Extraterestrii sunt la un pas sa invadeze lumea

Extraterestrii sunt la un pas sa invadeze lumea
Dalai Lama atenționează omenirea că extratereştrii sunt la un pas să invadeze lumea. Forma fizică a acestora va fi un șoc pentru noi, oamenii, susține Dalai Lama. Invitat la Universitatea Portland, Oregon, acesta a susținut un discurs care a rămas memorabil.
Discursul său este nu numai șocant dar și îndrăzneţ, ținând cont că majoritatea personalităților evită să facă astfel de anunțuri în public. Chiar dacă au forme diferite, continuă el, simțurile lor sunt asemănătoare cu ale noastre.
După acest impact cursul omenirii se va schimba fundamental. Conform specialiștilor nu distanțele spațiale ne despart de extratereștrii, ci timpul. Cu siguranță, aceste hipercivilizații sunt mult mai vechi decât cea a noastră. Se spune că această diferență ar fi de miliarde de ani.
Este greu de recuperat această perioadă imensă de timp, în care extratereștrii au progresat enorm. Începând cu anul 2011, specialiștii de la NASA s-au alăturat unei campanii la nivel global, pentru conștientizarea populației, vis a vis de existența și posibilitatea unei invazii a extratereștrilor. Sunt specialiști care susțin că extratereștrii ne observă și ne monitorizează din umbră și că vor interveni numai atunci când se va produce o catastrofă naturală. După catastrofă va urma invazia lor.
Marina rusească a declasificat, de curând, documente care atestă în ultimii 50 de ani, de câte ori s-a confruntat marina rusească cu extratereștrii. Cercetătorul rus Azhazha, specialist in ufologie, a constatat faptul că mai mult de jumătate din întâlnirile pe care le-au avut rușii cu extratereștrii, s-au petrecut în ape, mări, oceane. Un submarin rus care avea o misiune în Oceanul Pacific, a detectat pe fundul oceanului, șase obiecte neidentificabile, care se mișcau cu viteze amețitoare.
Echipajul rus a scos la suprafață submarinul, pentru a evita o urmărire. Obiectele neidentificate au ieșit din apă, după care și-au luat zborul. În câteva secunde au dispărut. Se știe că deplasarea în apă este foarte anevoioasă. Un submarin de ultima generație se deplasează cu 20 de noduri pe oră. Martorii acestui eveniment, au consemnate în aceste rapoarte că obiectele neidentificabile se deplasau cu 300 de noduri pe oră. În 1982, un grup de pescari a alertat autoritățile după ce au observat pe fundul Lacului Bakal, niște lumini foarte puternice.
Au fost aduși scafandri, care la o adâncime de 50 de metri, s-au întâlnit cu umanoizi, îmbrăcați în costume argintii.
S-a iscat o adevărată luptă, în urma căreia patru scafandri au fost omorâți, iar alți trei au fost răniți. Sunt specialiști care susțin că extratereștrii au baze secrete nu numai în subteran, ci și pe fundul apelor. Au fost date publicității niște note ale fostului șef FBI, Edgar Hoover, care își exprimă nemulțumirea că serviciile secrete militare nu dau acces liber celor de la FBI, pentru a studia anumite dovezi care s-au recuperat din locurile unde s-au întâmplat incidente cu extratereștrii.
Paul Hellyer, Canada, fost ministru al apărării a făcut o declarație șoc. De peste jumătate de secol, OZN-urile zboară nestingherite în văzduhul planetei. NASA a primit ordin ca până în 2020 să realizeze o bază pe Lună, în scopul de a monitoriza navetele spațiale care vin spre Pământ. El a continuat spunând că acum câțiva ani, extratereștrii ne-au avertizat cu privire la drumul pe care l-a ales omenirea. Ei s-au oferit să ne ajute, însă unii dintre noi, am interpretat acest lucru ca o amenințare. Oamenii au decis mai întâi, să tragă asupra lor. După care, am început să avem dispariții sau accidente misterioase.

Read More

Reptilienii sunt o rasa antica pe Pamant

Reptilienii sunt o rasa antica pe Pamant
Micul orășel Dulce este situat în nord-vestul statului New Mexico. Orășelul are o populație de 900 de oameni. El se găsește în rezervația indienilor jicarillos. Baza militară de aici găzduiește extratereștrii și agenți guvernamentali. Paul Benewitz, președintele unei companii științifice, a dat mai multe informații despre această bază secretă.
Baza a fost construită în 1947. La construcția bazei au fost folosite materiale extraterestre. Sunt construite lifturi fără cabluri. Pentru utilizarea acestora se folosește energia câmpului magnetic. În zonă s-au construit lacuri artificiale, pentru energia electrică din această bază. Lungimea bazei este de peste un kilometru. De aici, decolează faimoasele elicoptere Black, implicate în mutilări de animale.
În această bază extratereștrii fac experimente pe oameni și pe animale. Extratereștrii, pe baza ADN-ului animal și uman, crează umanoizi. Există peste o sută de ieșiri secrete și peste 3000 de camere de supraveghere, care asigură securitatea din zonă. Baza este condusă de un Consiliu. Legătura cu CIA este ținută în permanență. Sunt șapte etaje. Extratereștrii utilizează etajele 5-6 și 7.  Orice individ care intră acolo este complet dezbrăcat și cântărit. I se dă un cod și orice schimbare de greutate a acestuia duce la declanșarea alarmei.
La nivelul al patrulea, studiile și cercetările se bazează pe aura umană, hipnoză, telepatie.  La nivelul al șaselea sunt laboratoarele unde se fac experimente. Conform unui cercetător, care a lucrat în acele laboratoare, rezultatele experimentelor sunt înspăimântătoare. Oameni cu trei picioare, ființe jumătate om, jumătate caracatiță, reptile umane, oameni șopârlă. Sunetele pe care le scot aceste ființe sunt înfricoșătoare.
La nivelul al șaptelea, sunt conservate în diverse soluții capete, embrioni, trupuri umane. Extratereștrii de la Dolce se consideră primii locuitori ai Terrei și susțin că se trag din încrucișarea dintre Homo Sapiens cu o specie umanoido-reptilă. Această specie a fost creată de către ființele numite Draco
După ce sunt răpiți, oamenilor li se fac implanturi, li se prelevează piele, spermă, ovule, ADN. Grație implantului, oamenii se supun acestor experimente, fără să riposteze. După terminarea experimentului, subiectul nu-și mai amintește nimic. Trădează totuși privirea pe care aceștia o au și un surâs permanent, stupid.
Un ofițer care a lucrat în aceste laboratoare vorbește despre faptul că rasa de extratereștrii de la Dolce sunt reptiloizi. Casta conducătoare a extratereștrilor sunt reptilienii. Ei sunt ființe albe sau bej, denumite Draco. Altele sunt verzi sau maro.    Reptilienii sunt o rasă antică pe Pământ.

Sunt cercetători care susțin ideea că tunelele extraterestre sunt construcții ale rase antediluviene, care au trăit înainte de Potop. Ei atinseseră un nivel foarte înalt de dezvoltare, dar au fost nevoiți să se retragă în subteran, odată cu Potopul.
Sunt fizicieni care susțin că întâmplările din Triunghiul Bermudelor sunt efectul unor experimente atlante care au dus la o scădere electromagnetică și implicit au creat dezechilibre spațiu-timp. Și stratul de ozon al Terrei a fost de asemenea afectat tot de navele spațiale extraterestre, susțin unii cercetători. Ofițerul care a dat acest interviu nu mai locuiește în SUA, din motive de securitate pentru viața sa.

Read More

Trimite codul Lidl Deluxe 2014 pe www.deluxe.lidl.ro

Trimite codul Lidl Deluxe 2014 pe www.deluxe.lidl.ro
Trimite codul Lidl de pe cardul razuibilParticipantii se pot inscrie in Campanie oricand, incepand cu data de 24 noiembrie 2014(ora 8:00:01) si pana la data de 26 decembrie 2014 (ora 23:59:59).
Participantii vor trimite Codurile in oricare dintre urmatoarele doua modalitati:
- Prin expedierea, in perioada 24 noiembrie 2014 (ora 00:00:01) si pana la data de 26
decembrie 2014 (ora 23:59:59), a unui SMS la 1841 (tarif normal in retelele Orange, Vodafone si
Telekom) continand codul unic promotional primit la casele de marcat, prin intermediul cardului
razuibil.
Online, prin completarea unui formular de creare cont disponibil la accesarea website-ului
deluxe.lidl.ro

In cadrul Campaniei, un participant poate castiga urmatoarele premii:
• 35 premii constand in vouchere de cumparaturi la LIDL in valoare de 30 lei, cate maxim 7
astfel de premii in cadrul unei saptamani de Campanie;
• un premiu constand intr-un smartphone Samsung Galaxy S4 mini, pe toata durata
Campaniei
• un premiu constand intr-o tableta Samsung Galaxy Tab 4, pe toata durata Campaniei
• un premiu constand intr-un smart TV LED full HD, 80 cm, Samsung, pe toata durata
Campaniei
• un singur premiu constand in cumparaturi la LIDL pentru un an de zile, pe toata durata
Campaniei
• un singur premiu constand intr-un brad de Craciun de lux, pe toata durata Campaniei.
Lista castigatorilor
Read More

Beneficiile ceaiului de soc

Beneficiile ceaiului de soc
Socul (Sambucus nigra) este o planta medicinala utilizata din cele mai vechi timpuri si pana astazi cu bogate efecte terapeutice puternice. Aceasta poate ajuta la tratarea a multor afectiuni ale corpului. Ceaiul de soc este recunoscut pentru proprietatile sale de detoxifiere si slabire, avand un efect diuretic acesta este recomandat in dietele de slabit. Florile de soc au efect diuretic, antiinflamator, laxativ, proprietati antivirale si antiseptice in timp ce fructele de soc au proprietati antioxidante.

Florile si frunzele de soc au un continut bogat in rutin, hiperozid si izocuercitin. Florile mai contin pectine, glicozide, taninuri, saruri minerale, sapine, uleiuri esentiale, si vitamina C in timp ce fructele de soc contin taninuri si antociani cum sunt sambucianin, sambucin, crisantemin precum si alte cianidine sau glicozide.

Beneficiile ceaiului de soc

Pe langa detoxifiere si slabire ceaiul de soc (infuzie) mai are o varietate de beneficii pentru sanatatea noastra:

– florile de suc sunt utilizate in mod traditional pentru a trata gripa, raceala, sinuzita, febra, diverse probleme respiratorii.

– un ceai de soc consumat zilnic va intareste semnificativ sistemul imunitar

– fructele au efect analgezic si laxativ fiind foarte eficiente in constipatie

– cu un ceai de soc preparat din fructele si florile acestuia va preveniti corpul de cancer si va mentineti sub control tumorile benigne.

– ceaiul de soc stimuleaza semnificativ circulatia sanguina si intreg sistemul imunitar

Prepararea unui ceai de soc

Modul de preparare clasic al unui ceai de soc sanatos este infuzia. Astfel se adauga in aproximativ 250 ml de apa o lingurita de flori de soc dupa care se pastreaza vasul acoperit timp de 5 minute. In functie de gus puteti sa il indulciti de miere de albine. Pentru slabire si detoxifierea organismului se consuma cam 3 cani de ceai de soc pe zi dupa fiecare masa. Pentru a trata starea de raceala sau gripa ratia poate creste pana la 6-8 cani de ceai de soc zilnic.

Contraindicatii

Tinctura din fructe de soc nu trebuie sa se administreze nediluata, aceasta trebuie mereu sa se dilueze cu apa. Acest preparat este contraindicat in diaree acuta sau cronica, colita de fermentatie. Fructele de soc sunt foarte puternice remediu, astfel in cazul ingerarii unei cantitati mari (cam peste 200 de grame de fructe sau 200ml de tinctura) pot aparea simptomele intoxicatiei cu soc: diaree, voma, deshidratare, arsuri gastrice, o stare generala alterata.
Read More

Brosura/Catalog Oriflame C1 ianuarie 2015

Brosura/Catalog Oriflame C1 ianuarie 2015
Catalog Oriflame c1 2015 ianuarie.
Avem primul catalog al anului 2015, reduceri peste reduceri.
Pentru
La Oriflame, daca doriti sa adaugati in comanda CATALOG / CATALOAGE iata codurile: (mare atentie la numarul campaniei)
Catalog Oriflame C1 2015 Cod: 719501 2,50 LEI
Set 5 Cataloage C12015 Cod: 712501 10,00 LEI
Set 10 Cataloage C16 2014 Cod: 713501 15,00 LEI
Set 20 Cataloage C16 2014 Cod: 714501 25,00 LEI
Read More

Mamaliguta cu branza si smantana

Mamaliguta cu branza si smantana
Ingrediente:

1 l de apa
foarte putina sare
faina de porumb cat cuprinde
cca 300 gr branza de vaca
cca 200 gr smantana

Mod de preparare:

Se pune apa la fiert cu sarea si foarte putina faina presarata. In momentul in care da in clocot, se adauga treptat faina. Se amesteca folodind un tel sau facalet. Dupa ce a fiert suficient, se rastoarna mamalia intr-o farfurie plata.
Se faramiteaza cu furculita branza intr-un bol, se adauga smantana si putina sare. Apoi se omogenizeaza.
Se iau cateva linguri de mamaliga, se pun pe alta farfurie, iar alaturi niste branza cu smantana. Se poate decora fie cu ardei gras rosu, fie cu frunze de marar si patrunjel.
Dupa preferinte, se pot pune in farfurie si cateva jumari sau oua ochiuri.
Read More

www.yourcode.ro Introdu codul Marlboro Concurs 2014 - 2015

www.yourcode.ro Introdu codul Marlboro Concurs 2014 - 2015
Campania promoţională „Câştigă următorul nivel de confort cu Marlboro Touch!” va începe pe data de 17 noiembrie 2014, ora 00:00:00 şi se va derula zilnic în intervalul orar 00:00:00 – 23:59:59 (inclusiv), până la data de 11 ianuarie 2015, ora 23:59:59 (inclusiv).

La Campania promoţională participă următoarele variante de pachete de ţigarete Marlboro: Marlboro Touch 6 şi Marlboro Touch 4, care conţin tipărite în interiorul capacului pachetului, coduri unice formate din 8 caractere alfanumerice.

Pentru a participa la prezenta Campanie promoţională, adulţii fumători trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:

    Să cumpere minimum un pachet de ţigarete participant la campanie;
    Să înscrie o singură dată în Campania promoţională codul unic:
        tipărit în interiorul capacului pachetelor de ţigarete participante la Campania promoţională;
        bonus primit prin comunicare e-mail şi / sau SMS;

Înscrierea în Campania promoţională a codului unic se poate face prin una din următoarele modalităţi puse la dispoziţie de Organizator:

    prin SMS, la numărul scurt 1848;
    prin website-ul de introducere coduri şi informare utilizat în Campania promoţională, respectiv yourcode.ro;
    prin intermediul platformei digitale „BeFirst”,

În cadrul acestei Campanii promoţionale se vor acorda în total 66 de premii, împărţite astfel:

    56 x Premii zilnice constând în următoarele 2 tipuri de premii:
        28 x Telefon iPhone 6
        28 x Smartwatch
    Premii săptămânale constând în participarea la Festivalul de muzica Tomorrowland 2015, Belgia pentru cei 8 câştigători şi însoţitorii acestuia (1 însoţitor adult pentru fiecare câştigător), ce se va desfăşura pe parcursul anului 2015 - într-una din lunile ianuarie - decembrie 2015 (inclusiv).
    Premii lunare constând in Excursie în regiunea Laponia, Finlanda, pentru cei 2 câştigători şi însoţitorii acestora (1 însoţitor adult pentru fiecare câştigător), în perioada ianuarie - decembrie 2015 (inclusiv).
regulament
Read More

Tratamente cosmetice cu miere

Tratamente cosmetice cu miere
Cele mai multe dintre noi aruncam banii pe tot felul de produse cosmetice scumpe care promit minuni dar care, din pacate, nu functioneaza atat de bine precum ne-am fi dorit. Insa avem prin casa tot felul de lucruri care ne pot ajuta sa economisim bani si sa ne pastram frumusetea, dar nu le folosim. Ce-ai zice sa schimbam asta?
Iata cateva dintre cele mai cunoscute utilizari cosmetice ale mierii, 100% eficiente!
Masca de fata hidratanta
Mierea atrage umezeala din aer in piele si asigura pastrarea sa in straturile pielii, unde este nevoie cel mai mult pentru a hidrata. Pentru o hidratare de durata, intinde pe fata curata o lingurita de miere cu varf si las-o sa actioneze timp de 20 de minute. Clateste fata cu apa calduta.
Solutie pentru pori curati
Enzimele din miere curata pielea si ajuta porii sa ramana curati. In plus, proprietatile sale antibacteriene previn acumularea de bacterii ce pot duce la dezechilibrul pielii si la aparitia cosurilor sau a punctelor negre. Pentru o curatare eficienta a tenului, amesteca o lingurita de miere cu doua lingurite de ulei de jojoba sau ulei de nuca de cocos pana cand amestecul este consistent. Aplica pe fata curata si maseaza usor cu miscari circulare, evitand zona ochilor. Clateste cu apa calduta.
Exfoliant pentru piele sensibila
Cum am spus si mai sus, mierea este plina de antioxidanti si enzime, dar si de alti nutrienti care granesc, curata si hidrateaza pielea. Amestecand-o cu bicarbonat de sodiu, care este un exfoliant delicat, creezi un scrub perfect pentru tenul sensibil. Amesteca doua lingurite de miere cu o lingura de bicarbonat de sodiu si freaca usor pe fata umeda, folosind imscari circulare. La final, clateste cu apa calduta.
Estompeaza cicatricile
Mierea deschide nuanta pielii, iar proprietatile sale anti-inflamatorii si antibacteriene ajuta la reducerea aparitiei cicatricilor si regenereaza tesutui. In acelasi timp, proprietatile sale hidratante ajuta la regenerarea celulelor pielii, iar masajul bland va imbunatati circulatia sangelui. Amesteca o lingurita de miere cu una de ulei de masline, aplica pe zona afectata si maseaza cu varfurile degetelor timp de doua minute. Pune un prosop fierbinte pe piele si lasa-l pana se raceste. Repeta zilnic.
Tratament pentru acnee
Mierea are proprietati antibacteriene si antifungice care contracareaza bacteriile care pot duce la eruptii pe ten. De asemenea, proprietatile sale anti-inflamatorii calmeaza roseata si iritatia. Aplica putina miele pe zonele cu probleme si las-o sa actioneze timp de 15 minute, apoi clateste-o cu apa calda.
Crema hidratanta pentru cuticule
Daca ai probleme cu cuticulele uscate, mierea este produsul cel mai potrivit pentru tine. Amesteca o lingurita de miere cu o lingurita de otet de mere (catifeleaza pielea si echilibreaza PH-ul acesteia), maseaza cuticulele, apoi lasa sa actioneze 10 minute si clateste.
  • SFAT: Cand cumperi miere, alege una care nu a fost prelucrata termic sau pasteurizata. Aceasta contine mai multi antioxidanti si enzime.
Read More

Catalog Lidl 24 - 30 noiembrie 2014, Pregatiri de Craciun

Catalog Lidl 24 - 30 noiembrie 2014, Pregatiri de Craciun
Lidl catalog - Pregatiri de Craciun 24.11.2014 - 30.11.2014
Steag, 90 x 135 cm
16.99 Lei
1 buc.

Set globuri de Crăciun, 24 piese
19.99 Lei
1 set
preț / buc.: 0,83
din plastic

Decoraţiune luminoasă cu 200 LED-uri
99.99 Lei
1 buc.
• pentru interior şi exterior

Set ornamente din paie pentru Crăciun, 4 modele
14.99 Lei
1 set
• 56 bucăţi

Set cutii pentru Crăciun, rotunde / dreptunghiulare, 3 bucăţi
24.99 Lei
1 set
dimensiuni cutie rotundă (diametru x înălţime): L = cca. 25 x 10 cm / M = cca. 22 x 9,5 cm / S = cca. 16,5 x 8,5 cm
cutiile se vand fara continut
Read More

Solutii simple pentru un somn odihnitor

Solutii simple pentru un somn odihnitor
Somnul este cel mai important. Cand esti odihnita poti tece mult mai usor peste problemele de zi cu zi. Dar de cand ai copii sau un job solicitant, somnul odihnitor a disparut, lasand loc doar pentru somn.
Adormi facand liste cu ce ai de cumparat maine, ce sa gatesti, ce materii au copiii la scoala, cand au serbare sau cand e sedinta cu parintii. Rar se intampla sa visezi, iar atunci ai vise despre termenele limita de la birou sau pregatirile pentru vizita socrilor.
Cum reusim totusi sa avem parte de putina odihna, macar in timpul noptii? Iata cateva solutii pentru un somn odihnitor:
Trezeste-te la aceeasi ora in fiecare dimineata
Daca nu reusesti singura, foloseste alarma de la ceas. Dar stabileste clar ora la care trebuie sa te trezesti, si fa-o zilnic, inclusiv in week-end.
Patul e important
Calitatea unui somn sta in calitatea patului. Investeste intr-o saltea buna si in perne. Vei vedea imediat diferenta.
Nu mai manca seara carbohidrati si proteine
Indigestia te poate trezi in timpul noptii. Si nu numai, o mancare grea inainte de culcare ii va da bataie de cap stomacului tau toata noaptea. Ai grija ce mananci seara dupa ora 18 si vei avea un somn linistit.
Nu mai bea cafea
Este un cerc vicios. Bem cafea pentru ca suntem obositi, si apoi nu mai putem dormi din cauza cafelei. Renunta la ea sau bea mai putina pentru a scapa de dependenta de cafeina.
Bea lapte cald sau fa o baie
Mama ta avea dreptate referitor la laptele cald inainte de culcare. Este valabil si la adulti, fiind benefic pentru un somn linistit.
Fa intuneric perfect
Orice raza, cat de mica, de lumina iti poate intrerupe somnul. Pune-ti o masca pentru ochi sau monteaza-ti draperii groase in dormitor.
Inchide televizorul
Chiar iti place sa adormi uitandu-te la televizor, dar nu este bine. Oricand te poti trezi din cauza sonorului, si pe langa asta, zgomotul de fundal nu este sanatos.
Mergi in alta camera
Expertii sustin ca atunci cand nu poti dormi, este mai bine sa te duci in alta camera si sa faci ceva ce te relaxeaza, decat sa stai in pat si sa te rasucesti de pe o parte pe alta.
Read More

wwww.ahead-in.com Campanie Kent noiembrie 2014 - ianuarie 2015

wwww.ahead-in.com Campanie Kent noiembrie 2014 - ianuarie 2015
Cumpara pachete Kent participante la campania DESIGNED TO BE AHEAD, introdu codurile de sub capacele pachetelor promotionale pe wwww.ahead-in.com si poti castiga zilnic:
* un iPhone 6 16 gb Silver
Premii garantate fara tragere la sorti:
- 5 coduri – o bricheta
- 10 coduri: o bricheta cu incarcare USB
- 15 coduri: o scrumiera
Campania se desfasoara in perioada 17 noiembrie 2014 – 11 ianuarie 2015.
Castogatorii vor fi afisati pe site ul campaniei si vor fi contactati pentru validarea premiului
Participa la concurs
Read More

O alimentatie corespunzatoare pentru sanatatea unghiilor

O alimentatie corespunzatoare pentru sanatatea unghiilor
O alimentatie corespunzatoare poate fi foarte benefica unghiilor dumneavoastra, dar ce sa manancati? Si de ce conteaza asa de mult ceea ce mancam?
Sanatatea unghiilor depinde de multi factori iar astazi vom discuta putin despre asta.
Este simplu! Lipsa anumitor substante din corp afecteaza conditia unghiilor dar mancand ce trebuie nu va rezolva doar problema unghiilor ci si a sanatatii in general. Nu degeaba se spune ca unghiile te reprezinta. La o inspectie mai atenta ne putem da seama de ce ducem lipsa si cum putem repara acest lucru.
1. Unghii lipsite de viata, fara culoare, pale?
Atunci se prea poate sa aveti o deficienta de Vitamina B. Pe masura ce imbatranim, corpul nostru nu mai absoarbe Vitamina B atat de usor. Incercati sa includeti in dieta mai multe legume cu frunzele mai inchise la culoare, mazare, fasole verde spanac sau linte.
2. Unghiile care se rup sau se exfoliaza?
Aveti nevoie de mai multi acizi grasi care va ajuta patul unghile sa fie mai hidratat. Adaugati 2 lingurite de ulei din seminte de in sau seminte chiar (dovleac) in cereale sau smoothie.
3. Unghii moi?
Pentru a putea produce keratina, o proteina esentiala unghiilor noastre, corpul nostru are nevoie de proteina de calitate cum ar fi: peste (in special somon sau macrou) carne de vita, pui sau curcan. Pe scurt carne fara grasime :) Cam 200 de grame pe zi timp de 6 saptamani va reusi sa va intareasca unghiile.
4. Unghii fragile?
Deficienta de fier va afecteaza unghiile la fel de mult. Pentru a va pastra unghiile in ‘forma’ consumati mai multe alimente bogate in fier cum ar fi cereale, oua sau spanac (cel mai bine consumate la micul dejun) si combinate cu mancaruri bogate in Vitamina C ( portocale, grepfruit, kiwi, lamai, lime, rosii si ardei gras)
Cateva idei pentru pregatit masa:
- spanac cu rosii, puteti face o salata
- omleta (preferabil albusurile doar) cu ardei gras si rosu
- cereale de ovaz combinate cu fructe
5. Unghii uscate?
Trebuie doar sa masati degetele in jurul unghiei seara inainte de culcare.
Read More

Remedii pentru vederea slaba

Remedii pentru vederea slaba
* Se picura in ochi cate o picatura de suc proaspat de ceapa, strecurat prin vata. Ochii va vor ustura, dar va trebui sa suportati. Tratamentul dureaza 10 zile. Paralel, se ia cate o lingurita de untura de peste, de trei ori pe zi.

* Primavara si vara se fac salate, ciorbe, supe din frunze proaspete de urzica mare. De asemenea, se recomanda sa se bea zilnic cate 100-200 ml de suc proaspat preparat din frunze de urzica mare. Acest remediu le este indicat si nevazatorilor.

* Pentru tratarea si profilaxia vederii slabe se administreaza cate 1/2 - 1 lingurita de polen, de 2-3 ori pe zi, timp de o luna.

* Peste 150 g de ghimbir macinat se toarna 800 ml de vodca si se lasa la macerat, la intuneric, timp de 2 saptamani, agitand periodic continutul, dupa care se strecoara. Se administreaza cate o lingurita de macerat diluat in apa, de 2 ori pe zi, cu 30 minute inainte de masa.

* Peste amestecul format din 30 g radacini de valeriana si 50 g frunze de levantica, uscate si maruntite, se toarna 1 l de vin alb. Se lasa sa macereze timp de 3 zile, agitand periodic continutul, si se strecoara. Se administreaza cate o lingura de macerat de trei ori pe zi, cu 20 minute inainte de masa. Paralel, se toarna in palme 1-2 picaturi de ulei de lavanda si amoniac, luate in proportie de 1:1. Mainile se tin in fata ochilor zilnic, cate 5 minute.
Read More

Catalog Brosura AVON 2015 (Campania 2)

Catalog Brosura AVON 2015 (Campania 2)
Catalog Avon c2 ianuarie 2015
Antonia in noul catalog Avon c2 2015.
Brosura Avon 2 pe 2014 valabila in perioada 22 ianuarie 2015-11 februarie 2015.
Antonia va prezinta noul catalog al doilea al anului 2015.
Timpul se imparte la 2 de ziua Indragostitilor.
Iata cum arata noua brosura Avon campania 2 2014 Romania.
Read More

Trimite codul Angelli pe www.angelli.ro/20ani

Trimite codul Angelli pe www.angelli.ro/20ani
Momentele speciale iti aduc premii!
Concurs Angelli 10 Noiembrie 2014 – 30 Ianuarie 2015 pe www.angelli.ro/20ani
Petrece cu Angelli si Aventura iti aduce sute de premii
Cumpara oricare sticla de Angelli* si trimite numarul bonului fiscal prin SMS** la 1878 sau aici, completand campurile de date.
Premii:
* 500 x sticla Cuvee Imperial sau Cherry,
* 50 x kit de petrecere cu: 1 sticla Cuvee, 1 frapiera, 6 pahare;
sau kit de rasfat cu: 1 sticla Cherry, 1 tava, 4 pahare personalizate;
* 5x weekend la spa pentru 2 persoane***
Participa la concurs
Read More

Basescu manipuleaza electoratul

Basescu manipuleaza electoratul
Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, spune ca Traian Basescu si PDL detin "controlul total" asupra lui Klaus Iohannis si ca iesirea lui Basescu, de vineri seara, reprezinta "ultimul mesaj de ura si dezbinare".
"Iesirea publica a lui Traian Basescu din ultima zi a campaniei electorale reprezinta ultimul mesaj de ura si dezbinare pe care acesta il poate transmite poporului roman ca presedinte. Dupa 10 ani de abuzuri si scandal care au marcat mandatele lui Basescu, singura sa scapare este Klaus Iohannis. Traian Basescu isi doreste ca Iohannis sa castige alegerile in primul rand pentru a-l proteja de justitie! Totodata, acesta este constient ca singura sansa pentru el si oamenii sai sa mai ajunga la putere este prin Klaus Iohannis.
Basescu si PDL detin controlul total asupra lui Klaus Iohannis! Orice vot pentru Iohannis inseamna un vot pentru Basescu, Blaga, Videanu, Berceanu, Udrea, Anastase, Blejnar, Duta, Predoiu si toti cei din PDL care fug de justitie. Toti oamenii lui Traian Basescu sunt in spatele lui Klaus Iohannis si vor pierde definitiv puterea duminica, odata cu infrangerea lui.
Gafele nenumarate facute de Iohannis din aceasta campanie l-au determinat pe Traian Basescu sa iasa public si sa incerce sa-si salveze candidatul. Prin aceasta iesire, presedintele si-a demascat o data pentru totdeauna intelegerea dintre el si candidatul ACL si planul de a ajunge prim-ministru numit de Iohannis. Aceasta varianta ar insemna un dezastru pentru Romania, iar singurii care il pot preveni sunt romanii de buna credinta care vor veni la vot duminica!", se arata intr-un comunicat de presa.
Read More

Catalog Lidl 17 - 23 noiembrie 2014

Catalog Lidl 17 - 23 noiembrie 2014
Lidl catalog - 17.11.2014 - 23.11.2014
Baterie cu LED , 2 modele
199.00 Lei
1 set
• LED-uri și senzor de temperatură integrat -
iluminează în funcție de temperatură în 3 culori
• nu sunt necesare baterii sau conexiune la curent -
iluminează datorită energiei hidraulice
• funcție de schimbare a culorii:
până la cca. 33°C - albastru,
între cca. 33 - 43°C - verde, peste cca. 43°C - roșu
• compatibilă cu toate tipurile de lavoare obişnuite
Variante la alegere:
• baterie de chiuvetă, cu LED
• baterie de cadă / duș, cu LED

Dozator de săpun, cu senzor
34.99 Lei
1 buc.
dozare igienică și fără contact a săpunului lichid, detergentului sau gelului dezinfectant
cu indicator luminos de control
dimensiuni: cca. 8 x 20 x 13 cm
volum 330 ml
Read More

Campanie Alexandrion 1 noimebrie 2014 - 31 ianuarie 2015

Campanie Alexandrion 1 noimebrie 2014 - 31 ianuarie 2015
Campania Promotionala se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 01 noimebrie 2014  –  31 ianuarie 2015.
La aceasta Campanie Promotionala participa urmatoarele produse Alexandrion 7* si Alexandrion 5* comercializate de catre Organizator:
- o sticla Alexandrion 7* de 1 litru
- o sticla Alexandrion 7* de 0.7 litri
- o sticla Alexandrion 5* de 2 litri
- o sticla Alexandrion 5* de 1 litru
- o sticla Alexandrion 5* de 0.7 litri
- o sticla Alexandrion 5* de 0.5 litri
- o sticla Alexandrion 5* de 0.2 litri
entru a se putea inscrie in cadrul promotiei, participanti trebuie:
a. sa cumpare produse participante la promotie in valoare de minim 150 ron (fara tva),pe o singura factura, in perioada promotiei;
b. sa trimita intre 01 noiembrie 2014, ora 00:00:00 – 31 ianuarie 2015, ora 23:59:59, un SMS la numarul 1816 (tarif normal valabil in retelele Orange / Vodafone / Telekom) care sa contina seria si numarul de facturii.
Premii:
In cadrul Promotiei se vor acorda in total 92 de premii zilnice, cate un premiu zilnic, in fiecare zi de promotie conform regulamentului, constand in plata produselor Alexandrion de pe factura desemnata castigatoare conform momentului castigator in limita a 1000 lei (TVA inclus) si 20 de sticle Alexandrion 5* de 0.7 litri.
In cadrul Promotiei se va acorda un premiu mare, constand in 5000 EUR. Premiul cel mare va fi oferit in urma tragerii la sorti din toate intrarile valide necastigatoare, trimise conform specificatiilor de la Art. 7 a prezentului Regulament.
Pentru a participa la aceasta promotie, persoana interesata, care are calitatea de vanzator sau asociat intr-o locatie de tip Retail si/sau Horeca trebuie sa achizitioneze, in perioada promotiei, produse participante la promotie in valoare de 150 lei fara TVA, pe o singura factura fiscala.
Participa la concurs
Read More

Concurs Alexandrion castiga un apartament sau o masina pe www.alexandriontefaceom.ro

Concurs Alexandrion castiga un apartament sau o masina pe www.alexandriontefaceom.ro

www.AlexandrionTeFaceOm.ro Trimite Codul Alexandrion sau SMS si Castiga Apartament 2 Camere si o Skoda Octavia
Mai in gluma mai in serios Alexandrion Te Face Om ,nu mai sta si pierde timpul si lasa pe altii sa ia premiul in locul tau ia acum si tu parte la cea mai noua promotie marca Alexandrion si daca esti destul de norocos Alexandrion Te Face Om si te rasplateste cu un apartament de 2 camere și o Skoda Octavia.
Campania promotionala se va desfasura în perioada 1 noiembrie 2014 – 31 ianuarie 2015.
Cum particip la concurs?
Pai e foarte simplu ce aveti de facut cumparati din orice magazin sau supermarket produse participante la promoție,acestea vor fi ușor de recunoscut având o etichetă promoțională cu însemnele campaniei Alexandrion te face om.
Read More

My Avon Campania 17/2014

My Avon Campania 17/2014
My Avon Campania 17/2014
Campanie trendsetter:
23.10.2014 – 12.11.2014
Campanie națională Avon:
04.12.2014 – 23.12.2014
Culorile seducătoare ale luxului
Produse participante:
Mascara Luxe Volume Extravagance în ediție specială
(B17, pg. 18 – 19)
Paletă cu farduri de pleoape Luxe în ediție specială
(B17, pg. 18 – 19)
Corector Luxe Illuminating (B17, pg. 81)
Fond de ten Luxe Velvet Matte (B17, pg. 81)
Read More

Castiga un voucher de 1.000 de euro valabil in farmaciile Dona

Castiga un voucher de 1.000 de euro valabil in farmaciile Dona
Castiga un voucherd in valoare de 1.000 de euro pentru un an de sanatate. Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru si intra in concurs:Poti castiga un voucher in valoare de 1.000 de euro!
1. Folosesti gift-cardul pentru tot ceea ce iti doresti tu si cei dragi.
2. Poti alege dintr-o multime de produse pentru sanatate sau de frumusete.
3. Timp de un an iti poti alege produsele favorite din Farmaciile Dona.
Cardul cadou poate fi folosit la cumpararea oricarui produs din farmaciile Dona, pe o perioada de un an, cu exceptia medicamentelor compensate sau pe baza de prescriptie.
Perioada de desfasurare concurs: 3 noiembrie – 31 decembrie 2014
Participa acum la acest concurs !

Read More

Concurs Rexona pe facebook - idei puse in miscare

Concurs Rexona pe facebook - idei puse in miscare
Campania se va desfasura la nivel national in perioada 07.11.2014  – 14.12.2014.

Prezenta campanie se desfasoara sub forma unui concurs, iar desemnarea castigatorilor se va face in doua moduri:

    Votare proiect: un utilizator poate sa inscrie un proiect conform indicatiilor Organizatorului in perioada 07.11.2014, ora 15:00 si 26.11.2014, ora 23:59. Un utilizator poate sa inscrie un singur proiect pe toata perioada de inscriere. Proiectele inscrise pot fi votate in perioada 27.11.2014, ora 10:00 – 08.12.2014, ora 10:00. Pe baza voturilor acumulate se va face un clasament al primelor 10 proiecte in functie de voturi.
    Jurizare proiect: in perioada 08.12.2014 – 14.12.2014 juriul Concursului va efectua clasamentul proiectelor castigatoare, dintre cele 10 proiecte care au intrunit cel mai mare numar de voturi, pe baza criteriilor mentionate la art.3.2 de mai jos. Juriul este format din Dani Otil, Toma Coconea si Tiberiu Neagu.

Pentru a participa la prezenta Campanie, participantii trebuie sa respecte urmatorul mecanism:

    Sa acceseze pagina Campaniei existenta in cadrul paginii Rexona gazduita pe portalul Facebook; pe aceasta pagina Utilizatorul va trebui sa acceseze aplicatia „Idei: in miscare”;
    Odata accesata, aplicatia va cere Utilizatorului permisiunea de a se conecta la contul acestuia de Facebook. Pentru a participa, Utilizatorul trebuie sa permita aplicatiei conectarea la contul sau. Utilizatorul va trebui sa dea click pe butonul „Allow” pentru a permite incarcarea aplicatiei “Idei: in miscare”
    Utilizatorul trebuie sa inscrie un proiect sau o idee completand toate campurile obligatorii: poza de profil, nume, prenume, e-mail, telefon, nume proiect, descriere proiect, obiectiv, plan de actiune, descriere participant.
    Sa selecteze minim 1 categorie, maxim 3 categorii din cele 12 disponibile: sport, aventura, joc, eveniment, arte, educatie, cultura, hobby, calatorii, tehnologie, extrem, comunitate.
    Sa completeze celelalte campuri cu caracter optional care il pot ajuta in descrierea proiectului/ideii: sa incarce imagini relevante, sa adauge un link catre un video de pe YouTube sau Vimeo, sa adauge link-urile profilelor de Facebook, Twitter, Google+, Instagram.
    Sa fie de acord cu Termenii si conditiile prin bifarea acordului de prelucrare a datelor personale de catre Organizator in vederea inscrierii in Campanie si desemnarii castigatorilor, cat si pentru a fi utilizate ulterior de catre Organizator in vederea unei potentiale colaborari ulterioare cu Organizatorul pentru promovarea marcii Rexona.
    Perioada de inscriere a proiectelor are loc in intervalul: 07.11.2014 – 26.11.2014.
    Un utilizator are dreptul sa inscrie un singur proiect pe toata durata a Campaniei.
    Proiectele inscrise pana la data de 26.11.2014, inclusiv, vor putea fi votate in perioada 27.11.2014 – 08.12.2014.
    Primele 10 proiecte in ordinea numarului de voturi vor fi jurizate de catre juriul Rexona, format din Tomi Coconea, Dani Otil si Tiberiu Neagu, care va desemna marele castigator si urmatorii clasati.

In cadrul acestei Campanii se vor acorda in total 10 premii, dupa cum urmeaza:

    Locul 1: 2.000 eur si un kit Rexona, constand in cate un deodorant antiperspirant spray si un gel de dus Rexona.
    Locul 2: o bratara de monitorizare a activitatii fizice si produse Rexona pentru o perioada de 6 luni. Produsele constau in cate un gel de dus Rexona si un deodorant antiperspirant spray si vor fi distribuite cate 1 set/luna, timp de 6 luni.
    Locul 3: o bratara de monitorizare a activitatii fizice si promovarea proiectului clasat pe locul 3 in urma jurizarii pe pagina de Facebook Rexona timp de 1 luna (1 post/saptamana despre proiect).
    Locurile 4-10: cate un kit Rexona, constand in cate un deodorant antiperspirant spray si un gel de dus Rexona.
Read More

Campanie Mol Romania pe www.visa.molromania.ro

Campanie Mol Romania pe www.visa.molromania.ro
Campania “Câștigă carburant să traversezi pământul!” va începe la data de 3 noiembrie 2014, ora 00:00:00 şi se va încheia la data de 31 ianuarie 2015, ora 23:59:59.
PLATESTE CU ORICE CARD VISA PENTRU CUMPARATURILE DIN BENZINARIILE MOL SI POTI CASTIGA PREMII ATRACTIVE
Produsele participante la această campanie sunt carburanţii MOL (Benzina Tempo Plus 95, Benzina Tempo Plus 98, Benzina EVO 99, Motorina Tempo Plus EuroDiesel, Motorina EVO Diesel Euro 5, GPL) comercializaţi si produsele si serviciile comercializate în benzinăriile MOL.
În cadrul acestei campanii Organizatorul oferă următoarele premii:
  • 400 Carduri de carburant MOL Silver cu valoarea unitara de 300 lei (TVA inclus) – acordate prin momente norocoase desemnate prin tragere la sorti
  • 1 Card de carburant MOL Silver cu valoarea unitara de 30.000 lei (TVA inclus) – acordat prin tragere la sorti la finalul campaniei
Pentru a participa la promoție, participantul va achiziţiona carburanţi MOL sau produse si servicii in din reţeaua benzinăriilor MOL participante la campanie, în perioada de desfăşurare a Campaniei, achitând cu orice card Visa
Dupa obtinerea unui bon achitat cu orice card Visa din perioada 3 noiembrie 2014 – 31 ianuarie 2015 pentru achizitii de carburant sau de produse si servicii din benzinariile MOL, participantul trebuie sa acceseze site-ul molromania.ro/visa, sa completeze in formularul de inscriere ID-ul tranzactiei (care apare in partea de sus a bonului fiscal „ID Trx”), primele 4 cifre ale cardului Visa cu care a efectuat plata, numărul de telefon, numele si prenumele si sa selecteze din lista disponibila benzinaria MOL de unde a obtinut bonul fiscal. 
Clientii care inscriu pe pagina campaniei molromania.ro/visa si seria cardului MultiBonus pe care il detin, vor beneficia de șanse duble la tragerea la sorți de la finalul campaniei (tranzacția respectivă va fi înscrisă de 2 ori în baza de date) pentru câștigarea cardului de carburant în valoarea de 30.000 Lei (TVA inclus) 
Participanţii la această campanie au dreptul să inscrie zilnic maxim 3 bonuri de carburant sau de produse din benzinariile MOL achitate cu orice card Visa, pe durata campaniei.
Read More

Ce substante nutritive contine dovleacul?

Ce substante nutritive contine dovleacul?

Dovleacul

Odata cu sosirea toamnei am inceput sa vedem o multime de dovleci de-a lungul drumurilor, ce stau la vanzare pentru a ne ispiti sa ne bucuram papilele gustative cu minunata placinta cu dovleac. Dar stiai ca exista o multime de beneficii pentru sanatate pe care le ofera acest aliment?

Ce substante nutritive contine dovleacul?

Dovleacul este o leguma foarte cunoscuta si extrem de bogata in antioxidanti si vitamine. Dovleacul este o sursa buna de vitamine A, C, E, vitaminele B si fibre dietetice. Mai mult decat atat, dovleacul contine si o multime de minerale, printre care potasiu, fier, calciu, magneziu, fosfor, cupru, mangan, sodiu si zinc. Dovlecii sunt, de asemenea, bogati in luteina si zeaxantina, substante care pot ajuta la prevenirea formarii de cataracta si reducerea riscului de degenerescenta maculara. Deci, in afara de faptul ca acest aliment este un adevarat deliciu in farfurie servit in special de sarbatori, dovleacul este, totodata, plin de substante nutritive esentiale pentru organismul uman.

De unde provine dovleacul?

Dovlecii sunt cultivati dintr-o vita de vie destul de usor de crescut. Aceasta planta creste rapid si se strecoara de-a lungul suprafetei de teren. Cel mai adesea, dovlecii sunt crescuti in Florida, unde exista culturi colosale. Fermierii care cultiva aceste legume sustin faptul ca dovlecii sunt usor de crescut si nu au nevoie de multa intretinere pentru a putea fi mentinuti in viata, In plus, acestia previn erodarea solului.

Dovleacul – Beneficii pentru sanatate

Dovleacul are multi oxidanti care ajuta la protejarea sistemului respirator de atacurile ce cauzeaza astmul. Acesta, de asemenea, actioneaza ca un agent de spalare ce ajuta la curatarea acumularilor vechi de depozite arteriale, ce pot duce la aparitia accidentelor vasculare cerebrale si atacurilor de cord. In plus, dovleacul este plin de calciu, ce ajuta la mentinerea oaselor sanatoase. Aceasta leguma contine, de asemenea, fitosteroli, ce normalizeaza colesterolul in corpul uman. Cercetarorii stiintifici au descoperit recent faptul ca dovleacul ajuta persoanele sa combata depresia. Cauza principala a depresiei este lipsa de triptofan din dieta alimentara. Dovleacul are un nivel ridicat de L-triptofan, care este un aminoacid ce nu poate fi produs in mod natural de catre organism.
Un alt beneficiu pe care il ofera consumul de dovleac este faptul ca acesta ofera o cantitate mare de antioxidanti pentru sanatatea si frumusetea pielii. Acesti antioxidanti se gasesc sub forma vitaminelor A, C si E, dar si sub forma zincului. Aceste proprietati sanatoase sunt cel mai bine obtinute prin consumul regulat de dovleac.
Read More

Brosura Diva Life Cosmetics 1 noiembrie - 14 ianuarie 2015

Brosura Diva Life Cosmetics 1 noiembrie - 14 ianuarie 2015
Diva Life Cosmetics catalog iarna 2014 Apă de parfum J’asalli 100ml Pentru femeile care isi cunosc valoarea si nu se tem de provocări. Categoria: fl oral fructat Note de varf: lamaie, coacaze negre, zambile. Notele de mijloc: iasomie, lacramioare, ylang-ylang, trandafi r. Note de bază: lemn de santal, mosc, vanilie, chihlimbar 58.99 lei Apă de parfum HE Gold 100ml Dedicat barbatului istet si mereu surprinzator. Categoria: lemnos condimentat Note de varf: mandarine, grapefruit, menta Note de mijloc: scortisoară, cardamom, nucsoara, patchouli Note de baza: lemn de santal, lemn de tec copac 57,99 lei Apă de parfum Sensei 100ml Categoria: fl oral lemnos Notele de cap: lamaie, salcam, cafea limette. Notele de mijloc: iasomie, migdale. Note inferioare: lemn de palisandru exotic, tămâie 57,99 lei Apă de parfum Dream 100 ml Categoria: fl oral fructat Note de varf: bergamota, viorele, coacăze negre Note de mijloc: piersici, fl oare de portocal Note de bază: lemn de santal, mosc. 57,99 lei Apă de parfum Moon Light 50ml Categoria fl oral proaspat Note de varf: mandarine, violet, lemn de trandafi r fl oare de portocal. Note de mijloc: gardenie, mimoza, ylang-ylang Note de baza: ambra, mosc, vanilie, fructe de padure 32,99 lei 1. Cercei ‚‚Flamenco’’ argint tibetan si plastic lungime cercei: cca. 4 cm 2. Cercei ‚‚Summer’’ argint tibetan si plastic lungime cercei: cca. 4 cm mozaic turcoaz Cercei mozaic argint tibetan si plastic lungime: cca. 3,5 cm 4,80 lei mozaic maro 3. Cercei ‚‚Pink Love’’ argint tibetan si plastic lungime cercei: cca. 3,5 cm 4,80 lei Colier cu medalion zodii lungime 48cm medalion 1,5x1,5cm 9,80 lei Pilă multifunctională Are 6 feţe diferite 6,50 lei
Read More

Brosura Lidl 10 - 16 noiembrie 2014

Brosura Lidl 10 - 16 noiembrie 2014
Lidl catalog - ghidul echipamentelor de schi si snowboard 10.11.2014 - 16.11.2014
Jacheta schi, dama/ barbat, 3 modele
129.00 Lei
1 buc.
material exterior: 100% poliester; vătuire: 100% poliester (Thinsulate™); căptuşeală: 100% poliester
marimi dama: 36-44
marimi barbati: 48-54

Pantaloni schi, dama/ barbati, 3 modele
89.99 Lei
1 per.
material exterior: 100% poliester; vătuire: 100% poliester (Thinsulate™); căptuşeală: 100% poliester
marimi dama: 36-44
marimi barbati: 48-54

Manusi schi, dama/ barbati, divese modele
29.99 Lei
1 per.
material exterior: 100% poliester; căptuşeală: 100% poliester; inserţie căptuşeală: 65% polipropilenă, 35% poliester;  vătuire: 100% poliester
marimi dama: 7 - 8
marimi barbati: 8,5 - 9,5

Caciula dama/ barbati, 5 modele
29.99 Lei
1 buc.
material exterior: 100% poliacril, căptuşeală: 100% poliester
marime universala

Bluza schi, din fleece, dama, 3 modele
34.99 Lei
1 buc.
marimi: S-L
material: 100% poliester

Hanorac schi, din fleece, barbati, 3 modele
39.99 Lei
1 buc.
marimi: M-XL
material: 100% poliester

Accesorii schi, dama/ barbati, 5 modele
11.99 Lei
1 buc.
Variante la alegere:
• cagulă pentru cască, marime 56-62
• protecţie din fleece pentru gât, marime universala
• guler din fleece, marime universala

Pantaloni fuctionali, dama/ barbati, 2 modele
44.99 Lei
1 per.
material:65% poliamidă, 27% poliester, 8% elastan
marimi dama: M-L
marimi barbati: M-XL

Sosete schi, dama/ barbati, 3 modele
24.99 Lei
1 per.
material: 55% poliacril, 25% poliamidă, 9% lână, 8% poliester, 3% elastan
marimi dama: 35 - 42
marimi barbati: 39 - 46

Pantaloni fuctionali, dama/ barbati, 2 modele
44.99 Lei
1 per.
material:65% poliamidă, 27% poliester, 8% elastan
marimi dama: M-L
marimi barbati: M-XL

Cizme pentru iarna, dama/ barbati
-30%Lei 99.99
69.99 Lei
1 per.
permit aerisire si sunt rezistente la apa si vant, datorita membranei TEX
marimi dama: 38-41
marimi barbati: 42-45

Casca schi si snowboard, dama/ barbati, 5 modele
99.99 Lei
1 buc.
marimi: M-XL
Prevazuta cu:

sistem de ventilatie cu 14 orificii
casca exterioara din policarbonat rezistent la socuri
deflector de vant
captuseala interioara detasabila si lavabila cu strat antibanterian
sistem prindere facil
Pentru circumferinta capului: M: 56-58 cm; L: 58-60 cm; XL: 60-62 cm

Ochelari schi si snowboard, dama/ barbati
39.99 Lei
1 per.
Prevazuti cu:

banda elastica usor reglabila
captuseala tripla
lentila interioara cu acoperire impotriva aburirii
lentila dubla din sticla cu protectie UV 100%
cadru flexibil
orificii integrate pentru aerisire

Uscator electric
29.99 Lei
1 buc.
• temperatura de încălzire: 45-65 grade C
• usucă pantofii și mănușile

Set crampoane
19.99 Lei
1 set
păşire sigură datorită celor 18 crampoane din oţel aliat
pentru zăpadă și gheaţă
include 2 crampoane de rezervă
marimi dama: 36-40
marimi barbati: 41-45
Read More

www.visa.ro, Concurs Visa 2014

www.visa.ro, Concurs Visa 2014
Perioada de desfasurare a promotiei este 01.11.2014, ora 00:01 ora Romaniei – 31.12.2014, 23:59 ora Romaniei.

In cadrul acestei promotii se vor acorda 100 de premii astfel:

    in cadrul unei saptamani de Promotie se vor acorda 11 premii, fiecare constand intr-o suma de bani in cuantum de 1.000 EURO, exceptie ultima saptamana in cadrul careia se vor acorda 12 premii. O saptamana de promotie se considera incepand in ziua de sambata, ora 00:00:01 a unei saptamani si se termina in ziua de vineri, a urmatoarei saptamani, ora 23:59:59.

Pentru a fi inscrisi la aceasta promotie, participantii trebuie sa efectueze cel putin o tranzactie cu cardul Visa, in orice locatie comerciala de pe teritoriul Romaniei sau in strainatate, care permite o astfel de modalitate de plata (prin „tranzactie” se intelege tranzactia efectuata la punctele de vanzare – POS sau online si nu retragerea de numerar facuta la un ATM), in perioada campaniei. Fiecare tranzactie efectuata in perioada promotiei, reprezinta o inscriere la promotie, neexistand un plafon maxim de inscrieri.

In cazul in care un participant efectueaza o tranzactie contactless, acesta primeste doua sanse pentru tranzactia respectiva.
Read More

Lista castigatori SuperBingoMetropolis din 2 noiembrie 2014

Lista castigatori SuperBingoMetropolis din 2 noiembrie 2014
Pentru revendicarea premiilor trebuie sa sunati la 021.9594
Partida de Bingo din 2 noiembrie 2014 portocalii si albastre
84 – 25 – 59 – 57 – 29 – 79 – 6 – 56 – 90 – 52 – 7 – 41 – 50 – 72 – 24 – 8 – 32 – 64 – 15 – 40 – 85 – 18 – 86 – 74 – Linie Cartonul 632 si Cartonul 700 si Cartonul 972 Super Linie 19220
60 – 53 – 1 – 19 – 10 – 9 – 82 – 89 – 37 – 70 – 77 – 69 – 43 – 26 – 46 – 28 – 16 – 20 – 47 – 14 – 87 – 48 – 78 – 13 – 81 – 42 – 31 – 58 – 22 – 30 – 4 – 75 – 55 – 61 – 21 – 35 – 27 – 3 – Bingo Cartonul 935 Super Bingo 24890
Castigatori taloane
Vasilica Nicolae – Olt
Oprea Rodica – Brasov
georgescu georgeta – Bucuresti
Mircu Petrica – Bucuresti
Solea Teodora – Dolj
barbieru gabriela – COnstanta
Daringa Dumitru – Botosani
Hingan petru – harghita
Rosca Olimpiada
Ciopate maria – iasi
Ababei leonard – Vrancea
barta Sandor – Mures
mares Catrinel  -Iasi
David Silvia – Maramures
Vasile Iulian – ialomita
paduraru ionela – Bucuresti
Simion marian – buzau
Gusatu Dorina – Gorj
Boca Ioana – Teleorman
Ababei Catalin
Sabau Tunde – Mures
Cojoc Mariana – Bacau
Buleu Vasile – Galati
Vargo Alexandru – Maramures
Capitaneanu Teofilia – Ialomita
Muresan Vasile – Satu mare
brinzei Octavin – maramures
Bodu Ana – Salaj
Mitea Ecaterina – Calarasi
Condurache COnstantin – Vaslui
Cristocea Gelu  -Tulcea
Rachiteanu Cornelica – bacau
Anghelescu Amelia – Dambovita
Milea paul – Bucuresti
Simion Livia – Dambovita
Catrinoiu Cornelia – Dolj
Amza Gheorghita – Olt
Turlea Ioan  -Ilfov
Dima Florica – Braila
Prisecariu Damina – iasi
mache Victor – Gorj
Trufas Vasile – braila
Buica Dumitru – Timis
Lica Claudia – Prahova
Vladau Adrian  -Arges
Bodescu ionut – Olt
Radu Constantina – ialomita
Pirge Nicu – Alba
Mihai Andrei  -Suceava
Apostolescu Mihaela – Bucuresti
Diaconu ROana Elena – Bacau
Pepenel Mioara – Bucuresti
Ionescu Cornelia  Elena – Mehedinti
Gheorghiu Bianca- Prahova
Doliai Agneta – Arad
Crainic Gabriel – Alba
Damian Violeta – neamt
Popa Grigore – Suceava
Rosca ianas – Caras Severin
Gavris Ciprian  -Bucuresti
pralea Spiridon – Maramures
Calniceanu Gabriel – Bihor
Tutuianu nelu – Bihor
Petre Filica – braila
Nita Ioan  -Botosani
baha Ana – Cluj
Ispas Carmen – Bucuresti
Stanciu Cecilia- Bucuresti
Drambu marian  -Buzau
Zbirlea Petre – Valcea
Tarida Robert – Prahova
Vajea Razvan – Bistrita
Voinea Ana – Arad
Litoiu Victoria – bucuresti
marinescu Anisoara – Bucuresti
Pricop Aurel – Vaslui
Tugui Victorita – Calarasi
Craescu Ana Maria – Bucuresti
balban Ruxandra – Timis
Ciobanu maria  Eugenia – Ilfov
Dragan paraschiva – Galati
Negoita Safta – Ilfov
Capriciu zoita – Constanta
Tinca Gabriela – Mures
Voicu Ana – Brasov

 Taloane Gratuite

Morariu Moniac – neamt
Costin Gheorghe – Arges
Stan ioan – Calarasi
nastasoiu Adriana – Buzau
barbat Elena – Brasov
Agapi ioan Matei – Iasi
Dejan Marian – SUceava
Szabo Alexandru – Timis
Scripcariuc Dumitru – Suceava
Vaduva Adrian  -Ilfov
Deaconu Maria – Neamt
Tamas Ramona – Maramures
Tofan nicoleta – Bucuresti
marineci ilie – Olt
petculescu leontina – Mehedinti
Constantni Ana – Buzau
Dumitrica neculai – vrancea
Spita petre – Braila
Chivu Florenta – COnstanta
Amati Maria – Satu Mare
paraschiv Carmen – Hunedoara
Susnea Ioana – Galati
Paun Andrada  -Arges
Carlandru Elena – Constanta
Salatean Nastasia – Cluj
Cainaru Iulian  -Bucuresti
Ungureanu Eana – Braila
Serban Grigore – Bucuresti
banu Adela – Sibiu
Matache Stelian  -Bucuresti
Stojec Alex – Sibiu
Siminiceanu Aurora – Suceava
Simodilaru Cezar – Dolj
Ruta Lucia – Covasna
Ursu Constantin – Vrancea
Grecu Sabina – bacau
Ciobanu Ana Maria – Hunedoara
Vergu Mandica – bucuresti
Visan ion  -Prahova
Ciulinaru Mihai -
Calalorenta Teodor – Bihor
Ghiroceanu Nicolae – Timis
Duduc Mihaela – iasi
Oprean Maria – Cluj
Popa Minodora  -Galati
Ionita Elena – Bucuresti
Stroia Anica – Mures
Boanda Anghel  -Bucuresti
paraschiv Elena – Valcea
Dumitru Ion – Bucuresti
Patrascu Mariana – Constanta
Liuta Constantin  -Valcea
Maer Steliana – Cluj
Dicu ion – Alba
Nichi Mihaela – Olt
Hutupanu Vasile – Neamt
Bocanete Pompiliu – Bucuresti
Milosesc Carol – bucuresti
Zamfir Ioana – Bucuresti
Sarbu gheorghe – Bucuresti
petretchi Elena – Gorj
Cristea Ecaterina – Bucuresti
Vidroiu Maria – Arges
Dauti Chirata – Constanta
Mitrea Elena – ialomita
Nutoaica SOrin – Dolj
Giura Sofia – Timis
Vintila Liviu – Dambovita
gheorghe Nicolae – braila
marici Niculina – Timis
Ghiurgut Cornelia – Salaj
neagu Florina – Dambovita
Ivanov Vasile – Tulcea
basu Constantin – iasi
Dragos Mircea – Bistrita
Dragan Cristina – Calarasi
Rotaru Constantina – Neamt
Cirloban Cristiana – Olt
Popa Georgeta – Bucuresti
Abalaru Viorel  -Brasov
Moldovanu Lascarov – Galati
Oltean Monica – Belgia
Milea Iont – Brasov
Raluac ADriana Maria – brasov
Andrei Constantin Mihai – Hunedoara
Vlicu marian  -Braila
barda Vasile – Suceava
Vasile Georgiana Alin – Bucuresti
Podaru Viorel – Botosani
Popovici COnstantin – Bucuresti
Movila Ioana – harghita
Scutaru Daniel- Bucuresti
Alexandru ADrian Neculai – Constanta
Covaci Raveli – Arad
Dragoi Anghelina – Tulcea
Vaida Florina – bihor
Stoian George – Prahova
Ionescu Dumitru – Buzau
Bors Lauretiu – brasov
Bucur Lorineta – Dambovita
Gherghel Silvia – Caras Severin
Petre Aurica – Ialomita
Chihana Liliana – prahova
Boldinog Mitica – Calarasi
haidu Horia – Sibiu
Avram Dorina – Maramures
Read More

Concurs Visa 2014 in magazinele Kaufland

Concurs Visa 2014 in magazinele Kaufland
În perioada 3 noiembrie – 14 decembrie 2014, cumpărăturile la Kaufland îți pot aduce mii de premii!
Plătește în magazinele Kaufland cu orice card Visa și noi te premiem! Poți câștiga instant mii de carduri cadou pe care le poți folosi la cumpărături, la Kaufland, sau chiar marele premiu, un autoturism 4×4.
1. Vino în magazinele Kaufland, achită în perioada 3 noiembrie – 14 decembrie 2014 cumpărăturile cu orice card Visa și primești un talon răzuibil. Se acordă taloane pentru orice sumă achitată.
2. Taloanele câștigătoare îți garantează un premiu instant de 50 sau 100 de lei, valoarea acestuia fiind menționată pe talon. Premiul se revendică la Biroul de Informații și constă într-un card cadou, ce poate fi folosit pentru achitarea cumpărăturilor în orice magazin Kaufland din România. Pentru validare este nevoie să prezinți talonul câștigător și bonul de cumpărături.
3. Cu taloanele necâștigătoare te poți înscrie la tombola finală, în urma căruia poți câștiga un autoturism 4×4. Completează-ți datele pe verso taloanelor necâștigătoare și depune-le până la finalul campaniei în urnele special amenajate în magazinele Kaufland.
Tragerea la sorți din cadrul tombolei finale va avea loc în data de 24 decembrie 2014.
Premiile oferite în cadrul campaniei
2 550 de premii instant, constând în carduri cadou de 50 și 100 de lei
Marele Premiu, oferit la tombola finală: un autoturism 4×4 Dacia Duster

Participa la concurs
Read More