat fiind faptul că, în prezent, din punctul de vedere al ANI, în toate aceste situații exercitarea atribuțiilor efective, corespunzătoare prerogativelor de putere publică, nu este una conformă cu legea și cu valorile statului de drept. De altfel, această problemă de drept a suscitat o dezbatere amplă și la nivelul opiniei publice și a factorilor politici, generând controverse, subminând astfel aplicarea legii din perspectiva existenței stărilor de incompatibilitate care în fapt previn conflicte de interese, factor determinant în fraudarea banilor publici", se arăta în solicitarea ANI.
Klaus Iohannis a fost declarat în aprilie 2013 în stare de incompatibilitate de ANI, deoarece deține simultan funcția de primar al Sibiului și reprezentant al municipalității în Adunarea Generală a Acționarilor de la SC Apă Canal SA și SC Piețe SA.
"În urma evaluărilor efectuate, s-a constatat faptul că Klaus Iohannis se află în stare de incompatibilitate, întrucât deține, simultan, atât funcția de primar al municipiului Sibiu, cât și calitatea de reprezentant al municipiului Sibiu în Adunarea Generală a Acționarilor în cadrul SC Apă Canal SA Sibiu (începând cu 30.04.2009 și până în prezent) și SC Piețe SA (începând cu 05.08.2010 și până în prezent), încălcând dispozițiile art. 87 alin. (1) lit. f) din Legea nr. 161/2003", a precizat ANI.
Read More

Concurs Reinert 2014 pe feliifine.ro

Concurs Reinert 2014 pe feliifine.ro
Reinert premiază gusturile fine!
Cumpără Reinert Felii Fine, înscrie codurile câștigătoare și intră în cursa pentru marele premiu de 10.000 lei și alte sute de premii.

Pentru marele premiu ai nevoie de 7 coduri înscrie în concurs pe www.feliifine.ro pentru a intra în tragerea la sorți.

Pentru celelalte premii
- bucătărie modernă (voucher 2000 lei) 4 coduri înscrie în concurs

- rucsac picnic (complet echipat pentru picnic) 2 coduri înscrie în concurs

- genată termică (cu produse Reinert Felii Fine (1 cod înscris în concurs)

Campania a început pe 15 septembrie și se va încheia la data de 9 noiembrie 2014.
Read More

Campanie Chio 2014 pe facebook

Campanie Chio 2014 pe facebook
Campania "Elibereaza Xtreme-ul din tine!"se va desfasura in perioada 24 Septembrie 2014 - 28 Octombrie 2014, inclusiv.

Etapele participarii la campanie:


Logarea si autentificarea in aplicatie - un utilizator trebuie:

    sa se logheze pe site-ul chioxtreme.ro folosind contul personal, valid de Facebook
    sa acceseze aplicatia pe chioxtreme.ro

Activitatea in aplicatie - un utilizator poate:

    sa aleaga in fiecare saptamana unul dintre cele 5 personaje cu care sa intre in joc
    sa parcurga probele / provocarile, indiferent de personajul ales, pana la completarea celor 5 super puteri ale personajului:
        Provocarea 1 - sa uploadeze o poza proprie, prin care sa sugereze reactia sa atunci cand mananca chipsurile Chio Xtreme preferate, prin intermediul butonului "Upload poza".
        Provocarea  2 - sa invite 5 prieteni sa intre in aplicatie, folosing butonul "lnvita prieteni" disponibil in aplicatie.
        Provocarea 3 - sa posteze pe profiiul personal de Facebook un status pentru prietenii sai. Postarea va fi un share din aplicatie, prin intermediul butonului "Lanseaza o provocare", insotit de textul scris de user.
        Provocarea 4 - sa cumpere o punga de Chio Xtreme cu sortimentul personajului ales si sa introduca codul de bare de pe spatele ambalajului. Codurile de bare sunt unice pentru fiecare sortiment in parte. Produsele participante sunt:
            Chio Xtreme Chili
            Chio Xtreme Salt & Vinegar
            Chio Xtreme Wasabi
            Chio Xtreme Jalapefío&Cheese
            Chio Xtreme Chipotle&Lime
        Provocarea 5 - sa dea share super-eroului ales de ei pe profilul personal de Facebook, prin intermediul butonului "Share my HERO".
    prin indeplinirea provocarilor de la un super-erou, userul primeste o sansa in tragerea la sorti pentru premiul cel mare. Un user poate acumula un numar maxim de 5 sanse in tragerea la sorti finala, prin indeplinirea provocarilor la fiecare dintre cei 5 super-eroi, incele 5 saptamani de concurs.
    sa inscrie personajul configurat cu super-puteri adunate prin provocarile indeplinite in battle-uri saptamanale cu restul personajelor din aplicatie.
    in urma battle-urilor, userii castiga sanse in tragerea la sorti saptamanala. Rezultatele battle-urilor sunt generate aleator de calculator si pot fi de doua feluri:
        Mesaj succes: Ai invins si ai o sansa in tragerea la sorti!
        Mesaj insucces: Ai fost invins in lupta, mai incearca! (pentru cazul in care mai are personaje disponibile) si Ai fost invins in lupta, dar mai ai sanse! Revina saptamana viitoare pentru a relua luptele! (pentru cazul in care a epuizat personajele eu care se mai poate lupta)
    sa revina in saptamanile urmatoare de joc pentru a alege alte personaje si a repeta  mecanismul de mai sus.

ln cadrul campaniei vor fi acordate urmatoarele premii:

    Premii saptamanale (25x) - se vor desemna prin tragere la sorti din numarul total de sanse acumulate de useri la fiecare super-erou, in saptamana respectiva de joc, 5 castigatori pe saptamana care vor primi un bax Chio Xtreme
    Marele Premiu (1x) - se va desemna prin tragere la sorti 1 castigator la final de campanie care va primi un pachet format din 1 x Mouse Cyborg RAT 7, 1 x Tastatura cu laser Magic-Cube Projection Keyboard si 1 x Casti Skullcandy
Read More

Ceaiul din coji de nuci calmeaza tusea

Ceaiul din coji de nuci calmeaza tusea
Nucile sunt printre cele mai apreciate alimente, acestea fiind folosite de gospodine pentru realizarea a numeroase deserturi, însă sunt folosite şi ca remedii pentru tratarea diferitor boli sau afecţiuni, fie că este vorba de miezul acestor fructe sau cojile lor.
Dacă o gospodină este întrebată de ce este bun ceaiul de nuci, cel mai probabil primul răspuns oferit de aceasta este că e bun pentru circulaţi sângelui deoarece contribuie la subţierea sângelui îngroşat. Însă, pe lângă acest atribut foarte cunoscut, ceaiul din coji de nuci este un posibil remediu deoarece:
Calmează tusea
Ceaiul din coji de nuci este un bun remediu pentru persoanele care vor să scape de tuse.O mână de coji de nucă pot fi puse într-un recipient, este adăugată apă şi pus la foc pentru a da în clocot. Ceaiul se bea cald, nu fierbinte, neîndulcit, îndulcit cu miere simplă sau cu miere cu lămâie.
Evitarea ceaiului fierbinte este indicată deoarece în momentul în care suntem răciţi lichidul ne usucă mucoasa şi poate produce arsuri la nivelul ei, ceea ce poate duce la favorizarea apariţiei bacteriilor.
Tratează ulcerul
Pentru a trata ulcerul este bine să faci un ceai a cărui concentraţie să fie mult mai puternică. Totodată, recomandarea este ca pe stomacul gol, bolnavul de ulcer să ia câteva linguriţe din acest ceai.
Sursă de calciu
Persoanele care consideră că au deficienţă de calciu pot recurge la varianta consumului constant de ceai din coji de nuci. Zilnic este indicat să beţi undeva între o jumătate de litru şi un litru din acest tip de lichid.
Pe lângă tratamentele oferite de cojile de nuci pentru consum intern, acestea pot fi folosite şi pentru tratamente externe. Se pot face frecţii uşoare sau să se aplice comprese din coajă de nucă verde în zonele cu varice.

Cel mai mare organ al nostru, pielea poate suferi de o mulţime de probleme, de la eczeme şi iritaţii până la tăieturi sau arsuri. Din acest motiv, până să ajungi la doctor, pentru a evita orice fel de complicaţie, poţi încerca unele plante tămăduitoare.
Leacuri de tot felul cu mentă

Vara este anotimpul potrivit să profităm de „răcoarea” pe care ne-o conferă preparatele şi remediile pe bază de mentă. Cu aroma sa inconfundabilă, menta este un aliat de nădejde în multe probleme de sănătate, cum sunt cele digestive şi respiratorii.
Read More

Alimente care ard grasimile

Alimente care ard grasimile
Morcovul: Culoarea distinctiva a morcovului este datorita carotenului, o forma de vitamina A care impiedica depunerea grasimilor in organism. Ajuns in intestine, carotenul se transforma in vitamina A si stimuleaza metabolismul contribuind la arderea a cat mai multe calorii. 

Portocala: Datorita  continutului mare de vitamina C, portocalele au un potential ridicat de a arde grasimile. Ele ard caloriile si diminueaza cantitatea de grasime din organism. Acelasi efect il au si alte citrice, cum ar fi lamaile.

Ardeiul: In special ardeiul iute contine capsaicina, un compus chimic care produce mai multi hormoni de stres, ceea ce duce la cresterea ratei metabolice si la un consum mai mare de calorii. Combinarea ardeiului iute cu unele alimente grase poate ajuta la eliminarea kilogramelor in plus.


Marul: Un singur mar pe zi impiedica acumularea de kilograme. Ele contin cantitati mari de vitamina C, care distrug grasimea. 

Sparanghelul: Ajuta la descompunerea grasimii, stimuleaza functia renala si imbunatateste procesul circulator general. Sparanghelul distruge acidul oxalic care lipeste grasimea de celule si permite eliminarea grasimii din sistem.

Broccoli: contine zeci de vitamine si substante nutritive, inclusiv niveluri ridicate de vitamine C, vitamina A, acid folic si calciu. Continutul de fibre al acestei legume implica un consum ridicat de energie in timpul digestiei, ceea ce il transforma intr-un aliment eficient pentru arderea grasimilor.
Read More

www.paulapudding.ro Paula te invita la joaca, introdu codul

www.paulapudding.ro Paula te invita la joaca,  introdu codul
Pentru a participa la campanie trebuie sa achiziţionezi cel puţin un produs participant la campanie
Produsele participante la această Campanie sunt:
* Paula Pudding cu gust de ciocolată cu pete din pudding cu gust de vanilie (4 buc. X 125g) ce conţine un cod unic în interiorul ambalajului;
* Paula Pudding cu gust de vanilie cu pete din pudding cu gust de ciocolată (4 buc. x 125g) ce conţine un cod unic în interiorul ambalajului.
Trimite codul unic prin una din cele 2 modalitati:
* SMS, la numărul 1854
* WEB, la adresa www.paulapudding.ro
Premii:
* 1 x Cameră de super-distracție
* 10 x bicicleta
* 72 x MP3 Player
Participa la concurs
Read More

Concurs biskrem 2014 trimite codul pe biskrem.ro

Concurs biskrem 2014 trimite codul pe biskrem.ro
Campania promotionala “Descopera castigatorul din tine!” va fi lansata la data de 15 septembrie 2014, ora 00:00 si va dura pana la data de 07 decembrie 2014, ora 23:59, inclusiv.

Produsele participante la Campanie sunt biscutii Biskrem cacao de 140 grame, 160 grame si 80 grame cu ambalaj dedicat de promotie “Descopera castigatorul din tine!”. Produsele participante la Campanie vor avea atasat un sticker promotional ce contine un cod unic de participare de 8 caractere alfanumerice.

Campania promotionala se va organiza sub forma unei loterii publicitare, in cadrul careia sunt desemnati castigatorii celor 500 premii instant, 12 premii saptamanale a cate 1000 euro+ marele premiu- excursie pentru 2 persoane in Japonia. Desemnarea castigatorilor premiilor campaniei promotionale (in cazul premiilor saptamanale si Marelui Premiu) si, respectiv, a momentelor castigatoare (in cazul premiilor instant) se va face pe baza unui algoritm electronic, cu ajutorul unui program informatic de extrageri specializat.

Pentru a participa la loteria organizata in cadrul aceastei Campanii, consumatorii trebuie sa achizitioneze oricare produs Biskrem participant cu ambalaj promotional, sa descopere codul unic de pe ambalaj si sa il inscrie in Campanie, in perioada 15 septembrie 2014, ora 00:00 si 07 decembrie 2014, ora 23.59 (inclusiv), prin una din cele 2 modalitati de inscriere:

    prin intermediul site-ului www.biskrem.ro
    prin SMS la numarul 1779, numar cu tarif normal disponibil in retelele Orange, Vodafone, Cosmote;

Fiecare cod unic poate fi inscris in Campanie o singura data, indiferent de modalitatea de inscriere aleasa.

In cadrul Campaniei se vor acorda 513 premii constand in:

    Premi instant
        100 x Kendama
        30 x Sandale japoneze
        70 x Kimono barbati
        90 x Kimono femei
        110 x Evantaie
        100 x Umbrele ninja
    Premii saptamanale
        12 x Premii in bani (1.000 euro)
    Premii finale
        1 x Excursie in Japonia pentru 2 persoane (incluzand transport, cazare si diurna) in valoare de 5.000 euro
Read More

Promotie Lays 15 septembrie - 16 noiembrie 2014 www.retetelays.ro

Promotie Lays 15 septembrie - 16 noiembrie 2014 www.retetelays.ro

Castiga 3 x 25.000 de lei , 56 x 1.000 de lei sau 8 vacante in Europa

Concursul se desfasoara in perioada 15 Septembrie 2014 - 16 Noiembrie 2014

Ce castigi?

3 x 25.000 lei , 56 x 1.000 lei, 8 x vacanta in Europa (Italia - Pisa/ Franța - Paris/ Grecia - Atena/ Spania - Barcelona)

Ce trebuie sa faci?
Achizitioneaza pungile Lays participante la promotie si trimite codul unic + numele uneia din cele 3 retete secrete Lay’s prin SMS la 1828 (numar cu tarif normal) sau inscrie-l pe pagina de concurs retetelays.ro alaturi de datele tale de contact.
Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.
Read More

Condimentele Kamis te premiaza, Razuiesti si castigi

Condimentele Kamis te premiaza, Razuiesti si castigi
Campania „Razuiesti si castigi” se va desfasura la nivel national in perioada 4 septembrie 2014 – 31 decembrie 2014.
Produsele participante la Campanie sunt cele marca KAMIS si GALEO, apartinand KAMIS CONDIMENTE S.R.L..

Prezenta Campanie promotionala se desfasoara sub forma unei loterii, in cadrul careia sunt desemnati castigatorii premiilor. Pentru a participa la loteria organizata in cadrul aceastei Campanii, consumatorii trebuie sa achizitioneze cel putin doua produse participante si la achizia oricaror doua produse vor primi cate un talon promotional. Talonul promotional trebuie completat cu datele personale: nume si prenume, numar de telefon, adresa de e-mail, numarul bonului fiscal. Pe spatele talonului promotional in zona razuibila este inscriptionat fie un premiu instant castigat in magazin, fie un cod unic promotional. In cazul in care pe spatele talonului promotional nu este inscris un premiu instant participantul are posibilitatea sa citeasca codul promotional de pe talon, sa pastreze bonul de casa de la achizionarea produsului si sa inscrie in Campanie codul talonului, in perioada 4 septembrie 2014 – 31 decembrie 2014, prin formularul web la adresa promotie-kamis.ro la sectiunea „intra in cont”.

Fiecare cod poate fi inscris in Campanie o singura data. Un participant identificat unic cu un cont se poate inscrie in Campanie, cu maxim 50 coduri unice.

In cadrul prezentei Campanii promotionale se vor acorda 24.000 premii instant si 4 premii prin tragere la sorti, in total 24.004 premii:

Premiile instant – se acorda pe loc, in magazine si constau in:

    Material promotional supriza Kamis -– 1.500 buc.
    Material promotional surpriza Galeo – 2.500 buc.
    Condiment de la Kamis – 20.000 buc.

Premiile prin tragere la sorti - Masina de tocat marca Heinner – se acorda prin selectarea aleatoare din baza de date cu coduri participante la sfarsitul fiecarei luni, a cate 1 premiu, in total sunt 4 premii constand fiecare in cate un produs Masina de tocat marca Heinner.
Read More

Concurs ClickMania din 19 septembrie 2014

Concurs ClickMania din 19 septembrie 2014
De vineri 19 septembrie castigi instant cu CLickMania. Cumpara in fiecare zi ziarul Click si saptamanal revista Click pentru femei si poti castiga:
* 3 x 20.000 lei
* 30 x 1.000 lei
* 300 x 300 lei
*5 x tv led Full hd
*33 x tableta
* 29 x telefon
* 25 x cuptor cu microunde
* 8 x sejur la Cheile gradistei
* 16.000 abonamente la Clik, DVD cu filme gel de Dus
mai multe detalii pe www.click.ro si in ziarul CLick incepand de vineri 19 septembrie
Read More

Concurs Kinder Bueno trimite codul pe www.teapucatentatia.ro

Concurs Kinder Bueno trimite codul pe www.teapucatentatia.ro
Ce ai zice de o excursie în Peru, Noua Zeelandă sau Las Vegas? Destinații exotice care nici nu îți trec prin cap că ai putea să le vizitezi vreodată. Începe să te apuce tentația, nu? Kinder Bueno îți va mări nivelul de tentație atunci când se vor extrage câștigării super excursiilor la concursul "Tentația în spatele tentațiilor". Consumatorii Kinder Bueno au posibilitatea de a câștiga una din cele 15 excursii în Franța, Italia, Peru, Irlanda, Noua Zeelanda, Tanzania, Islanda, Japonia, Finlanda, Argentina, India, SUA. Valoarea totală a premiilor este de 360.117 RON.
Produsele participante la campanie sunt produsele Kinder Bueno cu etichetă promoțională marcate www.teapucatentatia.ro.
Consumatorii vor trebui să introducă codul descoperit pe eticheta promoțională în formularul de pe www.teapucatentatia.ro în destinația aleasă.
Perioada campaniei: 12.09.2014 - 12.11.2014
Lista câștigătorilor va fi afișată pe www.teapucatentatia.ro.
Read More

Catalog Avon c16 - 2014

Catalog Avon c16 - 2014
Catalog Avon c16 2014 online (brosura Avon c16 2014)
BENEFICII la pachet, special alese pentru tine !
Campania 16/2014:
Campanie trendsetter: 02.10.2014 - 22.10.2014
Campanie națională: 13.11.2014 - 03.12.2014
NOUA COLECȚIE CHRISTIAN LACROIX AMBRE
DE CRĂCIUN DĂRUIM BUCURIE!
BROȘURA AVON TE INSPIRĂ
Caută cele mai inspirate idei de cadouri pentru familie
Read More

www.retetaperfecta.ro Concurs Delikat 2014

www.retetaperfecta.ro Concurs Delikat 2014
Trimite codul promotional de pe pachet prin sms la 1772 sau inscrie l pe www.retetaperfecta.ro si poti castiga unul din premiile campaniei:
* 5.000 premii x 2 suporturi individuale pentru farfurii
* 1 premiu de 40.000 lei
Perioada promotiei 15.09 – 15.12.2014
Participa la concurs
Read More

Catalogul Oriflame c14 - 2014

Catalogul Oriflame c14 - 2014
Catalog Oriflame c14 2014 acum online!
Cum arata noua brosura online Oriflame . Aflati primii acest lucru.

Vom avea si catalogul Oriflame c14 2014 in varianta romaneasca in cel mai scurt timp posibil.

Catalogul Oriflame c15 2014 va fi publicat la noi pe blog in cel mai scurt timp posibil de la data aparitiei.
Vizionare placuta!
Read More

www.mereumaimult.ro Trimite codul Pall Mall

www.mereumaimult.ro Trimite codul Pall Mall
www.mereumaimult.ro Concurs Pall Mall Trimite Codul Si Castiga
Participa si tu la cel mai nou concurs al momentului ,demonstreaza ca esti un fan al Pall Mall si trimite codul de la pachetele de Pall Mall si intra in cursa pentru castigarea unui Mini Cooper , de unde si sloganul concursului “Mai mult decat un Mini Cooper Countryman!
Castigi mii de kilometri de libertate!
Perioada dedesfasura a concursului este 08.09.2014 – 19.10.2014
Premii puse in joc:
 Mini Cooper Countryman
Descopera ce-ti aduc in plus sutele de mii de premii pe care Pall Mall ti le-a pregatit.
Trimite codul Pall Mall prin SMS la 1833 ( numar cu tarif normal in retelele Vodafone, Orange, Cosmote)
sau participa direct de pe internet cu ajutorul paginii oficiale de concurs.
Participa la concurs
Read More

Castigatorilor Superbingo Metropolis din 7 septembrie 2014

Castigatorilor Superbingo Metropolis din 7 septembrie 2014
Pentru revendicarea premiilor trebuie sa sunati la 021.9594 Partida Speciala “5 ani de Super Bingo”din 28 septembrie:
* 500 extrageri
* 50 autoturisme
* 500.000 lei premiu de Super Bingo
Cumpara acum biletele aurii
Partida de Bingo din 7 septembrie 2014 portocalii si albastre
76 – 79 – 38 – 57 – 77 – 71 – 49 – 87 – 53 – 62 – 15 – 50 – 32 – 90 – 35 – 25 – 1 – 37 – 55 – 83 – 81 – Linie Cartonul: 234 Super Linie 15058
78 – 20 – 56 – 68 – 44 – 39 – 84 – 43 – 21 – 52 – 74 – 75 – 72 – 13 – 67 – 80 – 36 – 33 – 69 – 85 – 65 – 29 – 63 – 24 – 59 – 3 – 7 – 60 – 89 – 9 – 64 – 82 – 17 – 51 – 88 – 26 – 34 – 47 – 4 – 48 – 12 -
Bingo Cartonul 1018  Super Bingo  22177
Castigatori taloane
Mandik Alexander – Cluj
Ceaus petru – Olt
Zidarescu Emilia – Bucuresti
Balan Madalina Florentina – Dambovita
Dumitru Sarmiza – Bucuresti
Cascu Daniela – Sibiu
Bulai Victoria – Dambovita
Birsan Sebastian – Brasov
Szabo iuliana – Bihor
lacatus Ramona – Bistrita
Frehtill Nastasia – Calarasi
Chiran Doina
Balan Valentina Vasilica – Spania
Malmare DIna – Dolj
Beldean paraschiva – Alba
Tufaru Georgeta – Vrancea
Apopei ilie – iasi
Banuta Serghei – bacau
Mocanu Lucia – Botosani
Udubasa Paraschiva – Valcea
Mocanu Gheorghe – Vrancea
Dan lica – Satu Mare
Mihail Marian Sorin – Tulcea
Sicomas Paraschiva – Hunedoara
Milea Gheorghe – Constanta
Stanescu Claudiu – Brasov
Chirita Nicolae Catalin – Arges
Zeldesan Cristian – Timis
Gane Marian – Tulcea
Barbu Ion – Dambovita
Moldvay Zsolt bela – Satu Mare
Damian Mihai – Botosani
Jipa COnstantin – Bucuresti
Jureschi Iulica – Suceava
Lungeanu Eugenia – galati
Ene COnstantin – Prahova
Prodea Traian – Sibiu
Faida Alina Jenica – COnstanta
Ionel Catalin Maderean – Cluj
Sanduc Miliodor – Bucuresti
Cojocorasu Dinu – bacau
Darie Daniel – bacau
Sfat Vasile – Salaj
Caliment Natalia – Hunedoara
Dan Luminita – Sibiu
Coman Teodora – buzau
Dumitru Aurelia – Bucuresti
Stanciu oprea Ilfov
harabagiu Maria – iasi
Negrut Ioan – Bihor
marisca Vasile – Maramures
Covatariu Elena – Suceava
pasarica Maria – Ialomita
Florea Nicolae – Prahova
Rotaru Claudia – Timis
Pislaru Andreea – Neamt
Molnar ELiz – Covasna
Lungu Cristea – SUceava
Biro Eniko – Mures
Urezu Didina – Brasov
Chin Claudiu – Arad
Stanga Georgeta – Calarasi
Negrea Nicolae – braila
Pirvu ELena – Bucuresti
Damian ionita – Alba
Starmen Gigi – Dolj
Valcauan Nicu Liviu – Caras Severin
Sfeatcu Niculina – Bucuresti
Basarab Maricica – Galati
Zalceanu Valerica – Hunedoara
Pistol Carmenica – Iasi
Stanciu Octavian – prahova
Pismis Elena – ialomita
Cruceru Catalin – Gorj
Ivascu Gheorghe – prahova
Geamjulin Dumitru – harghita
Cumpana Luminita – Dolj
Anghel Viorica – Bucuresti
Grigore vasile – Bucuresti
Tomulescu MIhai – Gorj
Ana Sorina – Teleorman
martuica mariana – Mehedinti
Liviu laurian – Bucuresti
Visan Lita Florin – Dolj
palade Anisor – Bucuresti
nastase maria – ialomita
Cicic ioana – Teleorman
Tudose Loredana – Buzau
Misan laura – Cluj
Amarioarei Vaisle – Brasov
Cenuse COnstantin – Bucuresti
iacovei maricica – Vaslui
Anghelache Stan – Braila
Gavrila Mioara – Bucuresti
papa Gheorghe – Dolj
Pustai Maria – Mehedinti
palade Corina – Galati
marinas Vasile – Arges
Lupsar nastasia – Bistrita
Vasile Nicolae – Bucuresti
Simandian Beniamin – Italia
karas petre – Bucuresti
Olaru Victor – Bacau
Volosciuc Mihail – Sibiu
DUmitru Sarmiza – Bucuresti
Balan Costica – buzau
Rotundu Iuliu Claudiu – Bihor
Preutu Valeria – NEamt
Popovici Stefan – iasi
Serban Viorica – Arad
Vladau ADrian – Arges
Pop Anuta – Maramures
Ciprian Adrian – TImis
Luca Gheorghe – Olt
Campan FLorica – Bihor
Bonczidai Veronica – Timis
Pascal Gheorghe – Neamt
Joja Nicolae – Constanta
Cordeanu Elena Cristina- Dambovita
Gavanescu ionela ALina – Arges

Taloane Gratuite
Croitoru Florin – Cipru
Taranu Minodora – Bucuresti
Tarau Flori – Bihor
neacsu Veronica – brasov
Dumitrescu ilie – Olt
Cristea Stefania – ialomita
Szerencsi Dorinela – Timis
Gurau Stana – Bucuresti\
pascu Florin – Cluj
Mihai Nicleta – ialomita
Lupu Liuna – Galati
Fofirca Elena – Caras Severin
Balanganu Raluca  – braila
Tifra Viorel – Mures
Constantin Matilda  -bacau
Biris Augustin Botosani
Gheorghe maria – Bucuresti
Boznea Vasilica – braila
Chirca Marian  -Buzau
Voicu Daniela – Arges
Popa Andrei – Hunedoara
Diaconu Costea – Maramures
Moldovan Constantin – Alba
Vasile Elena – Dambovita
Popescu Codruta – Mures
Zimmer Victoria – Bucuresti
Miftodi Toader – bacau
Gurzu Liviu – Bistrita
Maier Ioan  -Satu Mare
Iordache Marcela – Bucuresti
Rusen Valentina – Buzau
pelin georgeta – Galati
Mitroiu Alexandrina – Bucuresti
Neagoescu gheorghe -  Arges
Mihaita COnstantin  -Neamt
Arteni Andreea – Neamt
micu Cornelia – Prahova
Budurean Ioana – Bihor
badarau Mirela – Constanta
Craciun Smaranda – Cluj
Sachin Dumitru – prahova
Ailenei Alexandru  -Suceava
Simici Nicu – Hunedoara
baciu Daniela – Botosani
Nita Vasile – Prahova
Micheu marin – Mures
Chiru nico – buzau
Suciu maria – Alba
Ionescu Elena – Bucuresti
Vidroiu maria – Arges
idita Adelina Elena – Dolj
Stefan ion – giurgiu
pavelescu Elvira – Valcea
Dan margareta – Tulcea
Roman Mihai -  Maramures
Stoean Ilie – braila
Dascalu Florin  -Dambovita
Dragomir Stefan – Dolj
braicu Aurelian – Bucuresti
Paun SOfica – Ilfov
Tonu Marin – Valcea
Maxim Mihai – COnstanta
Spataru Mihaita – Teleorman
Anghelus Liviu – iasi
Vafiasis Nicoleta – Bucuresti
Tapuc Cristina – Suceava
Spinu Elena – Bistrita
Tataru Elena – Neamt
Sfetcu Elena – Dambovita
Stanescu Dan – Dambovita
Gradinaru Gheorghe – Bucuresti
Angheluta Andrei Silviu – Bucuresti
Capatana Sorin – Teleorman
Drug Florica – Timis
Stan Florin George – Bucuresti
Iliescu Lucretia – Dolj
Costin marinela – Constanta
Crisu Denisa – Dolj
Simion laurentiu – Calarasi
Read More

Concurs Unisol 1 septembrie - 15 noiembrie 2014

Concurs Unisol 1 septembrie - 15 noiembrie 2014
Cumpără orice produs Unisol și înscrie pe www.conserve.bucatarulunisol.ro cuvântul Unisol urmat de numărul bonului de casă, și poți câștiga prin tragere la sorți unul din sutele de premii puse în joc.
10.000 lei pentru o bucătărie nouă
100 tichete cadou (în valoare de 200 lei)
100 baxuri de ulei Unisol
100 șorțuri de bucătărie Unisol
Promoția se desfășoară în perioada 1 septembrie - 15 noiembrie 2014.
Regulamentul oficial este disponibil în mod gratuit pe conserve.bucatarulunisol.ro sau pe pagina de Facebook  Unisol ulei de prima presa.
Pentru a participa la promoție, participantul trebuie să cumpere orice produs Unisol (1L, 2L, 5L, 10L) și să înscrie cuvântul Unisol, urmat de numărul bonului de casă, prin SMS la 1843 sau online pe conserve.bucatarulunisol.ro.
Read More

Cele mai stranii locuri din lume

Cele mai stranii locuri din lume
Fără îndoială, oamenii sunt creaturi fascinante, plămădite din rațiune, suflet și materie, capabile de săvârșirea unora dintre cele mai remarcabile frumuseți. Nenumărate exemple prezentate în lume certifică incontestabil potențialul creator de bine al umanității.
Această dimensiune admirabilă nu pare însă a exclude deprinderile aflate la antipodul său, aceleași creaturi divine virând cu lejeritate și spre grotesc, pe care îl modelează cu o măiestrie similară. Iată câteva exemple ale celor mai sinistre locuri de pe Pământ, atent conturate de sumbrul geniu omenesc.
Muzeul de Istorie Medicală Mutter
A fost fondat în 1858, în orașul Philadelphia, de către medicul Thomas Mutter, pentru a-i iniția pe studenți în tainele anatomiei și ale anomaliilor pe care corpul uman le poate avea.
Muzeul este unul al patologiei, al vechilor instrumente medicale și al exponatelor medicale. Instituția este cunoscută pentru colecția de cranii, dar prezintă și numeroase elemente biologice unice. Între acestea cadavrul unei femei transformate în leșie în pământul în care a fost îngropată, gemeni siamezi ce împart același craniu, un copil cu două cranii și alte exponate hidoase.
Laguna Truk
O mare parte din fosta flotă aviatică japoneză zace în prezent în adâncurile Lagunei Truk, din Micronezia, din Pacific. Fundul acestei lagune este acoperită aproape în întregime de epave ale vaselor de război scufundate în 1944. Mulți scafandri se tem de influența nefastă a spiritelor echipajelor care nu și-au părăsit niciodată nava. Mulți scafandrii nu se mai întorc la suprafață din aventurile lor subacvatice.
Piața de vrăjitorie din Sonora, Mexic
Vrăjitoarele din Sonora stau ca niște statui de piatră și așteaptă răbdător în micile lor dughene din piațeta mexicană, veșnic înconjurate de un aer sumbru. Atunci când nu meditează sumbru, își promovează cu pricepere marfa și harul, făgăduindu-le clienților că pot scăpa de sărăcie sau de infidelitate. Oricine poate cumpăra de aici statuete blestemate, poțiuni misterioase, sânge de reptilă sau păsări-colibri mumificate pentru a stimula norocul.
Insula Paștelui, Chile
Insula Paștelui reprezintă una dintre cele mai misterioase insule de pe Pământ. Deși se află în Pacific, la 4200 km depărtare de Chile este considerată teritoriu al acesteia. Insula este cunoscută pentru Moai, statuile uriașe sculptate în piatră, cu un aspect misterios, cu privirile îndreptate spre cer. Nimeni nu le știe autorii, carea fost soarta lor și ce reprezintă acestea.
Niciun locuitor al insulei nu cunoaște arta prelucrării acestora și nici pentru ce au fost sculptați acești coloși, înalți de 20 metri și grei de 90 de tone. Uriașele statui au fost transportate 20 de kilometri de la cariera unde au fost sculptați până la locul unde se află în prezent, lucru de nerealizat astăzi.
Mlaștina Manchac, Louisiana
Este cunoscută sub numele de mlaștina fantomelor. Există credința că această mlaștină a fost blestemată de către o adeptă a cultului voodoo, atunci când localnicii au întemnițat-o pe motiv de vrăjitorie. După presupusul blestem al vrăjitoarei, trei sate din apropiere au fost măturate de un uragan. În prezent locul este nelocuit.
Catacombele Parisului
Ele reprezintă un faimos osuar subteran. Pereții sunt înțesați cu oase și cranii. Galeriile de oase, așezate pe trei niveluri, au o lungime de 187 km. Se spune că armate de zombi și vampiri patrulează prin ele.
Casa Winchester din San Jose, California
Misterioasa casă este colosală și plină de mister. Se pare că o ghicitoare i-a spus cândva lui Sarah Winchester, moştenitoarea unei companii care producea arme, că va fi bântuită de fantome pentru tot restul vieții sale, așa că va trebui să plece din localitatea natală în Connecticut și să călătorească spre vest, unde va avea să construiască o casă foarte mare, a cărei ridicare să dureze pe toată durat vieții femeii.
Construcția a început în San Jose, în 1884 și a durat încă 38 de ani cât a mai trăit Sarah.
În prezent clădirea este locuită de fantome ale nebuniei ei, cu scări care duc la tavan, uși în mijlocul pereților, candelabre uriașe și carlinge înfipte în grinzi. Din pricina decorului sumbru, chiar și cei sceptici cu privire la fenomenul poltergeist, susțin că au auzit sau au văzut lucruri ciudate în timpul vizitelor făcute.
Domeniul lui Mary King, Edinburgh
Este vorba de câteva străzi cu trecut sumbru. Victime ale ciumei au fost lăsat să moară pe străzi. Turiștii care vizitează strania locație susțin că o entitate invizibilă îi atinge în mod sesizabil. Localnicii susțin că vinovată pentru această situație este o fată pe nume Annie. Ea a fost lăsată în oraș de către părinții săi și a căzut victimă ciumei.
Abatia din Thelema, Sicilia
Este vorba despre un stabiliment în 1920, de către infamul ocultist Alister Crowley și folosit de acesta pe post de templu pentru organizarea unor ritualuri păgâne. El a vrut să facă o școală de magie, de practici ritualice de adorație a soarelui. În jurul său au început să planeze suspiciuni privind orgiile sexuale, ritualuri satanice de sacrificare a copiilor. Astăzi zona este dezafectată și concentrează în jurul său o energie grea și cu rezonanțe malefice.
Prypiat, Ucraina
Este un oraș părăsit , de lângă Kiev. Orașul a fost părăsit în 1986, în urma catastrofei de la Cenobîl. Chiar dacă orașul a fost părăsit, câțiva locuitori au rămas să locuiască în Prypiat. Pe frontispiciul caselor unde locuiesc această mică comunitate, scrie că proprietarul acestei case trăiește aici.


Read More

Castiga o casa cu mansarda + masina Ford B-MAX sau alte premii saptamanale

Castiga o casa cu mansarda + masina Ford B-MAX sau alte premii saptamanale
Castiga o casa cu mansarda + masina Ford B-MAX sau alte premii saptamanale
Concursul se desfasoara in perioada 29 August 2014 – 15 Martie 2015
Concurs hailacasa.ro
Ce castigi?
1 x masina Ford B-MAX + casa cu mansarda in localitatea Giulia, 2 x Set Foarfeca si Scafa Gardena + memory stick 16 GB Lafarge + 5% reducere RCA la Otto Broker, 1 x Pix si Breloc Gardena + Tricou Ursa + memory stick 16 GB Lafarge + 5% reducere RCA la Otto Broker, 2 x Rucsac termoizolant Velux + memory stick 16 GB Lafarge + 5% reducere RCA la Otto Broker, 2 x sapca Isomat + geaca Isomat + memory stick 16 GB Lafarge + 5% reducere RCA la Otto Broker, 2 x Carucior pentru furtun 70m Roll-Up Gardena, 2 x Borseta + vesta Isomat, 1 x Umbrela de gradina Metigla, 1 x Pachet produse savana (savana Teflon 12 L + amorsa 5L), 1 x Pix + Breloc Gardena + memory stick 16 GB Lafarge + Pachet special Otto Broker 1(5% reducere RCA + Contract Asistenta Non Stop pe 1 an gratuit), 1 x Memory stick 16 GB Lafarge + Pachet special Otto Broker 2 (5% reducere RCA + Contract Asistenta Non Stop pe 1 an gratuit), 1 x Pachet produse savana (savana superalba 15L + amorsa 5L + salopeta savana), 2 x Memory stick 16 GB Lafarge + Pachet special Otto Broker 1 (10% reducere RCA + Contract Asistenta Non Stop pe 1 an gratuit), 1 x Pachet produse savana 3 (savana superalba 15L + amorsa 5L + 3 coloranti), 1 x Pachet produse savana 4 (savana superalba 8.5L + 2 amorse 1L + 3 coloranti)
Ce trebuie sa faci?
Intra in contul tau pe hailacasa.ro. Daca nu ai cont, Click aici pentru a te inregistra.
Alege si achizitioneaza terenul + proiectul arhitectural care vor sta la baza constructiei locuintei tale + inscrie-te in joc.
Parcurge fiecare nivel al jocului corespunzator unei etape distincte + atrage capitalul necesar achizitiei materiei prime si a materialelor necesare realizarii constructiei prin urmatoarele modalitati si strange cat mai multe puncte:
Recomanda aplicatia de joc prietenilor tai de pe Facebook sau/si prin email;
Viziteaza paginile de Facebook ale partenerilor de organizatorului integrati in aplicatie;
Raspunde la intrebarile testelor de la sfarsitul fiecarei etape;
Achizitioneaza produsele / materialele necesare executiei constructiei si/sau amenajarii locuintei de la unii dintre partenerii concursului.
Pentru mai multe detalii acceseaza Regulament.
Read More

Sony Xperia Z3 Compact, specificatii

Sony Xperia Z3 Compact, specificatii
Sony a prezentat in deschiderea targului de tehnologie IFA Berlin noile sale telefoane.

Sony ataca in forta targul de tehnologie IFA Berlin. Compania a anuntat noul Sony Xperia Z3, la doar 6 luni dupa prezentarea lui Xperia Z2. Am vazut de asemenea si noul Xperia Z3 Compact, dar si un telefon destinat celor cu buget redus, Sony Xperia E3.

Si acum specificatiile:

Sony Xperia Z3 are un ecran de 5,2 inch, la fel ca modelul precedent, un cip Snapdragon 801 cu procesor quad-core la 2,5GHz, 3 GB de RAM si unitate de procesare grafica Adreno 330. Ecranul este de 1080p, asadar nu a aparut rezolutia 2K despre care s-a vorbit la bursa zvonurilor. Noul Sony Xperia Z3 este un pic mai subtire si mai usor decat Sony Xperia Z2. Compania a taiat 1mm din grosimea aparatului si 11 grade. Smartphone-ul va fi disponibil in mai multe variante de culoare, pe langa alb si negru. Bateria este de 3100mAh.

Sony Xperia Z3 Compact este un fel de Z3 de dimensiuni reduse. Telefonul pastreaza procesorul si unitatea de procesare grafica a fratelui de dimensiuni mai mari. Sony Xperia Z3 a primit un ecran de 4,6 inch, cu 0,3" mai mare decat Z1 Compact. Rezolutia ramane la 720p. Mai gasim 2 GB de RAM si o baterie de 2600mAh. Telefonul acesta ar urma sa fie in culori mai tineresti decat Sony Xperia Z3.

Cel de-al treilea model, Sony Xperia E3, destinat celor cu buget redus, are un ecran de 4,5inch la 480x854p, procesor quad-core la 1,2GH, 1GB de RAM, 4 GB de spatiu si Adreno 305. Vine cu camera principala de 5MP si secundara 1,3MP, plus o baterie de 2330mAh.
Read More

Plante plante pentru o digestie buna

Plante plante pentru o digestie buna
Cele mai bune plante folosite pentru ceaiuri care ajută la digestie
Ca să nu ţi se facă rău după ce ai mâncat mult, poţi apela la anumite ceaiuri care au rolul de a uşura digestia. Eficienţa plantelor medicinale a fost dovedită încă din antichitate şi aduc multe beneficii dacă ştii când să le foloseşti. O cană de ceai cald fără zahăr, consumat după fiecare masă, vă ajută la digestie.
Iată câteva plante care nu trebuie să vă lipsească din casă şi vă sunt de ajutor atunci când aveţi probleme cu digestia:
Sunătoarea – ceaiul de sunătoare este printre cele mai bune ceaiuri pentru digestie. Ajută la funcţionarea normală a sistemului digestiv, prin protejarea mucoasei gastrice, stimularea producerii şi eliminării de bilă, susţinerea funcţiilor hepatice, precum şi pentru reducerea spasmelor care apar la nivelul tractului intestinal sau eliminarea tendinţei de evacuare rapidă a scaunului.
Ceaiul verde – favorizează tranzitul intestinal şi în plus consumat cu regularitate ajută şi în curele de slăbire, fiind cunoscut faptul că blochează asimilarea grăsimilor şi ţine departe kilogramele.
Menta – ceaiul din mentă favorizează de asemenea digestia, combate diareea, ameliorează durerile de stomac iritante. Acest ceai nu trebuie să se consuma în exces deoarece apare riscul de constipaţie.
Ghimbirul – tizana din ghimbir previne balonarea şi flatulenţa. De asemenea, acestă infuzie are şi rol anti-vomitiv.
Muşeţelul – o cană de ceai de muşetel cald luptă împotriva arsurilor stomacale, balonării şi durerilor de stomac.
Chimenul – tizana din chimen ameliorează senzaţiile de arsură la stomac. Pentru a prepara un astfel de ceai, se toarnă o cană de apă caldă peste o linguriţă şi jumătate de chimen .
Read More

Brosura Lidl 8 septembrie - 19 octombrie 2014

Brosura Lidl 8 septembrie - 19 octombrie 2014

Colecționează toate cele 24 de figurine  haioase
La cumpărături de 50 ron
intră si tu în joc!
primesti 1 figurină stikee!
din 08 septembrie, doar la lidl
în limita stocului disponibil
StikeezTM este o marca inregistrata Zing.
Punguță colecționare Album colecționare
Read More

Numere norocoase LOTO 6/49 din 4 sptembrie 2014

Numere norocoase LOTO 6/49 din 4 sptembrie 2014
Numere LOTO 6 din 49, 4 SEPTEMBRIE 2014! LOTO 6/49, JOKER şi NOROC! La LOTO 6 din 49, categoria I aduce un report în valoare de peste 23,5 milioane lei (aproape 5,4 milioane euro). La JOKER, la categoria I, reportul este de peste 14,8 milioane lei (aproximativ 3,36 milioane euro). La NOROC este în joc un report cumulat de aproximativ 840.000 lei (peste 190.000 euro).
Numere LOTO 6 din 49, JOI, 4 SEPTEMBRIE 2014! LOTO 6/49, JOKER şi NOROC DE LA ORA 18.00!
LOTO, LOTO 6 din 49: 8, 22, 48, 27, 21, 16
LOTO, NOROC: 1537144
LOTO, JOKER: 1, 22, 11, 37, 7 – 14
LOTO, NOROC PLUS: 787211
LOTO, SUPER NOROC: 411794
LOTO, LOTO 5/40: 34, 2, 29, 9, 3, 6
Read More

Concurs Delma septembrie - decembrie 2014 www.delma.ro

Concurs Delma septembrie - decembrie 2014 www.delma.ro
Concurs margarina Delma 2014 pe www.delma.ro
Castiga 10.000 de lei sau 115 aparate pentru micul-dejun (toaster, plita si cafetiera)
Concursul se desfasoara in perioada 01 Septembrie 2014 - 24 Decembrie 2014

Ziua buna cu Delma Sandvis se cunoaste! Bucura-te de cele mai delicioase dimineti impreuna cu Delma Sandvis si castiga premiile noastre: o masina de mic dejun pe zi sau marele premiu in valoare de 10.000 de lei!

Inscrie codurile promotionale de pe pachetele Delma Sandvis in formularul alaturat sau prin SMS* la numarul scurt 1870 si pastreaza capacul produselor pentru validare.

*numar cu tarif normal valabil in retelele Orange, Vodafone si Cosmote.

Mult succes si nu uita ca premiul bun

face micul-dejun!

Ce castigi?
1 x 10.000 lei, 115 x aparat de bucatarie multifuncional

Ce trebuie sa faci?

Achizitioneaza minim un produs Delma Sandviș participant la promotie si introdu codul promoțional de pe pachete în formularul de pe pagina de concurs delma.ro alaturi de datele tale de contact sau prin SMS la 1870 (numar cu tarif normal).

Regulament
Read More